Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

anielinka
Mei
A Wy znowu o chudnięciu:Oczko: Kompleksów się nabawię jak nic! Ja swego czasu ważyłam 47kg! Niepamiętne czasy które, wiem, że już nigdy nie wrócą:Płacz: Przed ciążą ważyłam 55 a po udało mi się zejść do 60. Teraz niestety znowu nabiłam do 65:Kiepsko: Nie walczę na razie... I tak ledwo żywa chodzę a jeszcze jakbym miała odmawiać sobie jedzenia i - o zgrozo! - słodyczy to bym się załamała:sarcastic:

Mei wiesz że Cię lubie :hahaha:
Z wzajemnością:smile_move:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

andzia
Maryśka od wtorku nie zakaszlała ani razu, a dzisiaj koncertuje równo. Zwariuje, zesiwieje, nie wiem co jeszcze, serio:Wściekły::Wściekły::Wściekły:Jak mi jutro wszyscy trzej zostaną w domu to strzele se w łeb, broni myśliwskiej mam w domu pod dostatkiem:Oczko:

Andzia współczuję choróbska w 3 packu :Całus: A co z tym twoim brzuchem co narzekałas ostatnio? Uspokoiło się?

Dzięki dziewczyny, no długo się trzymały, ale jak zaczęły się kaszle w połowie listopada tak się to teraz ciągnie, tydzień w domu tydzień w p-kolu. Stasiu w sumie pierwszy raz na chorobowym.
Generalnie bym nie narzekała, ale tak ich rabie, pogoda fatalna, więc nie ma gdzie rozładowac energii, ciężko wymyślić im-zwłaszcza laskom-jakąś rozrywke, wszystko ich nudzi, od razu się leją, popychają itp. A Zocha to ma w ogóle taaakie jazdy, że hej:Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły:

ale super dzien za nami
po pierwsze,bo K mialam od rana do wieczora przy sobie
poza tym szczepienie mlodych bez najmniejszego pisku,fajnie przybrali i sa w 50 centylu:yes:
obeszlismy ikee ale niestety z lozkami szalu nie ma
nadal nie wiemy co wybrac:Kiepsko:
pokupilismy pare pierdol
pozniej h&m i tam bardziej owocne zakupy
i K sobie kupil spodnie i bluze
i ja pare rzeczy-u nas w ogole nie przecenione a we wroclawiu za polowe ceny!
i przyszly buty-sa zajebiste
troszke sie obawialam ale naprawde trafilam,w ogole nie noszone jestem meega zadowolona

ROSE666
andzia
Maryśka od wtorku nie zakaszlała ani razu, a dzisiaj koncertuje równo. Zwariuje, zesiwieje, nie wiem co jeszcze, serio:Wściekły::Wściekły::Wściekły:Jak mi jutro wszyscy trzej zostaną w domu to strzele se w łeb, broni myśliwskiej mam w domu pod dostatkiem:Oczko:

Andzia współczuję choróbska w 3 packu :Całus: A co z tym twoim brzuchem co narzekałas ostatnio? Uspokoiło się?

Dzięki, minęło. To chyba na owulacje jednak bolało.
21-wszego idziemy znowu na zabawe, a mniej więcej 22-go mam dostać @, boje się, żebym nie była znowu cała opuchnięta, bo przed ostatnią @ nie mogłam buta założyć::(: