Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Ja dziś czuje się ciut lepiej, w karku tak nie boli no i uszy odpuściły...uff, gorączki raczej nie mam, ale jestem jakaś nieteges, chodze i oijam się o ściany, nie wiem chyba osłabienie :Padnięty:
Wczoraj Amelke wzieła moja bratowa, później mama i jak ją przyprowadziła to jeszcze wykąpała, dała mleko i uspała, także luzik, ale dziś już mama w pracy, bratowa pojechała do miasta także musze być zdana na siebie...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

no mlodzi padli,ufff
udalo mi sie nawet ogarnac ich pokoj,znow worek zabawek do wydania lub wyrzucenia-ale zadnych sentymentow,jak cos zepsute,polamane-kosz
grzechotki oddam kuzynce
zreszta trzeba zrobic miejsce na nowe-urodzinowe,mikolajkowe,gwiazdkowe:Oczko:

anielinkano gosci mamy,pozniej my w goscie jedziemy a wole dzisiaj sie ze wszsytkim uwinac

goskazdrowka dla was

ide pod prysznic
bede zagladac

Cafe no tak, zapomniałam że macie mieć gości :lup:
mniam, jak sobie pomyślałam o 3 bicie ::): a ja dziś stanełam na wadze i mam 1 kg. na minusie dzięki anginie ::):
a ja wstawiłam własnie pomidorówe, rozpaliłam w piecu i dalej myk pod kocyk :)

Dziś przyszedł mój tusz do rzęs ten co zamawiałam, powienien juz dawno temu do mnie dotrzeć, ale okaząło się że źle paczke zaadresowali i wróciła do nich spowrotem :lup: w każdym bądz razie pomimo tego że czuje się okropnie i tak samo wyglądam to musiałam go wypróbować::): jak dla mnie reweeeelacja, o ile ktoś lubi mocno podkręcone i pogrubione to polecam!
MAX FACTOR FALSE LASH EFFECT TUSZ 13,1 ml MASCARA (1845857776) - Aukcje internetowe Allegro

A następnym zakupem to będzie właśnie ten podkład Revlonu, bo mi powoli się już kończy, Veronica ja zawsze biore odcień naturalny, bo na to też zawsze nakładam puder w kamieniu i róż...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Ogarnelam, poprasowalam, ale i tak jeszcze sterta zostala :(
Kurcze, musze cos wymyslic do ubrania na te balety. cholera, nic nie mam. A jak mam to sie nie mieszzce.

Vercia ale fajnie, ze lecicie na plotki! Zdrowka dla MArcela!

Gosia ale Was rozlozylo! Zdrowia!
Czy Yoko tez tak teraz linieje? U nas masakra. Poodkurzam, a za 10 minut znowu dywan z klakow, jz nie mam sily.

Anielinka po takim chorobsku to jeszcze pewnie kilka dni bedziesz oslabiona. Fajnie, ze mialas wczoraj pomoc.

anielinka
Cafe no tak, zapomniałam że macie mieć gości :lup:
mniam, jak sobie pomyślałam o 3 bicie ::): a ja dziś stanełam na wadze i mam 1 kg. na minusie dzięki anginie ::):
a ja wstawiłam własnie pomidorówe, rozpaliłam w piecu i dalej myk pod kocyk :)

Dziś przyszedł mój tusz do rzęs ten co zamawiałam, powienien juz dawno temu do mnie dotrzeć, ale okaząło się że źle paczke zaadresowali i wróciła do nich spowrotem :lup: w każdym bądz razie pomimo tego że czuje się okropnie i tak samo wyglądam to musiałam go wypróbować::): jak dla mnie reweeeelacja, o ile ktoś lubi mocno podkręcone i pogrubione to polecam!
MAX FACTOR FALSE LASH EFFECT TUSZ 13,1 ml MASCARA (1845857776) - Aukcje internetowe Allegro

A następnym zakupem to będzie właśnie ten podkład Revlonu, bo mi powoli się już kończy, Veronica ja zawsze biore odcień naturalny, bo na to też zawsze nakładam puder w kamieniu i róż...

No to dobrze, bo wahałam się z wyborem koloru podkladu miedzy nude a beige.....i zastanawialam się, jaki ty masz podklad, bo na fotkach zawsze jestes mega opalona.

My dopiero wróciliśmy :Padnięty:. Lekarz powiedzial, że mlody jest zdrowy. Oskrzela i dolne drogi oddechowe czyste. Podobno kaszel jakis alergiczny. Gardło też ok. Dostal jakieś nowe syropy, jeden kosztował 50zl, ogołem 100 poszła na leki. Najważniejsze, ze oskrzela czyste. W sklepach szal banana......parkingi u nas zawalone i pelno ludzi, jeden dzień wolny, a zakupowiczów pełno. I udalo mi się upolowac rukolę w tesco, u nas to rzadkość. Dostalam też wyciąg z punktów tesco i bony, co mnie trochę ucieszyło.

Andzia fotki suuuuper:) Ale Zosia z Marysią wyrosły:)

Ehhh w końcu nadszedł dłuuuugi weekend:))) Po pracy wstąpiłam do mamy na chwilkę... wypytać się co z babcią... bo leży w szpitalu, ma zapalenie płuc:( i jest w bardzo ciężkim stanie:( później pojechaliśmy do miasta... w sklepach kolejki jakby co najmniej przez miesiąc miało być wszystko pozamykane... no szok...
Jutro jedziemy do teściów, ale wracamy w ten sam dzień...

jeezuu padam
nocka straszna
najpierw nie moglam zasnac,jak juz zasypialam to K zaczal chrapac:Histeria:
a przed 4 cezar sie co chwile budzil...a to katar,a to kaszel
prasowanie dokonczylam,pomylam podlogi...k z olkiem pojechali na myjnie a chlopaki padaja wlasnie-c zy oni kiedys beda sypiac regularnie o tej samej porze?
bo co chwile o innej godzinie :Zły:

Witam!

U nas remontowo......siedzę w kuchni z laptopem i wstawiam obiad i ciacho......G. walczy z pokojem. Wszędzie syf, uwielbiam to!!!

Cafe syrop AERIUS w zyciu takiego nie widzialam.....ale jest lepiej już dzisiaj, więc chyba działa....my kupujemy sporadycznie leki, więc jak usłyszalam 96zł za leki (3 syropki) to mi szczena opadła!

Gosia zdrowka dla babci:Całus:

Magda i jak impreza?

Anielinka lepiej dzisiaj się czujesz?

Cafe może jeszcze chlopcy się ustawią i wyregulują, trudno powiedzieć, ale przerąbane masz z pobudkami i nockami.

Heloł!

Wczoraj wieczorem padłam z Filipem, ale nie kładłam się po nocce więc się nie dziwię, że tak mnie ścięło... Przeszłam się po mieście i dzisiaj zdycham przez te bolące plecy:/ Ale wczoraj zrobiłam sobie morfologię + poziom tsh i ciekawa jestem czy coś wyjdzie.
Macie rację z tymi grami. Lepiej faktycznie kupić jedną porządną grę, która niejedno wytrzyma:Oczko: Na pewno mu ją kupię pod choinkę:yes:
A co do Wadera to my mamy dużą śmieciarę i faktycznie sporo wytrzymuje. Młody na niej jeździ jak na jeździku i nic jej nie dolega. Nie raz była w piaskownicy i też jej to nie zaszkodziło. Trzeba przyznać, że dobre są te zabawki:yes:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png