Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia może hormony??? Przy małych zołzach nie miałaś za dużo czasu na nic, więc pewnie i nie dojadałaś itp. ale zrób sobie może hormony??????

Ja ważę 53 kg teraz, pzred świętami 55 na wadze było. Nie pogniewam się wcale jak jeszcze schudnę 3 kg:36_1_21: Moja znajoma z Anglii co była teraz z nami na weselu, jest bardzo szczupła, ale je normalnie. Tyle, ze ona w ogóle nie je cukrów, je mięso, sałatki, obiady ale unika ciast, ciasteczek, cukierków i przez pół roku smarowaął się kremem antycelulitowym i zawijała brzuch i uda w folię na noc. Podobno wygładziła sobie całe ciało......

Rose no myślałam właśnie o hormonach, podejrzewam, że i tak będe musiała to zrobić prywatnie.
Po porodzie schudłam szybko, ale to był taki hardcore, że hej. NIejednokrotnie wieczorami, jak dzieci spały to ja siadałam i myślałam: o kurna, jeszcze nic dzisiaj nie jadłam:) Ale potem zaczełam podjadac słodkie i tyć, ale max miałam 54-55, jak zaczynałam Dukana to miałam właśnie jakieś 55 kg

Kuzwa, ze i na mnie tabsy nie dzialaja odchudzajaco :lup:
Ja na pewno wrcoe do tabletek. Jesli uda sie karmic to najpierw bedzie to Azalia, a potem moze to yasminelle.

Ja przed ciaza z Michałem wazylam 55 kg po ciazy 51-52 :) To byl cudowny czas.
Teraz przytylam przed Alicja. TO moja 3 ciaza w ciagu jednego roku i podejrzewam, ze organizm wariowal. Przytylam do ok. 59 kg przed sama ciaza i teraz waze 69 kg!!!! tyle co do porodu z Michałem. A teraz pewnie bede tyla jeszcze wiecej.
Zle sie z tym czuje, bo tyje w biodrach i udach. bleee!

andzia super, ze tarczyca ok. Teraz to naprawde tylko hormony zostaly. Zbadaj ich poziom.

Cześć laseczki!

Filipo znowu ma focha i mędzi okropnie przed p-kolem, że nie chce iść. Jakaś rozbita jestem, nie mogę się zorganizować... Dzień jakiś dziwny.

Magda powtórzę po dziewczynach, najważniejsze, że jesteś pod dobrą kontrolą i zostało to wykryte! Leż jak najwięcej i odpoczywaj na tym lewym boczku:)
U nas też będzie Dzień Babci i Dziadka ale jeszcze nie wiem kiedy.

Rose zdrówka! Kowboj superowy:yes: Schudłaś powiadasz? A drogie są te tabletki? Ja narazie żadnych nie biorę, ale może bym się skusiła choćby ze względu na cerę...:whistle:

Cafe siostrze będą wstawiać endoprotezę bo swój staw biodrowy ma roztrzaskany. Wszystko tam opiera jej się tylko na mięśniach po jednej stronie...
Olek wytrwał przy śmierdzących inhalacjach?:D

Anielinka
u nas też większość wróżek i księżniczek. Była też jedna piratka. Na pewno coś znajdziesz::):
U nas rodzice mogli przyjść jak chcieli jakieś zdjęcia porobić, ale to już pod koniec balu.

Andzia
zdrówka dla dzieciaków i dla Ciebie! Podziwiam Cię, że jeszcze nie oszalałaś... Kurde no ciągle na zmianę któreś w domu:Szok:
Syrop z cebuli w porównaniu do tego jest pyszny:Oczko: Mam nadzieję, że i ten ma jakieś dobre właściwości i nie pijemy go na darmo::):

Gosia oby to nie była karta, może czytnik masz zabrudzony i nie styka? Ciekawa jestem jak Kuba wyglądał:yes:

Kasioleqq sił dla Ciebie!

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

A Wy znowu o chudnięciu:Oczko: Kompleksów się nabawię jak nic! Ja swego czasu ważyłam 47kg! Niepamiętne czasy które, wiem, że już nigdy nie wrócą:Płacz: Przed ciążą ważyłam 55 a po udało mi się zejść do 60. Teraz niestety znowu nabiłam do 65:Kiepsko: Nie walczę na razie... I tak ledwo żywa chodzę a jeszcze jakbym miała odmawiać sobie jedzenia i - o zgrozo! - słodyczy to bym się załamała:sarcastic:

ROSE666
anielinka
Rose jej 53 kg.?:Szok: nie przeginaj proszę Cie :Oczko: laska jesteś!!!
i Ciebie też zapytam o wzrost, ile masz???
pytam, bo chcę porównać siebie hehe, chociaż mi w wynikach BMI wychodzi że mam idalną wagę:)
a ja chcę jeszcze 3-4 kg zrzucic do wiosny...ale i tak jestem meeega szczęśliwa że udało mi się zrzucić tyyyle kg :Szok:

170 :Oczko:

Nie no, nie dość że szczuplutka to jeszcze wysoka:Oczko:

ja mam 165:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
ROSE666
anielinka
Rose jej 53 kg.?:Szok: nie przeginaj proszę Cie :Oczko: laska jesteś!!!
i Ciebie też zapytam o wzrost, ile masz???
pytam, bo chcę porównać siebie hehe, chociaż mi w wynikach BMI wychodzi że mam idalną wagę:)
a ja chcę jeszcze 3-4 kg zrzucic do wiosny...ale i tak jestem meeega szczęśliwa że udało mi się zrzucić tyyyle kg :Szok:

170 :Oczko:

Nie no, nie dość że szczuplutka to jeszcze wysoka:Oczko:

ja mam 165:)

Anielinka jesteśmy równe wzrostem:D

Mei
A Wy znowu o chudnięciu:Oczko: Kompleksów się nabawię jak nic! Ja swego czasu ważyłam 47kg! Niepamiętne czasy które, wiem, że już nigdy nie wrócą:Płacz: Przed ciążą ważyłam 55 a po udało mi się zejść do 60. Teraz niestety znowu nabiłam do 65:Kiepsko: Nie walczę na razie... I tak ledwo żywa chodzę a jeszcze jakbym miała odmawiać sobie jedzenia i - o zgrozo! - słodyczy to bym się załamała:sarcastic:

Mei wiesz że Cię lubie :hahaha:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif