Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Vercia ważne, że widać poprawę... Kurde dwa lata temu na zimę zostawiłam kupę kasy w aptece i też zawsze wychodziłam w szoku:Szok: Pamiętam jaka byłam wściekła, że za żłobek trzeba było zapłacić i za leki a ledwo Filip doszedł do siebie i z powrotem zaraz znowu była jazda:Kiepsko:

Anielinka zdrówka! Jak dzisiejsze samopoczucie? Fajnie, że mama Ci pomogła przy Amelce. Mogłaś sobie spokojnie się podkurować.

Andzia dziewczyny cudne! Hehe badanie lekarskie - pierwsza klasa:D Szkoda, że ten filmik taki króciutki::(:

Cafe nocka jak zwykle do bani, co? Przerąbane:/
Zrobiłaś mi smaka na 3bita:Psoty: Chodzi już za mną od kilku dni i chyba go w końcu zrobię:Oczko:

Magda jak tam po baletach? Mam nadzieję, że bawiłaś się świetnie::): Czekam na relacje::):

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

hej
ja tak na chwile. wczoraj bylo super, posiedzielismy do 1, dluzej nie wytrzymalam, bo juz brzuch mi strasznie twardnial. Balety wypasione, 2 parkiety, 3 bary, ogromne. Opisze jutro wiecej.

Andzia zaraz skocze fotki obejrzec, nie moge sie doczekac.
Jak sie czujesz?

Vercia Aerius to zajebisty syrop. Michał na nim juz 1,5 roku. To syrop alergiczny, my jedziemy na nim prawie non stop, ostatnio tylko mamy przerwe. Ale cena faktycznie powalajaca. JEdnak jest to lek nowoczesny, bez zadnych skutkow ubocznych i skuteczny.

Gosia nic nie pisalas o babci! Zdrowia dla niej.

Cafe wspolczuje nocki bidulko :(

Witam!

U nas nocka do bani,nie wiem dlaczego ale przez tą chorobę wogóle nie mogę w nocy spać :(
no masakra jakaś, a jak już przysnełam nad ranem, to co chwile kaszel mnie budził, w dzień nie mam żadnego kaszlu, a jak w nocy śpie to męczy mnie taki suchy...ehh no
A żeby było mi mało to Amelka dziś od rana chodzi i brzęczy że ją boli gardło :Kiepsko: kuzwa żeby tylko tfu tfu odemnie tego gófna nie podłapała, wysłałam tate do apteki kupił tantum verde i inne pieroły i zobaczymy, mam nadzieje że to pomoże....najgorsze że sama czuje się kiepsko, a musze jeszcze znosić płacze, jęki itp. no i co chwile słysze ponosić, przytulić...ehh no w łeb sobie chyba walne i tyle!
Po obiedzie dziś poległyśmy, ja wstałam a Amelka jeszcze śpi :Szok:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Joł,
czekam aż zołzy zasną kończąc jednocześnie snickersa.
K. za chwile jedzie na polowanie, bo pełnia:)
Dzień zleciał miło, przed południem byliśmy u moich rodziców na kawce, bo mama ma dzisiaj urodziny(Mei Twoja też? Najlepszego:D), a poołudniu przyjechała siostra K. z narzeczonym i prezentem imieninowym dla Stasia.
Jutro K. już z samego rańca jedzie do Kołobrzegu a ja jade z dzieciakami na cały dzień do kolezanki, która jest tez słomianą wdową:) Ta koleżanka ma syna w grupie Stasia,a drugiego w grupie zołzów(to ten chłopiec z muchą).
Niedziela tez zaplanowana, najpierw obiadek z rodzxicami w knajpie, a popołudniu kawka u nas, bo Stasiu ma imieniny:)

Ja czuje się juz lepiej, zmęczona jestem tylko starszliwie, bo laski znowu budzą się w nocy, a wstają cholernie wcześnie. Wczoraj połozyłam się po 1-wszej bo byłam na spotkaniu i po powrocie oglądałam jeszcze z K. film. A pobudka o 5.30:glass:
I od kilku dni mam starszne sińce pod oczami, mam nadzieje, ze to "tylko" z niewyspania i jak w końcu pośpię dłużej to zejdą, bo wyglądają nie fajnie

Pasowanie super::):
Pani włożyła naprawdę mnóstwo pracy w przygotowanie wszystkiego, było pełno wierszy, pisoenek, przysięga przedszkolaka, a nawet koncert Straussa:) Dzieci podzielone na grupe, każda grupa miała inne instrumenty muzyczne, trójkąty, tamburyna itp. I pani dyrygowała. Wyszło to naprawde cudnie. Koleżanka nagrywała wszystko kamerą, wiec jak dostane płytkę to Wam pokaże:)
Po występach była kawka, ciacho i wspolne zabawy z rodzicami. Naprawdę baaaardzo bardzo sympatyczne spotkanie::):

Vercia dobrze, ze Marcel osłuchowo czysty. Aerius tez nzam, ale nie wiedziałam, ze jest az tak drogi:Szok: My chyba mieliśmy go ze zniżką. Teraz kupuję Zyrtec.
Powodzenia w remontach, ale Was wzięło:Oczko:

Anielinka dobrze, ze już lepiej się czujesz i że miałaś pomoc przy Amelce.
Na pasowaniu było sporo tatusiów, K. był tez ze mną. Mamy w grupie też małżeństwo po rozwodzie i tez byli oboje:yes: Możesz zapytac Ł., jak odmówi to jest prawdziwia świnia.

Cafe współczuje tak wczesnych pobudek:Całus:
I zdrówka dla Olka

Magda super, ze balety udane, czlkam na bardziej szczegółowe relacje i fotki:)
Ja tez polecam zabawki Wadera, Stasiu juz teraz sie nimi nei bawi, ale zołzy owszem. I klocki z Wadera o takie Wader Mini Blocks W Kartonie 41360 - Ceneo.pl polecam bardzo gorąca. Stasiu dostał je na 2-gie urodziny i do dzisiaj są w codziennym użyciu. Dokupiliśmy mu nawet drugi komplet:)

Mei oby wyniki wyszły ok, jejku nie wiem jak Ty dajesz rade pracować po nocach z tym kręgosłupem:Szok: Terminator z Ciebie!!!

hej

anielinkazdrowka i jeszcze raz zdrowka
oby amelcia nic nie chwycila od ciebie

magdaa jak misie u mamy?

meijejku po nocce w ogole sie nie polozylas?
jak filip w przedszkolu?

andziafajne plany na weekend,K wyjezdza na tydzien?
nie wiedzialam,ze jak jest pelnia to trzeba zwierza upolowac:Oczko:
sa latwiejsze czy jak?:Oczko:
a pasowanie widac ,ze udane...i te zabawy z rodzicami,fajnie!

Cafe k. wyjeżdża na jeden dzień, dogadać interesy:Oczko: Jak wszystko dogada to wyjedzie na tydzień albo i dłużej jakoś na początku grudnia.

A w pełnie się poluje, bo przy księżycu lepsza widoczność. Nie wiem czy Wam pisałam, ale w Hubertusa strzelił dzikusa, także mam pełną zamrażare mięsa. Teraz by się jeszcze jakaś sarnina przydała:)

andzia
Cafe k. wyjeżdża na jeden dzień, dogadać interesy:Oczko: Jak wszystko dogada to wyjedzie na tydzień albo i dłużej jakoś na początku grudnia.

A w pełnie się poluje, bo przy księżycu lepsza widoczność. Nie wiem czy Wam pisałam, ale w Hubertusa strzelił dzikusa, także mam pełną zamrażare mięsa. Teraz by się jeszcze jakaś sarnina przydała:)

uuuu zjadlabym dziczyzne...a K tymbardziej

cafe82
andzia

No my też uwielbiamy. Dzisiaj mieliśmy na obiad pulpety z dziczyzny w sosie koperkowym:)

andzia
Snickers już w lodówie, K. już mi od dawna marudził, że dawno nie było. Pokroił ze Stasiem orzechy, więc machnęłam szybko.
Musze jeszcze poprasować i posprzątac troche, jutro nas cały dzień nie ma, a w niedziele goście. Musze jezcze jutro wieczorem jedno ciacho zrobić, może torcik mandarynkowy...

hehe
to tak jak moj K na 3bita chorowal
i cala blaszka prawie poszla
mialam to marchewkowe robic ale zrobilam stefanka,na szczescie polowa zostala to jutro zabiore i juz

a macie sprawdzony przepis na jablecznik z bita smietana?

my w koncu w domu. Juz na sniadanie pojechalismy do mamy i tal przelezelismy na kanapie do 18 :lup:
Dzien bez sensu. Mlody jak zwykle przezyl rozstanie z nami. Ale nadrabial mina. Wstal mega wczesnie i w ramach czekania na nas strzelil 3 kupole w gacie. Mama sie narobila.
Ale stweirdzilismy, ze pojdziemy za ciosem i raz w m-cu bedziemy go podrzucac do mamy.

No, a na baletach naprawde swietnie. To bylo nieoficjalne owarcie, ale i tak ludzi full. Nie mam fotek, ale musze sprawdzic czy maja stronke www. Tam zawsze byly balety, ale teraz naprawde jest najfajniej. Mielismy loze, wiec przesiedzialm wiekszosc czasu, bylo troche wspolnych znajomych, wiec super.
Zalozylam dzinsy i taka luzniejsza bluzke, wlasiciwie nie bylo widac, ze jesem w ciazy :)
A nie wspomne jak mi sie chcialo alkoholu. hehe

Anielinka zdrowka dla Was. Oby Amelka sie nie zarazila od Ciebie! Tulam Was bardzo mocno!

Andzia ale aktywny weekend! WOw! Jakos wyobrazilam sobie, ze w pelnie to te zwierzaki chodza jak sniete i tylko czekaja na K., zeby je powystrzelal :)
Fotki zajebiaszcze. LAski swietnie wygladaly, a Ty zajebista mamuska (jak zawsze). Pokazywalam fotki P. i w szoku byl jak dziewczyny sie zmienily.
Na tych zdjeciach pod sciana to Marysia z lewej strony?

Mei jak robilas tsh to moze warto by bylo zrobic od razu ft3 i ft4? Dopiero wszystkie pokazuje co sie naprawde dzieje.

Cafe ale szalejesz z ciachami. I za wami i przed Wami super amtywny czas!

My jutro z mlodym znowu do mamy, ale skoczymy polazic po sklepach dla dmiany. a w niedziele przychodza znajomi P. z corka, wiec tez bedzie sie cos dzialo.

Cześć dziewczyny:)
My cały dzień w rozjazdach. Kuba na wieczór odwalił taaaaaką histerię:/ Dopiero teraz powoli mu humor wraca:) aaa zapomniałam wam napisać, że my już jesteśmy po napisaniu listu do gwiazdora :lup: wczoraj byliśmy w biedronce były auta wadera właśnie i Kuba się pyta czy kupimy. Powiedziałam mu, że teraz to już prezenty gwiazdor kupuje, ale najpierw musimy napisać do niego list. No to jak wróciliśmy do domu to Kuba od razu domagał się napisania listu no i teraz czeka na prezenty :lup: mam nadzieję, że się doczeka:lup:
Powiem wam, że ta nasza lekarka mi podpadła:/ jakbyście go zobaczyły to byście nie uwierzyły, że ma jakieś ropne migdały...
Magda my mamy auto wadera i też jesteśmy zadowoleni. Teraz własnie w biedronce są, ale nie wiem w jakich cenach.

Poprasowałam, ogarnęłam kuchnie i nic wiecej mi się nie chce.
Laksi sa lekko przeziębione, a Stasiu mi dzisiaj kilka razy brzydko zakaszlnal...jak juz u niego słysze kaszel t słabo mi się robi...oby nic z tego nie wylazło:Kiepsko:

Magda super z taka dyskoteka nie dla dzieciaków!!! Fajnie mieć takich znajomych:)
Jezeli rodzice są chętnie to podrzucajcie im Miśka jak najczęściej. Dobrze to zrobi i Wam i jemu, a w perspektywie Twoj poród, druga dzidzia, wiec lepiej niech sie przyzwyczaja za wczasu:)

Gosia żadna histeria nie jest mi obca:)
Fajnie z listem, co sobie kUbuś wymyślił oprócz auta?

cafe82
andzia

jak to przeczytałam to myślalam że padne :lup:

ja to zrozumiałam tak : uuuu zjadłabym dziczyzne...a Kube tymbardziej :hahaha:

ahhh ta choroba, pada mi na głowe :Szok: po którymś razie jak to przeczytałam, to zrozumiałam co Cafe miała na myśli :hahaha:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif