Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magdawlasnie peppy nie bylo,przynajmniej u nas
kupilam na allegro

moja mama dzwonila,ze olek kaszle:Histeria:
dziewczyny juz naprawde nie mam na to sily
jutro go jeszcze puscimy,bo koncu mikolajki
ale pozniej zobacze

no zla jestem jak cholera
po pierwsze dlatego,ze ciagle cos chwyta,za chwile chlopcy pewnie przejma
a po drugie z cala trojka po prostu nie daje sobie rady:Zły:

Witam wieczorkiem!

Znowu wymieniali mi modem:Szok: Najważniejsze, że działa. Prezent na Filipa już czeka i już nie mogę się doczekać jego reakcji:Psoty: Dostanie tego upragnionego zygzaka, książeczkę "Basia i telewizor" (lubi Basię więc się ucieszy). P kupił mu słodycze i bajkę Auta 2. Nie chcę już na niego najeżdżać, ale po co wydał kasę na płytę:Szok: Już dawno ściągnęłam mu tą bajkę z neta. Mógłby się postarać i kupić mu coś innego.... Ale to cały P. I tak dziwię się, że w ogóle kupił coś sam, bo zazwyczaj to ja wymyślam, kupuję a on się dokłada.
Poza tym od sobotniego poranka nic nowego. Ja w ogóle nie czuję, że jest weekend czy coś. Pracuję w takim systemie, że nigdy nie wiem czy jest niedziela czy środa, jakieś święto... Ten system ma swoje wady i zalety jak wszystko. Już się przyzwyczaiłam. Ale weekend zleciał mi sama nawet nie wiem kiedy i już leci kolejny tydzień:Histeria:
Mikołaj znowu o mnie zapomniał:Kiepsko: Dupa sraka:/ A przecież byłam grzeczna:Płacz:
Filip uparcie układa puzzle tylko takie na których jest zygzak. Zastanawiam się kiedy mu minie ta faza... To takie trochę chorobliwe:Histeria: Cieszę się, że lubi tego zygzaka ale bez przesady... Dzisiaj poszedł po tygodniowej przerwie do p-kola i nie było problemu. Zero grymasów. Poszedł i już. Chyba pogodził się z losem:Oczko:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Magda super, że weekend udany::): No i dobrze, że możesz sobie tak poleżeć:yes: Niech złe nastroje spadają na drzewo:Całus: Mam nadzieję, że tydzień zleci Wam szybko i weekend znowu taki miły spędzicie:Oczko:
Garderobę dla młodej jeszcze uzupełnicie a póki co to fajnie, że macie coś po Miśku. Mi zawsze w sklepach bardziej podobały się kolekcje dla dziewczynek. Zawsze kolorystycznie był dużo większy wybór i w ogóle...

Vercia ja też mogłabym spać nawet do 12 albo i dłużej jak by mi ktoś pozwolił:D
Też bym puściła młodego. Taki wodnisty katar to nie powód, żeby chłopak siedział w domu.

Cafe chcę ich zjeść:Podziw: Genialni po prostu!!!
Co do ciuchów to też nie lubię tych z bajkowymi postaciami. Lubię gładkie, proste... Najwięcej młody ma chyba rzeczy pasiastych:Szok: Niestety Filipo jakby mógł to miałby same ciuszki z tym obrzydliwym samochodem:Kiepsko: Dobrze, że ostatecznie to ja decyduję:Oczko:

Andzia
mmmm, gofry... Dawno nie jadłam. Zdrówka dla Stacha! Dziwię się, że jedno przedszkole a takie różne podejście pań... Stasiu chyba trafił na wyjątkowo leniwą. Szkoda, bo nie musi szaleć na wszystkie okazje, ale na jakąś mogłaby się szarpnąć i coś przygotować...

Znowu się wkurzyłam, bo przerobiłam trzy tomy tego Pana Lodowego Ogrodu i dupa sraka:Wściekły: Tom czwarty jeszcze nie wydany:Histeria: Więc akcja mi utknęła a ja głupia tak się wczułam! Następnym razem nim wezmę coś w częściach w łapy przeczytam czy wszystkie tomy są wydane i dostępne.
Idę na bok pofoczyć:D

hej
Michał juz w p-kolu. Nie moglam go dobudzic, bo pozno wczoraj zasnal. Ale jak zobaczyl prezenty od Mikołaja to taki szok. Dostal Rajdka, puzzle i skarpete ze slodyczami. I mowi: po co on mi kalosza przyniosl? :hahaha:
Najpierw szał ,a za chwile: ale ja chcialem "spadajace małpki".
Musialam tlumczyc, ze dzisiaj to tylko drobiazgi, a reszta bedzie pod choinka. Ale szczesliwy!

Mei super, ze Filip juz bez problemu chodzi do p-kola. Juz zrozumial, ze wyjscia nie ma i odpuscil.
Ide zaraz na boczek poogladac fotki :)
Ale P. blysnal prezentami. JAksi postep?

CAfe jak Olas? Faktycznie tak mocno kaszle? Mam nadzieje, ze dzisiaj pojdzie do p-kola!

olek w przedszkolu
wczoraj ubierali choinke
dzis pewnie beda jakies prezenciki-nie chcialam,zeby cos go ominelo

a kaszel ma
ewidentnie splywajacy katar ale jednak

panie juz zaczely nawet zwracac uwage - i dobrze
dzis zaczepila K rano i mowila,ze wczoraj olek kaszlal
i jeszcze nie skonczyla mowic z za plecami same kaszle:Histeria:

zostawie go w domu od jutra
tak mi sie to usmiecha jak cholera ale nie chce tez,zeby cos sie rozwinelo

ehhh magda nic mi nie mow
nie mam pojecia dlaczego tak wszsytko chwyta
najbardziej chodzi mi o mlodych wiec wole dmuchac na zimne

ale wiecie co,za chwile zadzownie do tesciowej
bo K w czw i pt bedzie przejezdzal przez kobylin to moze by olasa zabieral

juz mam coraz mniejsze opory
bo nauki pelno
a odkad cezar tez juz smiga to mam naprawde przerabane

Cafe nie miej zadnych oporow przed dzownieniem do t. Szczegolnie wlasnie teraz przed pierwszymi zalieczeniami.
JA to zawsze sobie tlumacze, ze to nie tylko dla mnie pozytywne, ale i dla babć i dla Michała :)

I ja nie moge doczekac sie wiosny. Oby do marca chociaz :)
A spotkac to kniecznie sie musimy, Nie wyobrazam sobie inaczej.
P. wczoraj do mnie mowi: to w tym roku nie pojedziemy na wakacje.
A mnie az zatkalo. On myslala, ze Alka bedzie za mała. Wybilam mu to z glowy. hehe

Witam!

Ja się tylko na szybko zamelduje bo zaraz lece...
Od wczoraj jeżdze znowu troche popracować, wczoraj dzień zalatany na maksa, nawet nie miałam kiedy zajrzeć, pod wieczór przyjechała siostra Ł. ze szwagrem do Amelki z prezentem Mikołajkowym, więc sobie posiedzieliśmy do wieczora...(T. nie przyjechała, pomimo tego że mówiałam żeby przyjechała, ale ponoć była zmęczona :Histeria:- jej sprawa) Ł. się wogóle nie odzywa, myslałam że może będzie chciał przyjechać do Amelki z prezentem, ale cisza....ehh
A ja dla amelki nic jeszcze nie mam, dopiero przed p-kolem polece coś kupić...

Przepraszam że nic nie odpisze, ale śpiesze się i nie moge nic sklecić, postaram się zajrzeć wieczorem
Buziaki :Całus:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Hej,
jestem ostatnio strasznie zalatana, sporo spraw mam na głowie, dopiero teraz zasiadam z kawką i śniaqdankiem.
Dzieci wczoraj wieczorem wyczyściły buty i dzisiaj Stasiu budził laski już po 5-tej, żeby sparwdzić czy był Mikołaj. Oczywiście radości, kwiki itd:) Laski dostały puzzle i słodycze, a Stasiu książkę z płytą Scooby'ego i słodycze. Puzzle już z rańca ułożyły.
A dzisiaj do p-kola maluszki miały przyjść ubrane z jakimś czerwonym akcentem, ubrałam im czerwone bluzki i czapy Mikołaja::):

Mei zdjęcia rewelacja:Podziw::Podziw::Podziw:
Już nie raz CI mówiłam, że masz talent do robienia fotek:yes:
Pięknie wyglądacie z Filipkiem.
I powtórze, ale super, że Filip ma takie hobby jak zygzak, serio. U mnie Stasiu miał taką faze na Scooby Doo, puzzle, kubki, bluzki, wszystko, teraz mu minęło, ale dla niego nigdy nie było problemu z prezentami, a zołzom nikt nie wie co kupić:)