Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
ROSE666
a i dzisiaj zaczynam yasminelle...andzia brałaś takie? Ja bralam kiedyś yasmine, a to jakiś nowy wynalazaek. Niby likwiduje problem tycia, trądziku itp. a w ulotce u 1/100 kobiet skutki uboczne otyłość, trądzik :lol:

Ja bralam ?Yasmine i YAz, ale podobno to to samo co o Yasminelle. Generalnie to ta sama grupa anty z podobnymi proporcajmi hormonow.

Póki co dobrze się czuję, po yazie to nawet sporo i szybko schudłam.....lekarz wtesy twierdizł, ze za szybko i przypisał yasmine.

andzia
Hej,
u lekarza ok, obije zdrowi, Maryśka dzisiaj kaszle dużo mniej, ale chyba ją jeszcze zostawie. Stachu idzie jutro do p-kola. Tak ich dzisiaj rąbało, ze nie mam już siły, wybaczcie, ale mam nadzieje, ze jutro uda mi się zasiąść i poodpisywac, dziś nie mam już kompletnie weny::(:

Najwazniejsze, ze wsio ok! Odpocznij i czekamy jutro :)

ROSE666
magda_79
ROSE666
a i dzisiaj zaczynam yasminelle...andzia brałaś takie? Ja bralam kiedyś yasmine, a to jakiś nowy wynalazaek. Niby likwiduje problem tycia, trądziku itp. a w ulotce u 1/100 kobiet skutki uboczne otyłość, trądzik :lol:

Ja bralam ?Yasmine i YAz, ale podobno to to samo co o Yasminelle. Generalnie to ta sama grupa anty z podobnymi proporcajmi hormonow.

Póki co dobrze się czuję, po yazie to nawet sporo i szybko schudłam.....lekarz wtesy twierdizł, ze za szybko i przypisał yasmine.

Ja po YAzie kiepsko sie czulam, wrocilam do YAsmine.
Chcialabym tak chudnac po tabsach :(

cafe82
ide zrobic zielona herbate i zasiadam do matmy:Kiepsko:
ale mi sie chce

za to dzisiaj przeczytalam 1/3 tej ksiazki w pdfie
zdecydowanie wole czytac normalnie ale nie jest zle
komp wlaczony ciagle i po pare stronek sobie machne

Kurcze, z przyjemnoscia poszlabym za Ciebie na matme i angielski :)
Szkoda, ze nie moge.

JA nie cierpie czytac na kompie, ale szkoda drukowac, co?

angielski to pol biedy chociaz to w formie pisemniej wiec musze powtorzyc
ale nad matma musze posiedziec niestety
mam nadzieje,ze macierze zaliczylam,bo jeszcze nie ma wynikow

K mnie namawia na pierwsza czesc zakupow bez limitu:8_2_96:
w czwartek po szczepieniu chce nas zabrac do ikei
musimy zmienic callej trojce lozka,poogladamy i bede polowac na uzywane:yes:
tylko zastanawiam sie czy to dobry pomysl,czy nie beda marudzic itd

witam
dzisiaj pierwsza! chlopaki pojechali, a ja w wyrku ze sniadankiem :) Juz nie pamietam kiedy mialam szanse polezec.
Mlody rano do mnie mowi: mamusiu, ja mam oczy jak wegielki!
Pytam kto mu to powiedzial, a Michu: Pani Kamila w przedszkolu mi tak mowi :)

Cafe super z zakupami! JEdzcie i szalejcie :)
Macie juz jakis pomysl na lozka dla chlopakow???

magda sami nie wiemy
czy zrobic olkowie docelowo pokoj
i dla chlopcow osobno
czy zrobic wspolna sypialnie
i osobno bawialnie?

szukamy jakiegos innego mieszkania/domu ale strasznie ciezko a czyms fajnym albo ceny kosmiczne
a podjelismy decyzje,ze z kredytem sie wtrzymujemy chwilowo,zobaczymy jak uda sie zorganizowac moj powrot do pracy itd
tak bedzie najrozsadniej

Cześć dziewczyny!

Młody poszedł i baluje. Przebrałam go za pirata. Strój trochę za duży:/ Może na przyszły rok uda mi się coś fajniejszego wymyślić... Dzisiaj po południu przejdę się z nim do lekarza, niech go osłucha. Wypytam też z ciekawości o robale. Ja badałam u Filipa trzy próbki i nic nie wyszło. Też poszłam prywatnie, bo skierowanie co prawda ta stara nasza doktorka by dała, ale słyszałam opinie, że u nas lepsze jest prywatne lab. W każdym razie jak zapytałam o leki to nie chciała wypisać bo są za silne mimo iż w żłobku akurat wtedy było dziecko które lamblie miało.
Chciałam wczoraj jeszcze popisać, ale cały dzień gdzieś latałam a wieczorem wypiłam jedno piwo i odleciałam:lup: Ale po nocce to tak ze mną bywa:D

Magda
pięknie i BARDZO dziękuję! Buciki rewelka! No i rozmiar też ok:D Jeszcze raz dziękuję:Całus::Całus::Całus:
Jak zaczęłam czytać, że Michał się rozszalał i nawet w p-kolu jest ok, to pierwsze co pomyślałam że czyta forum:sofunny: Fajnie, może już mu tak zostanie i w końcu się od niego odczepisz:Oczko:

Andzia sił! Dobrze, że zdrowi... A już dzisiaj Stachu w p-kolu to sobie odsapniesz...

Cafe co do uwag to się nie zmieni. Zapomniał wół jak cielęciem był. Przykładu nie dał a oczekuje Bóg wie czego... i niestety chyba nie da się tak całkiem olewać takich uwag, bo kogo jak kogo, ale Ciebie to leniem nie można nazwać.
Ciekawe jak tam Olas na balu... Będą robić u Was jakieś zdjęcia? U nas dzisiaj będzie fotograf i grupowe będą i indywidualne. Niestety przeważają piraci:Histeria:
Udanych łowów na zakupach:D

Rose dobrze, że fiksujesz, bo i mnie nakręciłaś:Oczko:

Anielinka zdrówka! Biedna Amelka, ciężko jej po takiej przerwie...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Mei
Hehe Cafe już doczytałam, że i u Was był fotograf:D
Ja bym chyba zrobiła chłopakom wszystkim pokój. Byłoby sprawiedliwie. Wszyscy śpią razem i tyle a tak to młodsi są traktowani jak jedno a Olas byłby sam...

chodzi mi tez o rozpierduche
gdyby byla jedna bawialnia to byloby mniej sprzatania
i chyba tak zrobimy
a za 2-3 lata olek dostanie swoj pokoj,jak stachu u andzi

Cafe z tego pokoju chlopcow macie mozliwosc zrobic dwa? Jesli tak to super lwasnie ze wspolna sypialnia i 1 bawialnia.
I tak jak piszesz: Olas bedzie potrzebowal swojego pokoju jak pojdzie do szkoly, a tak to i tak oba pokoje bylyby zawalone.
Ciekawa juz jesten fotek z balu :)
No i super, ze K. ma popoludnie wolne!

Mei bardzo sie ciesze, ze buty sa dobre. balam sie o rozmiar. u nas sie sprawdzily baaardzo i teraz Michu ma takie same tylo rozm 28 :)
Pstrykenlas jakas fotke przed wyjsciem swojemu piratowi?
Powodzenia u lekarza!

magda teraz nie da rady
coprawda to wieeelki pokoj ale juz nie bedziemy kombinowac jak w kazej chwili bedziemy sie przeprowadzac
a szukamy czegos 3-4pokojowego
wiec bedzie miejsce i na bawialnie i na sypialnie no i na jakis salon oczywiscie
sypialni nie musi byc chociaz chcielibysmy

a ala ma teraz coraz mniej miejsca wiec juz fikac nie bedzie:Całus:

Witam!

U nas dziś niegu troche napadało, ale tak w sumie nijako, bo gdyby porządnie sypnęło to chociaż na sanki można by było iść, a tak du... chłapy tylko narobiło i tyle...
Amelka dziś też płakała, ale już mniej niż wczoraj....może jakoś się znowu wciągnie w te p-kole...ehh
A wczoraj jak wróciła to oczywiście mówiła że wogóle nie płakała i było ok hehe.

Cafe troche się zakręciłam z tymi pokojami u Was :Oczko:
to wy wkońcu się przeprowadzacie do innego mieszkania i myślisz już tam o pokojach dla chłopców, czy jeszcze w tym mieszkaniu???no nie kumam:lup:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif