Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
Anielinka no niesttey tak jest, ze co lekarz to zawsze wiecznie inna diagnoza. Szkoda tylko, ze osluchowo jeszcze nie jest czysto. Ten antybiotyk juz doustnie?
I dobrze, ze z Ł. nie gadasz o Was, jak dla mnie to nie mialoby sensu - tylko bys pozniej bardziej cierpiala :(

Dokładnie, ja już nie mam nadziei , dlatego z nim nie rozmawiam, chcę się wyciszyć i odciąć od niego, a nie szarpać sobie nerwy...

Antybiotyk doustny w zawiesinie.

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzia
Proponuje pisac o tym tylko na boku, nie poruszac tego tematu tutaj w ogóle

Magda jak K. wróci to zapytam o tego sprzedawce.
Ja właśnie mam teraz taki skręt kiszek, wzdęcia czy cholera wie co. Brzuch jakbym miała zaraz rodzić i co chwile idą gazy:Niewiniątko:

Anielinka ale kicha z tą przychodnią:Wściekły:

hehe. witaj w klubie, u mnie tak non stop :lup:

Hej Madzia:)

Moje chłopaki grają w Paly'a, Stasiu dostał gre ze Scoobym, ale trzeba w nią grać w dwójke. I obije z K. już od rana tuptali, żeby tylko pograć. Jak już przejdąq całą to chowam konsole na co najmniej miesiąc:Histeria:
A laski dostały od mojej kuzynki z Niemiec taką gre Nanu? - gry planszowe - dla dzieci - sklep planszomania.pl i od rana pykamy. W Niemczech mają mnóstwo fajnych gier z Ravensburgera, które u nas są cięzko dostępne. Ta wrona o której Wam pisałam tez jest kupiona w NIemczech

U nas poki co znudzenie puzzlami i grami. Powrot do aut i ciuchci. No i Lego kroluje. Na szczescie super, bo juz czesto bawi sie sam, wymysla jakies akcje, dialogi itp.
No, ale dzisiaj jest P. i bidok nawet do toaltey wyjsc nie moze, bo Michał nie pozwala.

My chyba skusimy sie na XBoxa, bo moj chrzesniak ma i mozemy wymieniac sie plytami. Do tego dokupimy Kinecta i gry sportowe i aerobik :) To taki moj prezent za ciezka ciaze :sofunny: