Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe tak, tak Amelka poszła do p-kola...napisałam jakoś niejasno...
szczerze mówiąc nie wiem czy to było zapalenie płuc, może i faktycznie oskrzela, w każdym bądz razie już wszystko ok, zero kaszlu i dzis poszła po ponad 2 tygodniowej przerwie do p-kola:Szok:
Właśnie na nią czekam, bo tata miał ja odebrać, pewnie będzie mówiła ze wogóle nie płakała hehe.

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Anielinka zdrówka :Całus: Mnie tez cos pobiera grypa :kiepsko:

Pojechałam do lekarza medycyny pracy, stalam 1,5 godziny w kolejce i musze przyjechać jeszcze raz. Nie dostalam skierowania, a zapomniałam, ze powinnam je mieć:grrrrrr::grrrrrr:

Dzwoniłam tez do laboratorium. Kupę mogę dać raz albo kilka razy do badania, jak chcę. Kupiłam pojemnik :lol: i poluję....

P. kapie mlodego, a jaw koncu mam chwile na lezenie. Juz w ogole chodzic nie moge. Gdzies mi uciska na jakis nerw i lewy posladek mam wylaczony z obiegu. Kazdy krok to wyzwanie.

Chyba moja chrzesnica przyjedzie do nas na ferie. W sumie to fajnie. Miala jechac na oboz narciarski, ale cos nie wypalilo i miala siedziec w domu. Jeszcze nigdy u nas nie byla na dluzej, musze poplanowac, zeby uatrakcyjnic jej pobyt.

Cafe ciagle mi po glowie chodza te komentarze Twojego taty. No nie moge, bo w koncu idealem nie jest. Ale nie martw sie, my wiemy ile Was kosztuje (albo chociaz mozemy sobie wyobrazic) opieka nad trojka dzieci, ile to wysilku :)

Roseale dalas ciala w medycynie pracy. hehe. Zawsze musi byc skierowanie :)

Anielinka bidulo, kuruj sie! Dobrze, ze chociaz na jutro bylo miejsce. JA pamietam jakk iedys dzwonilam i babka mi zaproponowala termin do rodzinnego za 1,5 tyg. :lup:
JAk Amelka po p-kolu?

cafe82
a autka z zygzaka kupilismy z lego
tez strzal w dziesiatke
w tesco sa teraz przeceny lego,zobacz sobie przy okazji

wiemwiem znow ja o przecenach:8_2_96:

My tez mamy kilka z Lego. Ale teraz juz chce konkretne: Luigi i Guido :)
Wiem, ze sa z LEgo ,ale w Tesco nie bylo :)

Za to ciuchcie z Tomka mega tanie z serii Michała. W Tesco dalismy 25 zł, a te same z tej kolekcji w Smyku po 49 zł!

Wiem, wiem fixuję wam tutaj o tych robalach...ale przeczytalam też, ze dzieci w ieku przedszkolnym powinno sie odrobaczać 2 razy w roku i podobno w kale można nie trafić jaj i tylko 20% badania kału je potwierdza, czasem wynik jest negatywny. Moze podjade do pediatry i zapytam czy jeśli podam lek na zas to on zaszkodzi....podobno po podaniu zaraz wylażą robale jak są.....

ROSE666
a i dzisiaj zaczynam yasminelle...andzia brałaś takie? Ja bralam kiedyś yasmine, a to jakiś nowy wynalazaek. Niby likwiduje problem tycia, trądziku itp. a w ulotce u 1/100 kobiet skutki uboczne otyłość, trądzik :lol:

Ja bralam ?Yasmine i YAz, ale podobno to to samo co o Yasminelle. Generalnie to ta sama grupa anty z podobnymi proporcajmi hormonow.