Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

A jak u was wyglądają postanowienia noworoczne?

My jeszcze dzisiaj rano z G. wymyslalismy jakies wspólne postanowienia z długoterminową realizacją :Oczko: Najbardziej rozbawiło mnie, będę lepszym mężem niż w 2011:mdr:

Ja postanowiłam maksymalnie dbać o siebie :sklon:, bez wymówek itp. Dieta, ruch i co najmniej co 2 dzień krem i balsam:36_1_21: Po za tym odpoczywać ile się da, póki jestem w domu i nie mędzić, ze jestem bezrobotna (z tym będzie najgorzej). No i zadbać o rozwój intelektualny, poprzez wzmożony wysiłek przy krzyżowkach i czytaniu książek.

hej
u nas sytuacja opanowana. P. czuje sie dobrze, ja w miare, młody w p-kolu.

Vercia super, ze impreza taka udana, ale powod jej zroganizowania koszmarny :(((
Jaki antybiotyk ma Marcel? My mamy Zinnat, okropienstwo, i tak podziwiam Michała, ze dzielnie go znosi.
Ja postanowien noworocznych nie robie, bo i tak nigdy jeszcze ich nie zrealizowalam :lup:

Hej,
ja już z rańca byłam w ośrodku pobrać krew. Lekarka miała wielki problem, żeby mi dac skierowanie, stwierdziła, że przesadzam i wymyślam, w końcu z łachą dała mi na żelazo i TSH, a T3 i T4 zrobiłam prywatnie. Bez komentarza, wszedzie pieprzą o profilaktyce, o badaniach, a jak idziesz i prosisz o skierowanie to problemy wielkie.

Magda dobrze, ze P. już sie dobrze czuje::):
A jak Twój żołądek?

Witajcie!

U nas coraz to lepiej, Amelka już mniej kaszle, a zastrzyki znosi dzielnie- tak mówią panie pielęgniarki :Oczko: tylko troche popłacze(no oprócz pierwszego razu) i jest już ok, ale najważniejsze że nie wyrywa się, nie szarpie itd.
No i za każdym razem upomina się o naklejke ::): dziś dostała nawet tatuaż hehe

Veronica super że impreza udana, czekam z niecierpliwością na fotki :)
współczuje strasznie białaczki, koszmar:(((

Magda zdrówka dla P.!
biedny Misiek i tak bardzo dzielnie znosi to p-kole po takiej długiej nieobecności...ja już się boje pomyśleć co będzie u nas, po 3 tyg. przerwy :Histeria:

Andzia dobrze że udało się porobic wyniki, a te babury w przychodniach to mnie rozwalaja, wszystko kur.... z łachą :Zły: kiedy odbierasz?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Vercia co to za bóle? Od czego?
Summamaned miały kiedyś laski, to był ich pierwszy antybiotyk, z tego co pamiętam to daje się go przez 3 dni, ale ma przedłużone działanie do 9. A w smaku to te wszystkie zawiesiny są okropniaste:(

Anielinka brawo dla dzielnej Amelki, naprawde jestem pod wrażeniem, że tak dzielnie to znosi:yes:

andzia
Vercia co to za bóle? Od czego?
Summamaned miały kiedyś laski, to był ich pierwszy antybiotyk, z tego co pamiętam to daje się go przez 3 dni, ale ma przedłużone działanie do 9. A w smaku to te wszystkie zawiesiny są okropniaste:(

Anielinka brawo dla dzielnej Amelki, naprawde jestem pod wrażeniem, że tak dzielnie to znosi:yes:

Ja mam 5 dni podawać. Dzisiaj ostatni raz. Dziwne, bo kaszel już po 3 dawce ustał.....więc chyba nie alergia....co? W tym miesiącu znowu czeka mnie przejażdżka po lekarzach:Kiepsko: W czwartek idę do gina, później ortodonta i młody ......wkurza mnie tylko to, ze jak chcesz coś konkretnie wiedzieć to trzeba prywatnie wszędzie, po co te kasy chorych?

Hello!

Na wstępie wszystkim Wam w tym nowym roku życzę aby był lepszy od poprzedniego!

Moje świętowanie wyglądało tak, że spędziłam dzień z Filipem i pojechałam na noc do pracy. Kurde drugi rok z rzędu... No i postanowień chyba żadnych nie mam... Nie wiem czy to dobrze, czy źle:Psoty: Na dodatek znowu się przeziębiłam i dopadło mnie jakieś gófno, bo gile mam zielone i gardło mnie boli jak jasna cholera:Kiepsko: Znowu na zatoki mi siadło i przez to jeszcze zęby zaczęły mnie boleć:Rozgniewany: W poniedziałek zaprowadziłam Filipa do p-kola a sama zakopałam się pod kołdrą i dogorywałam... Okazało się, że już 10 mają bal karnawałowy a myślałam, że ze strojem mamy czas do końca stycznia... Trochę kicha:/
Kupiłam w końcu inhalator i tylko czekam aż mi przyjdzie::): Będę się inhalować:Oczko:
Dziewczyny mam do Was pytanie (zwłaszcza do Magdy albo Cafe). Macie może po chłopakach niepotrzebne buty zimowe do sprzedania? Nie kojarzę, jakie teraz Wasze chłopaki noszą, ale chyba z 27, nie? Ja bym potrzebowała 26...

Magda na pewno kolejne lata przyniosą już tylko lepsze imprezy! Dobrze, że Michała ominęło to choróbsko. Co do zachowania Michała w szatni, to Filip zachowuje się tak zaraz po wejściu na salę. Podchodzi np. do okna żeby mi pomachać i wpada w swój świat. Niby mi macha ale gapi się jakby przeze mnie. Tak jakby mnie nie widział::(: Ciężko się na to patrzy...

Andzia pięknie zabalowaliście jak zwykle::): Super! No i ten dzień lenistwa błogiego... Fajnie:Oczko: Na konsoli to sama bym pograła:D

Vercia u Was też widzę udana imprezka. Niepotrzebnie się martwiłaś:Oczko: Mam nadzieję, że rodzicom tej chorej dziewczyny udało się zebrać ładną kwotę...
Zdrówka dla Marcela! Współczuję tych wizyt u tylu lekarzy... Masz rację co do nfz:Rozgniewany:

Anielinka podziwiam Amelkę za cierpliwość:yes: Niesamowite, że wytrzymuje i nie ucieka:Szok: Jak byłam mała to chowałam się pod stołem przed zastrzykami:lol: Dobrze, że zareagowałaś i już jest lepiej... Zdrówka dla niej:Całus:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

K. poszedł po dzieciaki, niestety po 15-tej musi wyjechać, więc do wieczora będe sama z nimi walczyć...
Pogoda iście wiosenna się robi, może ich zagonie na jakiś spacer...

Vercia co do prywatnych lekarzy to w ogóle sie nie wypowiadam, koszmar i tyle
Mei zdrówka!!! Miałam nadzieje, ze po tym zabiegu nie będa Cię tak często różne gufna łapały:Całus:
Masz strój dla Filipa na bal?
U nas chyba dopiero pod koniec stycznie będzie, bo wielkopolska ma ferie zimowe dopiero od 14-go lutego

Andzia fajnie, że u Was pogoda dopisuje. U nas było cudnie rano i do południa, ale teraz zerwał się wiatr i jest tak zimno, że nie ma co z domu nosa wystawiać... Dobrze, że dzisiaj do pracy pojechałam autobusem::): Idźcie, idźcie. Szkoda pogody... Może pokarmicie jakieś kaczki, albo inne dziady?:Oczko:
Powiem Ci, że i tak choruję mniej niż na przykład rok temu, ale i tak dupa sraka, że w ogóle choruję... Boję się, że zaraz Filipo ode mnie podłapie:Kiepsko:
A co do stroju, to mamy wypożyczalnię w mieście, ale bieda tam straszna... Pożyczyłam pirata ale to tak na siłę. Wszystko przebrane... Za późno nam ogłosili. Jak pytałam niedawno, to mówili, że na przełomie stycznia/lutego a tu proszę, ledwo tydzień czasu jest. Miałam ambitne plany coś mu kupić, ale wszystko co mi się podoba drogie. A nie zapłacę stówy za kostium na raz bo nie mam:Szok:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

hej
u nas rozpusta! P. odwiozl rano Michała i znowu do wyrka :) O 12 wstalismy, szybko ogarnelismy chate i po młodego. Jak wracalismy to zajechalismy do lasu. Ale po 20 min biegiem do samochodu, bo wiatr byl okropny, a jak tylko wrocilismy to zaczelo lać :(
Zrobilam obiadek i lezakuje, a chlopaki sie bawia :) Chwilo trwaj!

Vercia ten antybiotyk Marcela jest o tyle fajny, ze nie trzeba wielu dawek. Michu ma 5ml 2 x dziennie. Czekam juz tylko na koniec, bo wiem, ze smak jest okropny!
Co to za bóle brzucha?

Anielinka niesamowite, ze Amelka jest taka dzielna! Niech szybko zdrowieje i wraca do p-kola!

Cafe hop hop

Andzia przegiecie z tym proszeniem o skierowanie. Ja poerdziele, co za porabany kraj. Tak jak piszesz: gdzie ta profilaktyka?
Oby tylko wyniki byly ok! A ze Stasiem bylas u lekarza? Jak jego kaszel?

MEi szybko u Was ten bal! U nas na razie nic nie slychac, a znajac zycie to pewnie dowiemy sie na ostatnia chwile :(
co do butow to wyslij mi swoj adres na priv. Wysle ci 2 pary. Tylko, ze w czwartek, jutro chyba nie dam rady.

Mei no ja właśnie mam nadzieje, ze u nas w miare wcześnie ten balik ogłoszą, zebym zdążyła coś wypożyczyć, po trzech nowych stroi na pewno nie kupie. Mam fajny Strój Spidermana, ale Filip by w nim utonął:)

Magda gratuluje 7-go miesiąca, jeju jak ten czas pędzi.
Fajnie, ze się poleniliście z P:)
U nas tez zerwał się wiatr, że łby urywa i ze spaceru nici