Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Co za kobieta:Histeria: Boszeee! Dobrze, że Ty masz naprawdę zdrowe podejście do tego bo z taką "mamusią" to zdurnieć idzie! Najgorsze, że takiej nic nie powiesz, nie przetłumaczysz bo tak jak Andzia napisała taka to uważa że jej dziecko jest naj:Kiepsko: A psychozy jakie wygadywała to wymiękam, że ludzie potrafią takie farmazony pier****ć:Wściekły: Trzyletni morderca:sofunny: Toż to jest normalnie news na pierwsze strony gazet:Oczko: Dobrze, że chłopaka przeniosła - będzie święty spokój. Współczuję tej drugiej grupie. Ale co ona biedna zrobi ze spotkaniami na podwórku? Hehe:D Może niedługo przeniesie dzieciaka do innej placówki:Psoty: Najważniejsze, że Ty wiesz jak jest i dobrze reagujesz i że panie też wiedzą o co kaman i dymu z byle gówna nie robią:yes:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Cafe no brak słów, jak ja nie cierpie takich bab, chłopcy pewnie zapomnieli o co im chodziło, a ta zadyme robi, zamiast normalnie porozmawiać :Histeria: ale dobrze że jendnak przenieśli tego jej synka.

Mei
fajne butki, fajny obcasik, więc pewnie wygodne są :Oczko:
o jakie auto Ci chodzi? ja jeszcze nie miałam żadnego ::):
ile czekałaś na odbiór prawka?

Andzia remont pokoju zakończony?
poka fotke :Oczko:
Amelka jeszcze nosi rozm. 98, ale na zime kurtałke zdecydowanie 104, chociaż zależy jeszcze od firmy...póki co nie rozgladałam się jescze, a już najwyższa pora...kuzwa a z kasą cieniutko :((

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

No masakra, masakra, właśnie Kubie opowiadałam i az się za głowe złapał. Kobieta nie wiem jak bardzo szkodzi swoim zachowaniem dziecku, teraz Panie też będa miały na niego oko, bo to jest ten od tej matki i tak łatka za nim pójdzie. OBŁĘD:sZOK:

Mei wiem, że Nokie już nie sa tak mocne jak kiedyś, ale jednak tez mam sentyment do tych telefonów...LG kiedyś miałam służbowego i co chwilę mi się wieszał, teraz mam Samsunga i jest naprawde super, ale klamka zapadła, wybrałam już tą Nokię i koniec. Oczywiście różową:Oczko:

Cześć Andzia::): Ćwicz ćwicz, może mózg Ci się dotleni:36_1_21:Ja ujeżdżam rower (do pracy i z pracy) i póki co to łydy zrobiły mi się wielkie i twarde a dupa i brzuch dalej flakowate, obwisłe i pełne cellulitu:Kiepsko:
No wiem, że siara ze zdjęciami, ale chciałam Wam pokazać a nigdzie nie mogłam znaleźć takich żeby Wam pokazać:lup: Ale takie przypały to nic... Czasem bywa ze mną gorzej:Nieśmiały:

Mei
Cześć Andzia::): Ćwicz ćwicz, może mózg Ci się dotleni:36_1_21:Ja ujeżdżam rower (do pracy i z pracy) i póki co to łydy zrobiły mi się wielkie i twarde a dupa i brzuch dalej flakowate, obwisłe i pełne cellulitu:Kiepsko:
No wiem, że siara ze zdjęciami, ale chciałam Wam pokazać a nigdzie nie mogłam znaleźć takich żeby Wam pokazać:lup: Ale takie przypały to nic... Czasem bywa ze mną gorzej:Nieśmiały:

:sofunny::sofunny::sofunny:
Uwielbiam Cię!!!
A z mózgiem nie docinaj, bo się zamknę w sobie:lol:

anielinka
Cafe no brak słów, jak ja nie cierpie takich bab, chłopcy pewnie zapomnieli o co im chodziło, a ta zadyme robi, zamiast normalnie porozmawiać :Histeria: ale dobrze że jendnak przenieśli tego jej synka.

Mei

Amelka jeszcze nosi rozm. 98, ale na zime kurtałke zdecydowanie 104, chociaż zależy jeszcze od firmy...póki co nie rozgladałam się jescze, a już najwyższa pora...kuzwa a z kasą cieniutko :((

O to autko co durnowata sobie przywłaszczyła:Oczko:
A na prawko czekałam chyba niecałe dwa tygodnie. ***** tyle kasy się płaci za wszystko i za samo wyrobienie też trzeba zapłacić:Kiepsko: Butki faktycznie wygodne i bardzo fajnie ocieplone a na tym mi bardzo zależało...

Mei
anielinka

Mei

O to autko co durnowata sobie przywłaszczyła:Oczko:
A na prawko czekałam chyba niecałe dwa tygodnie. ***** tyle kasy się płaci za wszystko i za samo wyrobienie też trzeba zapłacić:Kiepsko: Butki faktycznie wygodne i bardzo fajnie ocieplone a na tym mi bardzo zależało...

no nie gadaj, ile?? nie wiedziałam...:Kiepsko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

hej laski!

Cafe i ja jestem w mega szoku jak przeczytalam o tej babie :lup:
Porabalo ja czy co? Dobrze, ze dzieciaka przeniosla, niech inni sie martwia. Kuzwa, panie powinny miec na nia oko, bo do leczenia sie nadaje.
U nas jest tak, ze dziecko wywoluje sie przez mikrofon i przynajmniej nic nie widze :) Domyslam sie, ze Michał jest latwym celem do popychania i zabierania zabawek, ale nawet nie pytam, bo i po co. Sam musi sobie radzic i ufam paniom, ze reaguja odpowiednio.

Mei butki super, chociaz ja tez wole gladkie. Mam w tym kolorze z ubieglego roku, teraz poluje na czarne :)
U nas tez rozmiar 104/110. Tylko co chwila wymieniam ciuchy w szafie.

Anielinka super z autem!!!! ale tez myslalam, ze bedziesz starala sie odzyskac swoje od Ł. :)
Brawa dla dzelnej Amelki. Ciekawa jestem jak dzisiaj bylo.

Andzia wow! Ale dzialasz. Super z cwiczeniami. Nie powiem ,ze nie zazdroszcze, bo zarastam tluszczem. W przyszle wakacje chyba sie nie zobaczymy :hahaha:

Vercia hop hop! Jak po weselichu?

A my wczoraj niespodziewanie spedzilismy fajnie dzien. Do P. zadzwonili z pracy, ze rura pekla, nie ma wody i lekcje odwolane, a w drugiej pracy wzial wolne. Kurcze, zupelnie inaczej dzien wygladal. Mlody zachwycony :)
Wieczorem znowu goracza mi skoczyla. wrrrr! Dzisiaj znowu lece w wyrku. Do 11 mam czas, potem musze zaczac dzialac.
Wczoraj bylam u dyrektorki zaplacic za Miśka i mowila, ze jest baaardzo wrazliwy, ale nie stroni od dzieci i zawsze z jakas grupka siedzi i sie bawi. ufff!

magdafajnie,ze udalo sie spedzic troche czasu razem!
dla ciebie zdrowka

i zobaczymy sie za rok
ja juz tego dopilnuje

i ja poluje na czarne buty

otwieraja u nas galerie
nawet h&m bedzie:yipi:
wreszcie!

a tamta mama naprawde przewrazliwiona
co chwile powtarzala,ze ona trupa nie chce z przedszkola odebrac
ze nie radze sobie w olkiem,ze powinnam isc do psychologa albo psychiatry

a tak naprawde chlopaki sie bawili,olek uwiesil sie na tym chlopcu,tak od tylu,przewrocili sie i na to weszla ta mama
pani zaraz zareagowala
olas za kare usiadl przy stoliczku
bo to on zaczal,przeprosil i juz

ale ta mam widziala cos innego
ze niby pani nie zareogwala,dopiero wtedy,jak mama zaczela krzyczec,ze jej syn za chwile zostanie uduszony
no komedia,mowie wam

Wiem, ze nam latwo mowic: olej to, ale chyba inaczej sie nie da! Porabana baba i tyle. JA tez jestem przewrazliwiona na punkcie Michała, z nikim nigdy sie nie bil itp., ale w zyciu bym tak nie zareagowala. Naprawde to sprawa pan i one sobie radza najlepiej.

Fajnie z nowa galeria. Szczegolnie z H&M :) U nas tez otworzyli mega wypasiona galerie, ale na razie bylam tam tylko w kibelku. hehe!
Nie chce tam Michała ciagnac, bo jest ogromna, a nie mamy z kim go zostawic.

Hej:)
U nas znowu szaroburo, a ja ledwo chodze, czuję dosłownie każdą część ciała, a najbardziej plecy. Ale fajnie, jestem zadowolona i zmobilizowana, żeby się w końcu wziąć za siebie:)

Cafe tej matki w ogóle nie komentuje, nie przejmuj się w ogóle nią i tyle, bo szkoda nerwów. U Stasia w grupie jest taka Julka, z która tez sa wciąż jakies problemy, bo bije, popycha, biega za chłopakami i ich na siołę całuje, w ogóle pluje jedzeniem i takie tam. I wiem, że jej matka ma wszystko w nosie, nie raz słyszałam w szatni jak mamy narzekały, że Julka znowu kogoś tam uderzyła czy ugryzła, ale jakoś do tej pory nikt dziecka nie przeniósł. Wszyscy wiedzą, że Panie robią co w ich mocy i głupim gadaniem nic więcej się nie zdziała.
Super z galerią, u nas raczej nigdy taka nie powstanie:Oczko:
I fajnie z praca, masz już jakies konkretne plany?

Witam!
Cały piatek zlecial nam we Wrocku....pojeżdziliśmy tramwajami z młodym i zaliczyliśmy Grunwald. Kupiłam sobie tylko spodnie, półbutów prawie już nie ma, same kozaki wszędzie. Z resztą młody ta latał po sklepach, ze siora dziwiła się, jak można robić z nim w ogóle zakupy i coś kupić. :lol:
Wesele piękne i nie pamietam juz, kiedy na takim byłam. 140 gości, wszystko jak w zegarku, młodzi przepiękni :yes: W sobotę bawilismy się do rana, a na poprawinach po 3 godzinkach uciekliśmy do domu. NA szczęście nie mieliśmy dużego kacora. Wczoraj cały dzień ogarnianie chaty i kilka kawek zaliczyłam. Teraz siedzimy całą trójca w domu. Mlody chory, ja i G. też. Ma okropny mokry kaszel i gile, to co ostatnio::(: Do końca tyg. w domu. Wczoraj wieczorem byłam u mojego gin. i stwierdzil, że mialam jakąś mega owulację i generalnie mam dużo pęchęrzyków w jajnikach i stąd taki masakryczny ból. Będziemy mysleć nad tym, jak suyuacja się powtórzy, póki co nie dal mi żadnych leków.

Andzia fajny telefonik :yes:

Cafe zachowania matki nie da się skomentowac....brak słów!!! Dziwi mnie tez to, ze pani ma takie uwagi na temat Olka...w ogóle zanim zwraca uwagę na jego zachowanie to moglabymTobie powiedzieć co zrobila z tym, zeby na to wpłynąć! Co za przyjemnośc słuchać co chwilę, co to nie zrobił Olek. Panie chyba sobie nie za bardzo radzą. Matką chlopca nie przejmuj się, takie przypadki często się zdarzają...:Całus:
Ja tez słyszałam, ze Marcela wszędzie pełno, bo strasznie żywy jest i dużo biega.....ale nie zamierzam się tym przejmować, da mnie to znak, ze dziecko jest zdrowe, a nie jakaś mumia co w kącie siedzi!