Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
justynka1984
zalecili mu hormony ze względu na uciekajace jaderka ale teraz juz jest dobrze przepisali mu 10 dawek jeszcze mu zostały 2 i koniec. przynajmniej nie bedziemy musili tego robic operacyjnie.

Super, ze pomogly! Nie zawsze tak jest, i nie zawsze mozna podac hormony.
A tak przynajmniej unikneliscie operacji.

A jak Julek?

julek dobrze, szaleje chłopak jeszcze trochę i zacznie chodzic ale na czterech zapiernicza jak stary wyga.
nawet wchodzi juz po schodach musze miec oczy wszedzie....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam!

I ja wstałam z bólem głowy, ale wszystko przez to że mam nocki do du...spać nie moge, a później są tego efekty :Kiepsko:

Andzia nie wiedziałam że taką kartke macie w p-kolu na drzwiach :Szok: w sumie to bardzo dobrze, bo nie wszyscy rodzice się do tego dostosowują, a później efekt jest taki że połowa grupy chora :Kiepsko:
a laski myśle że możesz spokojnie jutro puścić :yes:

Cafe
taka "chińszczyzna" niestety też i u nas jest :Szok: na początku też mnie to śmieszyło, ale później mnie to tak wkurzyło, że też pape rozdarłam...nie wiem, co to jest, dzieciakom w p-kolu się udziela czy co...

Magda ja Amelki z ropiejącymi oczami też nie puszczałam do p-kola, bo bałam się że gdzieś właśnie zatrze i poczekałam az do końca się wyleczą....fajnie że możecie razem spędzić dzionek :)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

magda_79
justynka1984
u mnie olek bardzo chetnie chodzi do przedszkola tylko jest rano kryzys ze wstaniem, jak ma isc od przedszkola to ma takie spanie ze szok....a w weekendy to wstaje o 6 rano....w przedszkolu olus dobrze sobie radzi. jest tam najmłodszy ale wszystcy sie nim opiekują jeszcze teraz dwa razy w tygodniu dostaje hormony w zastrzykach wiec jest wtedy markotny ale sie rozkreca po jakims czasie.

ostatnio pani mi mowila ze dzieciaki spiewały a olek całe 5 minut po czy spuscił głowę i powiedział że on juz nie ma siły...:lup:

U nas tez rano problem ze wstawaniem. Nawet nie z budzeniem ,ale wstawaniem. Musi byc porzadna dawka przytulania, rozmowy i dopiero jest gotowy, zeby isc. I zawsze jakbym sie spytala czy woli w domu to powie, ze tak.

U nas tez tak jest z wstawaniem..i tez woli zostać w domu.....

idę w koncu na bok....

Anielinka wspolczuje koszmarnych nocy!
Nie wiem czy Cie pociesze, ale moje sa nie lepsze :(
Pytalam lekarke czy Michał moze isc do p-kola z tymi oczami i powiedziala, ze przez weekend sie podleczy i w pon moze isc na spokojnie. Ale jak sie okazalo nie do konca. Dzisiaj juz oko super, drugie juz w ogole normalnie, wiec jutro pojdzie :)

Andzia niezle teksty maja laseczki :lup: U nas na szczescie poki co takich nie ma.
JEdyne co Michał ostatnio to do mnie powiedzial to: Ty glupolku!

My juz po zakupach, zjedlismy po bananie, a ja dalej glodna :(

veronica_20
andzia
Anielinka współczuje nocki:Całus:

Zołzy jeszcze po chińsku nie gadaja, za to na porządku dziennym mam teksty: śmierdzi Ci dupa, pokaż dupe, jesteś kupa i takie tam. I to jest na bank z p-kola, gdyby powiedziały k...mać, to mogłabym myśleć, ze usłyszały ode mnie, ale takich powiedzonek jak one nie używam:Oczko:

Wybacz Andzia:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

Myślałam, że mnie pocieszycie, że i u Was sa podobne głupoty na czasie:Nieśmiały:

andzia
veronica_20
andzia
Anielinka współczuje nocki:Całus:

Zołzy jeszcze po chińsku nie gadaja, za to na porządku dziennym mam teksty: śmierdzi Ci dupa, pokaż dupe, jesteś kupa i takie tam. I to jest na bank z p-kola, gdyby powiedziały k...mać, to mogłabym myśleć, ze usłyszały ode mnie, ale takich powiedzonek jak one nie używam:Oczko:

Wybacz Andzia:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

Myślałam, że mnie pocieszycie, że i u Was sa podobne głupoty na czasie:Nieśmiały:

Wybacz, ale Twoje dziewczyny jakos zawsze do przodu. :hahaha:

Młody dzisiaj znowu histeryzował...nie chciał wziąć obrazka z wosku i ryczał....nie kumam o co jemu chodzi....w kieszeniach znalazłam dwa serduszka..Liwia i Ewa :Śmiech: Oczywiście wrócił z dziurami na kolanach:Szok: Kolejne spodnie w kubeł! Teraz już naprawde nie będę patrzyla czy ładne czy nie, dostanie dresy takie jak ma po domu i tyle.

Za to G. przeprosił...nadal jestem wkurzona ale dobrze, że to zrobił!

anielinka
Andzia ale Twoje dzieci mają dialogi, no nie moge :sofunny: pewnie Tobie wcale nie do śmiechu, ale wesoło masz w domu :Oczko:

Veronica szkoda że ta torebka tak śmierdzi, a ona skórzana jest?

Nie z eko skóry...no ladna jest czarna, pikowana i ma łańcuszek....w stylu worka....nie wiem co jej pomoże, ale to typowo ten środek z lumpa do dezynfekcji.....dlatego myslałam, ze cafe coś podpowie....

Andzia ale masz rozmowy w domu. Wesoło :sofunny:
Pytanie Z. jak najbardziej na miejscu :)

Vercia nie pomoge z torebka.
A co to za serduszka Marcel znosi do domu? :) Fajnie!
Michał jeszcze zadnego ciucha nie zniszczyl, wiec sie nie wypowiadam :lup:

JA wlasnie przed chwila focha P. walnelam. Za byle co, az wstyd, ale nie wytrzymalam. Trudno!
Bylismy z Michałem na kawce u jego kolezanki z p-kola. Calkiem fajnie sie bawili, Michał oidwazny, dopoki Amelka nie zaczela plakac za kazdym razem jak mlody cos chcial wziac. No, a ja w szoku, bo Michał i potrafil jej cos wyrwac i jeszcze jak zlosliwie sie zachowywal :)

Przed chwila dalam mu puzzle, ktore mial dostac na Mikołaja. Ale dzisiaj tak fazowal z puzzlami, ze juz nie mial co ukladac. Kupilam mu 30 elem, ale ulozyl w pare chwil, wiec zaraz zamowie jakies wieksze. Wiem, ze to nic w porownaniu z zołzami, ale ciesze sie, ze zaczal znowu ukladac :yuppi:

Cześć dziewczyny!

Już chyba z piąty raz biorę się za pisanie posta, bo ciągle coś:Histeria:

Magda brawa dla Miśka! Fajnie, że znowu z chęcią układa puzzle:yes: Przykre to jak pisałaś jak pani określiła młodego:/ Ale szczerze podziwiam Cię za Twoje podejście do sprawy przedszkola i za to, że nie odpuszczasz i chcesz, żeby chodził.

Vercia i ja nie pomogę z torebką:( Też słyszałam, że herbata pomaga, ale poza tym to nie wiem.

Andzia posikałam się babo w pracy prawie jak przeczytałam te dialogi:sofunny: Chcesz, żeby mnie wywalili! My tu monitoring z mikrofonem mamy:Szok:
Nie mogę z Twoich dziewczyn:D A Stachu pierwsza klasa:Oczko: Mają od kogo się uczyć:hahaha:

Anielinka współczuję nocek... Gdybym mogła udzieliłabym Ci trochę tej mojej senności:Oczko:

Justynka fajnie, że wpadłaś::): Dobrze, że obejdzie się bez operacji:yes: Obejdzie się bez stresu i bólu... Chociaż pewnie i przy zastrzykach Olek się nastresuje...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png