Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

musze pamietac o tej wronie
ale przyznam,ze nigdzie jej nie widzialam

za to w sobote hahaha przyjechali t
a ja sie ubralam i mowie,zostaniecie z dziecmi bo my z K musimy zalatwic pare spraw
oczywiscie odpowiedzieli,ze zaden problem
ledwo siedzialam w tym aucie i nigdzie nie mialam ochoty lazic ale co tam
kupilam sobie torebke:hahaha: i olkowi wyczailismy takie figurki swinki peppy - na bank mu sie spodobaja,dostanie na mikolajki
wrocilismy po niecalych 2 godzinach
dobre,co?

Cafe ale jesteście cwaniaki:lol:
Fajnie, że masz już część prezentów, ja jestem w kropce, myślałam o tych lalkach, ale sama nie wiem...wydam 150 zeta za lalke i tak naprawde to nie wiem czy one się nią w ogóle pobawią. One się naprawdę niczym nie bawią, pół dnia siedzimy i gramy, a ja jak słyszę super pamięć albo domino to mi się słabo robi...serio:Kiepsko:
Stasiowi K. chce kupić Play Station czy coś w tym stylu, mam trochę wątpliwości, ale chyba mnie w końcu przekona:Oczko:

a bo kurde po pierwsze nie mialam ochoty siedziec i patrzec na siebie
a po drugie zawsze to okazja zeby wyjsc bez dzieci
niech poczuja sie dziadkami,nie?

play stasion fajny pomysl:yes:
daj sie przekonac

nam jeszcze pare prezentow zostalo
ale juz z gorki
mojej chrzesniaczce moze jakas bluze fajna kupie-moze uda mi sie ja porwac na godzinke i sama sobie wybierze
jeszcze rodzice zostali...nie mamy pojecia,w ogole od K strony niby jest teraz zasada,ze prezenty kupujemy tylko dzieciom
u nas znow moi rodzice zawsze nam kupuja jakies kosmetyki np czy cos tam innego i wypada im tez jakis drobiazg podarowac

Cafe ja rodzicom i teściom zawsze robie kalendarze, do tego trez jakiś drobiazg kupujemy. Z rodzeństwem niby tez sobie nie robimy, ale my w zeszłym roku dostaliśmy od K. sióstr gre, wiec w tym roku tez musimy coś kupić. W ogóle to w tym roku idziemy na wigilie do moich roidziców i bedzie tez moja babcia i siostra mojej mamy z mężem i córkami, bardzo się ciesze, bo lubie takie duuuże rodzinne wigilie, ale tez nie wiem co z prezentami, bo oni na pewno coś kupią dzieciakom...musze to jeszcze z nimi przedyskutować...

andziaale ci zazdroszcze takie duzej wigilii
jak juz bedziemy miec dom to tez zrobie dla calej rodziny

tak to wlasnie jest z prezentami,ze niby sie umawiamy a zawsze cos wyjdzie

kalendarzy nigdy nie robilam ale jakos nie jestem przekonana-tzn o ile moi by sie jeszcze ucieszyli to tescie na pewno nie,poza tym oni maja jeszcze inne wnuki wiec nie powiesza sobie tylko z naszymi dziecmi:Szok:

Witam!

I mnie dziś głowa muli jak cholera :Kiepsko: ale to chyba przez nocke do du... wiało jak cholera, co chwile cos napierniczało w dach, w okna, na podwórku dziś pobojowisko, wszystkie drzewka w donicach poprzewracane, jakiś śmieci, liście i Bóg wie czego nawiało na podwórko, no masakra...wogóle nie mogłam spać taki hałas w domu i jeszcze do tego o 1 w nocy wyłączyli prąd i dopiero właczyli o 8 rano i w związku z tym Amelki nie puściłam do p-kola, bo rano było ciemno że bym musiała ja przy świeczkach szykować, a po drugie byłam tak zmordowana, więc stwerdziłam ze jak dziś nie pójdzie to nic się nie stanie :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
Przyszła właśnie kurtka dla Amelki i jestem średnio zadowolona:( chyba bardziej pasowała by na większej dziewczynce, a Amelka w niej wygląda jakoś dziwnie, kurtka troche szeroka, a Amelka to chudzina, całe szczęście że wziełam 98 rozmiar :Szok: no ale może jak zimą ubiore jej 5 swetrów to będzie wyglądała normalnie :hahaha:

Co Ty gadasz? Moje mają 116 i wyglądają w nich ok:yes: Kurcze, nie sądziłam, że Amelka taa drobniutka jest...

Współczuje bezsennej nocy, u nas tez tak wiało, ale nie przeszkadzało mi to spać jak zabita od 20-tej już:)
Najbardziej nie lubie w pogodzie właśnie tych wiatrów:Wściekły:

andzia
anielinka
Przyszła właśnie kurtka dla Amelki i jestem średnio zadowolona:( chyba bardziej pasowała by na większej dziewczynce, a Amelka w niej wygląda jakoś dziwnie, kurtka troche szeroka, a Amelka to chudzina, całe szczęście że wziełam 98 rozmiar :Szok: no ale może jak zimą ubiore jej 5 swetrów to będzie wyglądała normalnie :hahaha:

Co Ty gadasz? Moje mają 116 i wyglądają w nich ok:yes: Kurcze, nie sądziłam, że Amelka taa drobniutka jest...

Współczuje bezsennej nocy, u nas tez tak wiało, ale nie przeszkadzało mi to spać jak zabita od 20-tej już:)

116 powiadasz? :Szok: to te Twoje dziewczyny są bardzo duże, nawet moja bratanica która ma 4 i pół roku chodzi w kurtce w rozm. 104 :)
a Amelka jest baaardzo szczuplutka, co prawda apetyt ma, w p-kolu Panie mówią że potrafi zjeść 2 talerze zupy, a ja nie wiem w co to jej idzie :Szok:

A ja już mam 2 noc do du...jestem meeega zmęczona, fizycznie i psychicznie, chodze jak neptyk :Padnięty:

anielinka
andzia
anielinka

116 powiadasz? :Szok: to te Twoje dziewczyny są bardzo duże, nawet moja bratanica która ma 4 i pół roku chodzi w kurtce w rozm. 104 :)
a Amelka jest baaardzo szczuplutka, co prawda apetyt ma, w p-kolu Panie mówią że potrafi zjeść 2 talerze zupy, a ja nie wiem w co to jej idzie :Szok:

A ja już mam 2 noc do du...jestem meeega zmęczona, fizycznie i psychicznie, chodze jak neptyk :Padnięty:

No 116, co prawda spokojnie mogłyby mieć 110, ale chciałabym, żeby im te kurtki jeszcze w przyszłym roku poisłużyły.
Bluzki kupuje im już też na 110/116, mają kilka na 104, ale wyglądają w nich jak mega sierotki.

A tobie lepszego samopoczucia życzę:Całus:

andzia
anielinka
andzia

No 116, co prawda spokojnie mogłyby mieć 110, ale chciałabym, żeby im te kurtki jeszcze w przyszłym roku poisłużyły.
Bluzki kupuje im już też na 110/116, mają kilka na 104, ale wyglądają w nich jak mega sierotki.

ale roznica w rozmiarach-tez nie sadzilam,ze amelcia taka drobiuntka

cafe82
andzia
anielinka

ale roznica w rozmiarach-tez nie sadzilam,ze amelcia taka drobiuntka

no drobniutka, drobniutka...po mamie :sofunny:

anielinka
Andzia a ja z bluzek mam prawie wszystkie na 98 i są jeszcze dobre :) a w rozmiar 104 dopiero powoli wchodze, ostatnio kupiłam pierwszą bluzke na 104 :hahaha:

Naprawde nie powiedziałabym, że Amelka taka drobniusia.
Musze im pokupić kilka bluzek na all, bo mamy naprawde bide. A w zeszłym roku kupiłam kilka u takiego fajnego sprzedawcy, żadne firmówki, a sprawdziły sie super:yes:

Witam!

Nie mogłam nie zajrzec, mimo ze od rana latam na 5 biegu:lol:

Rano zawiozlam juz o 6-30 młodego i skoczylam do lumpeksów...po tyg.w domu w końcu sobie odreagowalam, przy okazji kawka z kumpelą w kafejce :yipi: Zaraz lecę załatwić kilka pism i zakupy. Pochwalę się tylko, ze wyczaiłam 3 śliczne torebki, płaszcz zary, kilka bluzek dla G i zapłaciłam 30zł:lol: Dzisiaj wszytsko po 3 zł.

Cafe mamy pulmicort 2 x dziennie, tzn. inhalujemy. Jestem w szoku, ze młody nie kaszle już....do tego auresin na wieczór.....i mamy 10 dni podawać neosine.

Anielinka mlody tez jest drobniusi i ma 98, a wkurtce wygląda jak Amelka...też ma puchową i wystają z pod niej tylko cieńkie nózki, a na gorze jak pakermen......:lol:

Cafe ale z was cwanioki:Oczko:

Magda brawa dla zdolnego synusia:brawo: U nas jest 1, 2, 3....5, 8 i 10 mamo!

hej
my juz w domu po kawce i ciachu :) A dupsko rosnie.
Dzisiaj stwierdzilam, ze chyba sama musze na spacery zaczac chodzic. Nic kompletnie sie nie ruszam, w ogole. Potem pare krokow zrobie i zadyszka :(

Chrzesniakowi kupilam gre: Bitwa morska. Mysle, ze bedzie zadowolony :)

Andzia ale super Wigilia przed Wami!
Jej, jak pomysle o naszej to mi sie nieodbrze robi.
Njpierw do t., tam siedzenie i tylko czekanie,az bedzie mozna wyjsc i biegiem do moich rodzicow. A ze mieszkaja daleko, wiec droga nam zabiera kupe czasu. Tam juz fajnie, ale my i najedzeni i zmeczeni. A moja mamuska wszystko na swiezo, na konkretna godzine, elegancko.

Cafe pierniki z 5 kg??? Ło matko, to ile tego wyjdzie?
A trudne te pierniki? Ani ja ani P. nie lubimy piernikow, ja nawet zapachu nie trwaie, ale moze bym zrobila. Tak dla Michała!
Niezly w sobote numer zrobiliscie :hahaha: I bardzo dobrze!

Anielinka naprawde z Amelki chudzinka i drobinka. U nas koszulki na 104 juz na wykonczeniu, a reszta rzeczy 110/116.

Vercia ale zajebiaszcze lumpy macie! WOW!

P. wlasnie poszedl odebrac paczke ze Streetcomu :yuppi:
Platki sniadaniowe Nesvita :)

Cześć dziewczyny!

U nas też problem z oczami! Młodemu zaczęły ropieć... W ogóle ma anginę:Histeria: Ale już jest dobrze. Do końca tygodnia siedzi w domu i się kuruje... Musi się wykurować bo w przyszłym tygodniu przychodzi mikołaj:D
Jak byliśmy u lekarza to wpadł do gabinetu, powiedział dzień dobry i od razu do lekarki: ropieje mi oczko i kaszlę (tu wymuszony kaszel:Oczko:) a chwilę później: masz naklejki?:D Jak nie strzela fochów to fajny jest, hehe.
Ja siedzę w pracy, dostałam @ i chce mi się rzygać. Czuję się jakbym miała jakąś gulę w gardle i tak od wczoraj... Fuj... A poza tym bez zmian. Mogę zasnąć na zawołanie i mogłabym spać chyba z całą dobę...

Magda super, że Michałowi podpasowała gra:yes: Teraz poszalejecie! Gratki WIELGACHNE dla niego za liczenie i to jeszcze po angielsku:o_master:

Anielinka jak bluzki macie na 98 to nie jest tak źle:Psoty: My większość mamy na 92:Padnięty:

Vercia ale Ci zazdroszczę takich udanych łowów:yes:
Marcelowi w końcu minie ten trudny czas i przestanie świrować (ja szczerze nienawidzę tych etapów bo brak mi cierpliwości)... Dobrze, że lekarka ok i nie robiła głupich uwag i że leczenie przyniosło efekty.

Andzia Fajne takie wielkie rodzinne święta:yes:
Powiedz mi, Wy macie tą grę Piranie atakują, co nie? Fajna jest? Ale chyba dla starszych dzieciaków?

Cafe Dobrze, że lepiej już się czujesz... Podziwiam za tyle pierników:o_master: Myśmy ostatnio robili ciasto ale z kilograma...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png