Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Vercia i jak lubie zakupy spożywcze. I to jest jak nałóg, z którym ostro walcze, ale i tak z każdych zakupów wychodze z czymś zupełnie niepotzrebnym, no ale przecez było na propocji:lup:

Oby kryzys Marcelowy szybko minął, jeju mam nadzieje, ze u nas tak nie bedzie w poniedziałek...

A z allegro tym razem mi się udało, trafiłam w okres zakupów zimowych:)

Jeju Madzia:Całus: az mi lezka naplynęła......teraz to będziesz juz spokojna i maluch kontakt z Tobą nawiązał :Oczko:

Andzia ja też to znam, ze promocja niby......heheh tylko te promocje na takie baby jak my czekają :Oczko:

Dziewczyny to na pewno byl kryzys, ale najgorsze, ze on tak się wyrywal i uciekal jak 6 września....boszeeee.....teraz przez to się denerwuję, czy on tam jeszcze ryczy czy nie :lup:

Idę kręcić obiad znalazlam jakiś przepis w moich knigach na kebaby na patyku z dipem jgurtowym...brzmi jak poezja :Oczko:

Witam!

U nas juz dziś leje od rana :( szkoda bo przez kilka ostatnich dni było tak fajnie słonecznie...
Wczoraj obiad u T. ok, pozytywnie mnie zaskoczyła, pogadałysmy sobie, wyjaśniliśmy, zaproponowała ze możemy zawsze jak tylko będe chciała to możemy przyjechać do niej na noc, czy jak bede chciała gdzieś wyjść z koleżankami, to mogę zostawić Amelke itd. jak juz przyjechałysmy do domu, to jeszcze do mnie zadzwoniła, żeby kolejny raz podziękować za to spotkanie i powiedziała że nas kocha :lol:

Andzia super że na all troche kasy wpadło, ja tez troche powystawaiłam rzeczy, póki co cała masa tylko obserwuje, a licytacja zacznie się pod koniec:)

Veronica fajne zakupy w lumpku, zresztą jak zawsze!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Ehhh, jeszcze nie ogarniam i czekam na wiecej, ale wiem, ze przez kilka dni m oge nic nie czuc.

Cafe ja tez juz nie wyobrazam soie zycia bez Was, parentingu i netu ogolnie. Od rana laptop wlaczony, a ja dalej w wyrku :lup:

Zaraz wstaje, zeby poodkurzac, ogarne sie i pojade do teg Lidla.

Vercia Ty to jak zwykle pysznosciami kusisz!!!
Biedny MArcel, wspolczuje takiej akcji, oby jutro juz bylo ok!

Anielinka jak wczoraj?
Autko sie robi?

No własnie też tak mysle że jej ostatnio życie też dało ogromnego kopa w tyłek, bo bedzie się jednak rozwodzić...więc jej podwójnie jest ciężko, a powiem Wam że jeszcze wcześniej myślałam że ona i I. postawili krzyżyk na moim małżeństwie i na mnie, bo tak czułam, ale okazało sie że jedna i druga wciąż baaardzo trzymają za Nas kciuki, są pozytywnie nastawieni że jeszcze będziemy razem i twierdza że Ł. takie zycie jak prowadzi teraz mu się znudzi...t. mówiła że bardzo często Ł. do niej przyjeżdza, ogólnie to wiedziała o tym że mam samochód, o tym że ostatnio z Ł. bylismy u lekarza i na frytkach- więc on musi jej to wszystko opowiadać...ehh, kamień z serca powiem Wam, że to wszystko sobie wyjaśnilismy..t. juz planowała że może na Sylwestra do niej przyjedziemy, bo u nas to nie ma tych całych fajerwerków, a ona tak mniej wiecej w centrum mieszka, więc widoki z balkonu pewnie będą...heheh- nie powiem, miło mi :)

Acha pamiętacie jak mówiłam że ona tak dziwnie zachowywała się na Amelki urodzinach? ona to baaardzo przeżyła, że Ł. z nami nie było, mówiła że jak przyjechała do domu to nie mogła dojść do siebie po tym wszystkim...:(

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

cafe82
andzia
A ja zła jestem jak nie wiem, poszłam z laskami na poczte, a mamy spory kawałek, odczekałyśmy swoje w kolejce, wyjmuje paczki z torby i...nie zabrałam portfela. No myślałam,że się wściekne, te jeszcze po drodze odstawiały histerie, bo obiecałam im, że jak beda grzeczne na poczcie to kupie im czekoladke. :Wściekły::Wściekły::Wściekły:

o cholera
juz cie widze:Oczko:

No Oaza spokoju::):
Gdyby było cieplej to poszłabym jeszcze raz, ale piździ i wieje jak w kieleckim, pójde w drodze do p-kola, moze laski zaprowadze do t. A w ogóle to na dworze taaak kaszlą, że masakra, w domu już prawie nic, a wyjda na powietrze i koncert na całego:Histeria:

Obiad mam z głowy...wkurzyl mnie tylko G., bo jak zwykle nie może na obiad dojechac:Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły:wkladam do piekarnika i będzie jadl takie jakie będzie.....u nas też wieje, zimno brrrrrrrrrrrrrr

Andzia no juz widzę Ciebie na poczcie ::):

Cafe odspaniesz trochę przy knidze...dobrze, ze mlodzi potrafią się zabawić na dłużej....

Anielinka dobrze, ze możesz liczyć na T., przynajmniej jak gdzieś wyjdziesz to nie będziesz musiala się prosic nikogo o opiekę dla malej.....no i fajnie, że się dogadujecie :yes:

Cześć!

Magda :Podziw: jakie to musiało być cudowne uczucie!!! Ehhh... Aż się wzruszyłam jak to przeczytałam::):

Andzia kto nie ma w głowie:Oczko:... Ale wyobrażam sobie Twoją wściekłość jak zorientowałaś się że portfel został w domu:Histeria:

Cafe brawa dla chłopaków, oby tak było jak najczęściej, że sami się bawią...

Vercia jak Ci się nie chce to sobie odpuść... Jutro też jest dzień::): Oby Marcelowi szybko przeszły histerie... Już było dobrze a tu znowu:/

Anielinka nie ma to jak wyjaśnić sobie pewne sprawy:yes: Fajnie, doszłyście do porozumienia...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Dzisiaj młody wszedł na salę bez płaczu. Jak machał mi przez okno to minę miał nietęgą, ale już się przyzwyczaiłam:Szok: Szkoda, że tak niewiele opowiada. Sporadycznie coś zaśpiewa, coś tam wspomni ale bez szału. W ogóle coś sobie ostatnio ubzdurał i ma fazę. Ciągle powtarza mi, że mnie nie lubi:Szok: Tzn. zawsze jak tylko coś jest nie po jego myśli... Nie wiem czy to przeczekać, czy zwracać mu uwagę... Na razie mówię mu, że ja go kocham i że jest mi smutno kiedy tak mówi... Dziad mały:Oczko:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png