Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia telefonow jest full. ja tez mialam problem co wybrac. Wrocilam do niesmiertelnej Nokii :)
No i nie chcialam calego dotykowego, bo mnie wkurzaja, wiec mam taki pol na pol :)

My mamy kombinezon i kurtki na 110. Wiesz, co firma to jest to inne 110. JEdna kurtka u nas jest o wiele za duza, wiec bedzie na przyszly rok, a druga i kombinezon w miare, ale tez na przyszly rok beda ok.
Za to problem mialam z butami. JEdne mlody ma 28, a drugie 29 :lup:

Magda ja tez chyba nie chce dotykowego, tylko jakis najprostszy. Ja generalnie telefonu używam tylko do rozmów, nie potrzebuje żadnych dodatkowych bajerów.
Jak dwa lata temu bralismy z K. nowe telefony, to dla mnie wybrał najtańszego i najzwyklejszego Samsunga, bo ja miałam wtedy okres rzucania różnymi przedmiotami:lol: I tego Samsunga mam do dziś, jest normalnie niezniszczalny, przeżył sporo upadków, laski mi go raz wrzuciły do basenu, kiedyś mi wpadł do kibla, a wygląda jak nowy, w dodatku bateria trzyma mi 5-6 dni:)

ja mam nokie E71 i nie chce innego

co do rozmiarow to tez roznie
zalezy wlasnie od fimy

olek kurde bez butow i bez kurtki
w tym tygodniu koniecznie musimy cos kupic
tylko kiedy i gdzie to nie mam pojecia
K caly tydzien w rozjadach a i w sobote pewnie tez

siorka ma dzis przyjsc:yipi:
zostaje juz sama z chlopakami bez problemu
godzinke spokojnie daje rade-dzis moze uda mi sie wyskoczyc,musze isc do empiku,moze do lumpa zdaze

Witajcie!

U nas obydło się dziś bez płaczu, spotkałysmy się z moleżankami w p-kolu i dziewczyny razem pobiegły i wpadły do sali :) Super, oby tak już pozostało!
Za to dziś w nocy Amelce kaszel się nasilił z podwójna siłę :Histeria: już pod koniec tygodnia było w miere ok, a od wczoraj masakra...w nocy się aż dusiła i gile po pachy :((

Magda zdrówka kochana, kuruj się pod kołderką :Całus:
zdjęcia świetne!

Mei i co kupiłas te buty? ja się teraz czaje też na jakieś kawa z mlekiem :)

Andzia super że impreza udana i dziewczyny takie dzielne!
a Ty mama nie rób siary synowi następnym razem :sofunny:

Cafe historia w p-kolu powalającą :Histeria: taką matkę bym sama udusiła kuzwa :Histeria:
a ja myślałam że Ty dzisiaj miałaś mieć egzamin, pisałaś chyba że 10-tego??? coś pochrzaniłam ?:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Cześć kobity!

Cafe świetna ta mamusia:Oczko: Nie ma co! Wiadomo, że takie sytuacje nie są fajne, ale jakim prawem laska się drze na temat patologii i w ogóle komentuje:Histeria: Jak ma taki wielki problem to niech podejdzie i pogada a ta afery zaraz robi... Pewnie się bała że też oberwie:Oczko: Dobrze robisz, nie ma co sprawy rozdmuchiwać, ale jak się to będzie powtarzało to zadziałaj, bo babka sobie poleciała...

Anielinka ale fajnie że tata chce Ci auto fundnąć:yes: A co z Twoim autem?
Super, że Amelka radzi sobie co raz lepiej. Pewnie łatwiej jej dzięki koleżankom, oby faktycznie już jej tak zostało:yes:

Magda hehe na tym zdjęciu w tej wielkiej bluzie wygląda jak mały rycerz Jedi:D Tylko mu miecz do rączki dać:Psoty: Śliczny ten Twój synek!
Zdrówka dla Ciebie! Długo Cię trzyma to choróbsko... Dobrze, że masz okazje poleniuchować. Korzystaj ile wlezie::):

Andzia fajny telefonik, chociaż teraz nokie nie są już tak wytrzymałe jak kiedyś. Jaki kolor wybierzesz? Ja się przyzwyczaiłam do LG i chociaż bateria mi kiepsko trzyma chyba w każdym to jakoś nie mogę się przełamać i spróbować czegoś innego::): Teraz mam LG GD880 mini, co prawda dotykowy ale daje rade:yes:
Z rozmiarówką u nas różnie. Większość 92 jeszcze dobra, kurtkę kupiłam na 98 i jest minimalnie za duża... Moje dziecko to taki kurdupelek:Oczko:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

U nas dzisiaj też dobrze, może bez uśmiechu ale i bez płaczu. Odprowadziłam młodego na 7:30 i jeszcze żadnego dziecka nie było:Szok: A jak go odbierałam to leżał plackiem na dywanie a czworo chłopców biegało wokół niego (on totalnie ich ignorował - tak jakby był w swoim świecie). Najlepiej dogaduje się z dziewczynką Małgosią i bardzo się z tego cieszę, chociaż biedna też się musi namęczyć czasem żeby się z nim dogadać::):
Byłam dzisiaj po te buty, ale okazało się że są jakieś poplamione i powiedzieli że na środę przyślą nową parę:) Zrobiłam zdjęcie więc Wam pokażę... Jedne z niewielu w których moja łyda się zmieści a ja się dopnę:Histeria: Trochę mi się te kwiaty nie widzą ale tylko trochę::): więc się na nie decyduję:yes:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

wiecie co
niestety ta mama chyba cos nie teges
byla u pani dyrektor,przeniosla synka do innej grupy
ogolnie tweirdzi,ze gdyby przyszla 2 minuty pozniej to jej syn by nie zyl bo po pierwsze olek to po prostu nie dziecko tylko morderca...a po drugie pani w ogole nie zwracala na to uwagi:Szok:

tak wiec bez komentarza
dobrze,ze przeniosla swoje dziecko
niech inni sie martwia:Oczko:

porozmawialam z pania-wszsytkie byly na dywaniku u pani dyrektor:Histeria:

kazala sie w ogole nie przejmowac

ale do pani dyrektor tez mam sie przejsc
jezuu

no ale pojde,porozmawiam

a spotkalam ta mame dzisiaj
co ona wygadywala,to oslablam
naprawde przewrazliwiona to za maaaaaaalo powiedziane

najwazniejsze,ze panie w porzadku
i tyle

olek owszem,ruchliwy....nie slucha....popycha...ale nie on jeden,proste!
za kare siedzi przy stoliku i sie nie bawi przez kilka minut
przeprasza i za chwile robi to samo
ale pani sama mowi,ze dzieciaki dopiero ucza sie zycia w grupie,zabaw grupowych itd
i ze pracuja nad nim

Joł,
byłam dzisiaj wieczorkiem na srechingu:) Zapisałam się i będe chodziła raz w tygodniu, trzeba zadbac o sadełko zimą. Może jeszcze uda się zapisać na aerobik:) Czuję dosłownie każdą część ciała, a najbardziej tyłeczek:lol:
Laski wróciły z p-kola z takim fochem, że nie pytajcie:Padnięty:Całą drogę do domu szły i beczały, w ogóle nie szło się dogadac o co chodzi, w domu jeszcze z pół godzinki8 histerii, po czym jak gdyby nigdy nic poszły układac puzzle. Zwariuję z nimi:Histeria:

Anielinka super, że Amelka została dzis w p-kolu bez płaczu, w dodatku po weekendzie:great: Teraz juz na pewno będzie z górki:yes:
A tata ale Ci niespodziankę szykuje, rewelacja!!!

Mei fajne butki:yes: A Ty jestes aparatka, żeby robić w sklepie zdjęcia butom:Oczko:
Uśmiałam się z Filipa lezącego na dywanie:hahaha:
I rzeczywiście jest liliptek, moje zołzy w 98 już raczej nie wchodzą, dostały na urodziny takie fajne bluzeczki z długim rękawem właśnie na 98 i sa im tak obcisłe, że nie ma szans, żeby je załozyły::(:

Cafe
no zostałam bez słowa. Szok, po prostu szok. Kobieta jakas niepoważna:Kiepsko::Wściekły: DObrze, ze Panie okazały się w porządku i nie robią z tego problemu, pewnie wszystkie łącznie z dyrektorką mają serdecznie dość tej matki, ciekawe kiedy zrobi taką akcję w nowej grupie:Histeria: Maskra, współczuje, bo wiem, że to niepotrzebne nerwy dla Ciebie, ale postaraj się tym tak nie przejmować:yes::Całus: