Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
anielinkaetaxil ludzie saboe bardzo chwala ale cena kosmos
ale chyba nie uzywa sie codziennie tylko co kilka dni,tak?
wiem,ze jeszcze ziaja robi cos podobnego ale pewnie nie jest tak skuteczne

no też słyszałam same dobre opinie na temat tego Etiaxilu,(nie uzywa się codzinnie, chyba co 48 godz. ) właśnie znalazłam na all za 30 zł. widze że baaardzo duzo ludzi kupuje, musze sprawdzic dziś ile w aptece kosztuje, a ziaja kosztuje 7 zł. ale nie sądze żeby tak samo działała, wole dać te 30 czy 40 zł. ale mieć problem z głowy, latem tego nie miała, a teraz nie wiem co się dzieje, ale to jest po prostu koszmar :Histeria:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Anielinka bolą od aparatu, wczoraj babka założyla mi dodatkowy pierścień na wychodząca ósemką i jest na skos, a to ma ją przestawic do pionu i przesunąc o jedno miejsce. Mam też dodatkowe druty na przodzie i wszystko nie dość, ze mnie boli to obciera skórki od wewnątrz. Wyglądam śmiesznie, bo teraz mam za 1 duże szpary - przerwy, co wygląda, jakbym nie miała 2. Rozmawialam wczoraj z ortodontką, czy to tak ma wyglądac, ale zapewniala, ze wszystko do lipca przesunie się na swoje miejsce.

Ja mam etiaxil, też mam problem z nadmierną potliwością.......Anielinka stosuje się , co kilka dni, tylko na początku strasznie piecze i swędzi. Po jakimś czasie przyzwyczaisz się do tego, weź sobie dla skóry wrażliwej jak jest, chyba czerwony. Sa tez tańsze odpowiedniki etiaxilu i też działają

veronica_20
Anielinka bolą od aparatu, wczoraj babka założyla mi dodatkowy pierścień na wychodząca ósemką i jest na skos, a to ma ją przestawic do pionu i przesunąc o jedno miejsce. Mam też dodatkowe druty na przodzie i wszystko nie dość, ze mnie boli to obciera skórki od wewnątrz. Wyglądam śmiesznie, bo teraz mam za 1 duże szpary - przerwy, co wygląda, jakbym nie miała 2. Rozmawialam wczoraj z ortodontką, czy to tak ma wyglądac, ale zapewniala, ze wszystko do lipca przesunie się na swoje miejsce.

Ja mam etiaxil, też mam problem z nadmierną potliwością.......Anielinka stosuje się , co kilka dni, tylko na początku strasznie piecze i swędzi. Po jakimś czasie przyzwyczaisz się do tego, weź sobie dla skóry wrażliwej jak jest, chyba czerwony. Sa tez tańsze odpowiedniki etiaxilu i też działają

O matko Veronica ale się nacierpisz przez ten aparat :Histeria: a 2 Ci wyrywała, skoro masz tam przerwy??? Kurcze ja też bym chciala wziąść się za swoje zęby, ale wiem że to spory koszt taki aparat :(

Byłam w aptece i farmaceutka mówiła że jak ten Etiaxil był w promocji to kosztował 37 zł. a teraz 55 zł. :Histeria: zamówie ten z all, bo razem z przesyłka wyniesie 30 zł. właśnie zastanawiałam się czy wziąć do skóry wrażliwej czy normalnej....

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

hej
dopiero usiadlam na tylku. Caly dzien w biegu. Rano wyniki i kuzwa siedzialam ponad 1 h w laboratorium, bo tyle ludzi bylo. Myslalam, ze zarzygam ich wszystkich tak mi bylo niedobrze. Przez to, ze musialam byc na czczo.
Wyskoczylismy z P. do lumpesku i od razu trafilismy na czapke skrzata :) Wiec Michał bedzie lesnym skrzatem. Dokupilismy zielona bluzke za duza, ktora na dole powycinamy, doszyjemy liscie i bedzie git. Dokupilam jeszcze rajty ciemne, wiec super. Jutro zapedze P. do szycia. hehe
Zaliczylam kawke w pracy, a potem biegiem po mlodego. Dzisiaj znowu pol wieczora darlam pape, cos te hormony mi swiruja.
Mlody na szczescie juz spi. ufff!

Cafe tulam Cie bardzo mocno! Udalo sie wyskoczyc na zakupy?

Gosia hotelik zajefajny. Ale zazdroszcze :)
Zdrowka dla Kuby!

Andzia jak Zosia wieczorem? Mam nadzieje, ze temp juz spadla. Bidulka!

Vercia ale u Was akcje!
Ale calkiem niedawno i na naszej ulicy byla strzelanina, gosciu zmarl.
Wspolczuje bolow zebowych. Moja kolezanka z pracy juz 1,5 roku z aparatem, wiec jestem w temacie.

Anielinka super, ze po usg wszystko ok!
No i fajowo ze spacerem po plazy. mmmmm, az sie rozmarzylam :)

Hej,
Zosia po południu nadal wysoko gorączkowała, nigdy nie widziałam jej jeszcze takiej bidnej, słabiutka, cały czas sie tuliła i zasypiała. Zołzy ostatni raz miały gorączkę(nie licząc tych od zębów) 1,5 roku temu i wtedy dostały relanium, bo tak je nosiło.
A żeby było mało to Maryśkę tez odebrałam dzisiaj ciepłą, Pani mówiła, ze nie skarzyła się na żaden ból, ale była podejrzanie spokojna. W domu tempka spadła i do wieczora już ise nie pojawiła, a Maryśka wariowała jak zwykle. Zwariować można:Histeria:
W piątek mieliśmy jechac do Cinema City na Mikołajki-mama załatwiła mi wejściówki-niestety nie pojedziemy...

anielinka
veronica_20

O matko Veronica ale się nacierpisz przez ten aparat :Histeria: a 2 Ci wyrywała, skoro masz tam przerwy??? Kurcze ja też bym chciala wziąść się za swoje zęby, ale wiem że to spory koszt taki aparat :(

Byłam w aptece i farmaceutka mówiła że jak ten Etiaxil był w promocji to kosztował 37 zł. a teraz 55 zł. :Histeria: zamówie ten z all, bo razem z przesyłka wyniesie 30 zł. właśnie zastanawiałam się czy wziąć do skóry wrażliwej czy normalnej....

Anielinka usuwalam 5 zębów przed aparatem....akurat 2 nie....ale jak ortodontka ustawia zęby do poziomu i wyrównuje to tak jest, ze co chwilę masz gdzie indziej szpary....w zasadzie ja mam bardzo duże i szerokie zeby, dlatego musiałam dużo usunąc......

Mieliśmy jechać na kawkę, ale tak mnie szczena boli, ze musiałam się czymś zająć, zeby nie myśleć o zębach:Histeria: Dzisiaj otworzyłam szafę i wyfrunęły mi 3 mole, normalnie brak słów:Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły:dopiero co wygnalam je z kuchni, teraz mam w szafie...boszeee....nie wiem czy to nie te z kuchni, tylko uciekły.....podjechalam szybko z młodym po mydła, goździki, zapachy, naklejki...co się dało.....mam dużo welnianych rzeczy i az mi iedobrze na myśl, ze tam siedza gdzieś larwy.....zajechałam też do ammy poradzić się co z tym robić i jutro wywalam wszytskie ciuchy na mróż, a szafę dezynfekuję...dzisiaj skończyłam na obszukiwaniu wszystkich ubrań, szukałam gniazd i larw......:glass: nic nie znalazłam, nawet w wełnianych.....

u nas szalu nie ma
wczoraj na zmiane lazilam i albo krzyczalam albo ryczalam:Zły:

przelozylismy roczek
tzn rodzicow i tesciow zapraszamy-chcemy miec ich po prostu z glowy
ale reszta gosci odwolana-po pierwsze okazalo sie,ze dwie rodziny stoja pod znakiem zapytania-ich dzieciaki kaszla -a po drugie sami stwierdzilismy,ze lepiej bedzie jesli nasi dojda do siebie zanim beda miec kontakt z innymi
no i K tez chory

hej

Andzia jak dziewczyny? Mam nadzieje,ze juz ok. Szkoda tylko z tymi mikołajkami :(

Cafe jak u Was? Jak Ty sie czujesz? JAk chlopaki?

Vercia wspolczuje tego bolu szczeny. Dlugo jeszcze bedziesz miala ten aparat?

Co do stroju Michała to P. go nie bedzie szyc :hahaha: Ja przygotuje bluzke, poprawie czape, a P. tylko doszyje liscie na bluzce. Zeby nie bylo, ze on taki uzdolniony :sofunny:

Hej,
ja tylko na sekunde, K. mi zabrał laptopa,a z drugiego kompa przy tych wypłoszach ciężko pisać.
Zosia w nocy juz nie gorączkowała, od rana zachowuję się jak okazy zdrowia, rąbie je nie ludzko, wariuja, leja się, czyli wszystko w normie. Jak dziś i jutro nie będą gorączkować to chyba pojedziemy na te Mikołajki.
A ja wieczorem mam spotkanie RR z pania dyrektor przy drineczku:)

Cafe duuuużo sił kochana i lepszego samopoczucia!!!
Jak CI e czytam to jakbym cofnęła się dwa lata wstecz, naprawde wiem co czujesz i wiem jak jest ciężko:Całus:

Magda
koniecznie pokaż efekt Waszej wspólnej pracy:lol:

Vercia współczuje tego bólu szczeny, ale teraz się pomęczysz, a później będziesz laska:)
Przerąbane z tymi molami, kurcze mam nadzieje, ze uda ci się szybko dziadostwa pozbyć!!!