Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej
chlopaki pojechali, a ja dalej w wyrku. Ale musze chwile odpoczac, bo od kilku dni jestem ciagle w biegu i od razu brzcu zaczal bolec i ciagnac.
Mlody dalej chetnie chodzi do p-kola. Ciesze sie, ze ma taki zapal i mam nadzieje, ze to nie minie. Podoba mi sie tez, ze codziennei cos nowego sie nauczy i pol miasta jiz go chyba slyszalo, bo gdzie nie wiejdziemy to spiewa na cale gardlo :lup:

Cafe szczerze? jestem troche zszokowana tym co pani powiedziala. To bylo bardzo nie na miejscu i swiadczy o jej bezradnosci. Tak jak dziewczyny pisaly: dzieci sa rozne i panie powinny miec pomysl na rozne zachowania. Tym bardziej, ze wiem, ze Wy nie odpuszcacie, rozmawiacie z Olkiem. Nie wyobrazam sobie co mialabys jeszcze zrobic.
zdrowka dla chlopcow!

Andzia Twoje zolzy sa zajebiste!!!! :sofunny::sofunny::sofunny:
Zdrowka i dla nich!

VErcia ale sie nasmialam z gina na nfz. wlasnie tak sobie to wyobrazam :hahaha:
Najwazniejsze, ze juz nie boli!

Anielinka mysle, ze ta Twoja maluda probuje caly czas cos ugrac. hehe!
Tak jak Aurelia Michała. Codziennie rano ryk, wycie w samochodzie, a jak tylko zamkna sie drzwi to wszystko ok!

andzia
Magda u nas też listopad, od dzisiaj...ech...
Super, że Michał tak chętnie chodzi do p-kola, laski tez wciąż coś śpiewaja jakies nowe wierszyki, wyliczanki itp. I znają wszystkie dzieci z grupy z imienia i nazwiska:Oczko:

Zmykamy do tej kosmetyczki, Bosze, mam nadzieje, że uda się coś przy nich zrobić...

Dzizassss! Te Twoje laski naprawde sa niesamowite!!!! Michał nie zna zadnego imienia, nie wspominajac o nazwiskach. hehe! Znajac zycie to nie odezwal sie jeszcze do zadnego dziecka :lup:

Za to sa dziewczynki, ktore pytaja rano mamy czy Michał bedzie w p-kolu :sofunny:

magda_79
andzia
Magda u nas też listopad, od dzisiaj...ech...
Super, że Michał tak chętnie chodzi do p-kola, laski tez wciąż coś śpiewaja jakies nowe wierszyki, wyliczanki itp. I znają wszystkie dzieci z grupy z imienia i nazwiska:Oczko:

Zmykamy do tej kosmetyczki, Bosze, mam nadzieje, że uda się coś przy nich zrobić...

Dzizassss! Te Twoje laski naprawde sa niesamowite!!!! Michał nie zna zadnego imienia, nie wspominajac o nazwiskach. hehe! Znajac zycie to nie odezwal sie jeszcze do zadnego dziecka :lup:

Za to sa dziewczynki, ktore pytaja rano mamy czy Michał bedzie w p-kolu :sofunny:
:sofunny:

Cafe wesolo, co?
JA lubie najbardziej jak spiewa piosenki, w ktorych trzeba cos pokazywac i wtedy rzuca wszystko co ma. Taki juz odruch. hehe!
No i spiewa mnostwo piosenek wlasnego autorstwa :lup:

Kurcze, za tydzien w p-kolu beda robione zdjecia. JAk dla mnie beznadziejne. Takie na plotnie w ramce i to jest ok, ale takie na fioletowym tle np. przy perkusji czy z gitara. Nie cierpie takich odpystowych fotek. Robia tez w sepii portrety i te sa ok. Ale Michał juz sie napalil na te z intrumentami. Kosztuja 29zl/zdjecie!!!! Drogo, a jak inne dzieci beda robic, a on nie? Cholera!

magda_79
Cafe wesolo, co?
JA lubie najbardziej jak spiewa piosenki, w ktorych trzeba cos pokazywac i wtedy rzuca wszystko co ma. Taki juz odruch. hehe!
No i spiewa mnostwo piosenek wlasnego autorstwa :lup:

Kurcze, za tydzien w p-kolu beda robione zdjecia. JAk dla mnie beznadziejne. Takie na plotnie w ramce i to jest ok, ale takie na fioletowym tle np. przy perkusji czy z gitara. Nie cierpie takich odpystowych fotek. Robia tez w sepii portrety i te sa ok. Ale Michał juz sie napalil na te z intrumentami. Kosztuja 29zl/zdjecie!!!! Drogo, a jak inne dzieci beda robic, a on nie? Cholera!

ło matko
ale wlasnie
wszsytkie dzieci pewnie beda robic
u nas nic na razie nie slychac
na szczescie:Oczko:

Witam!

U nas od rana rytuał odstawiony :hahaha: chociaż dziś w p-kolu obyło się bez łez, ale za każdym razem jak już jesteśmy pod drzwiami sali to Amelka mi mówi, "mamusiu, ale Ty będziesz stała tutaj za tymi białymi drzwiami i czekała na mnie?":)) i ja jej mówie że tak, więc to ją troche uspakaja :)
A jak weszłyśmy już na sale to dzieci siedziały przy stolikach i już malowali, a Pani siedziała i im śpiewała, więc Amelka odrazu poszła z zainteresowaniem :)

Andzia te Twoje laski są niesamowite...padam normalnie :sofunny:

Cafe a z tej rozpierduchy to też się uśmiałam :hahaha:
Amelka też co rusz śpiewa nowe piosenki, ostatnio śpiewa "Ta Dorotka ta malusia" ::):
u nas o zdjęciach nic nie mówili, ale wczoraj widziałam w takiej gazetce cotygodniowej, że prezentuja zdjęcia grupowe wszytskich przedszkoli w Słupsku, wczoraj Amelki grupy nie było, ale to była II cześć , jestem ciekawa czy nie było jej w pierwszej...

Magda no no no, widze że laski w p-kolu już uganiaja się za Miśkiem :hahaha: ale nic dziwnego...przystojniak mały, to coo..:Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Ja juz po kosmetyczce, lkaski dały rade, potem połaziłyśmy po miescie, kupiłam se sexi koronkowe rajstopy na jutro. A co:lol:

Cafe moja rada: nie pytaj. I tyle. Stasia Pani nie nalezy do wylewnych, a jak zapytasz to nigdy pochwały tylko zawsze bo głośny, bo krzyczy, bo biega itpo. I przestałam pytać, bo to nie ma sensu. Ich problem.

Magda u nas tez były takie zdjęcia, kazde dziecko ma robione, ale zakup dobrowolny.
A ja Wam chyba nie pisałam, w zeszłym tygodniu były te zdjęcia, jak Stasiu był w domu, pojechaliśmy specjalnie na te fotki, bo chciałam, żeby cala trójca miała jedno razem. Maryśka jak mnie zobaczyła w p-kolu to się do mnie przykleiła, chciała iść ze mną do domu i w ogole nie ustawiła się do zdjęcia. Tak więc Stasiu ma tylko z ZOśką, bez sensu. Pewnie kupie tylko grupowe.

Anielinka fajnie z prezentacją zdjęć w gazecie, może będzie dopiero w nastepnym numerze? Amelka się w końcu rozkręci i przestania popłakiwac:yes:

macie racje,koniec z wypytywaniem
ich problem i koniec tematu

byla siorka,zostala z chlopcami a ja poprosilam tate i skoczylismy na zakupy
mam teraz szkole od rana do wieczora wiec bida
w kazdym razie wieksozsc pokupilam,z glowy
a sylwia swietnie dala sobie rade

pozniej poszlismy na spacer,ziiiimno ale dobra godzinke pochodzilsimy
teraz mlodzi padli a ja tez bym sie najchetniej polozyla

cafe82
a wymiary stacha super
na ten kaszel co dajesz?

Pulmicort, przed snem Sinecod, a jak zacznie się urywać to cos wykrztuśnego.
Standard. Ty pewnie podobnie?

A mężusia masz super:great: Laski o 10-tej jada do mojej mamy, Stachu idzie na noc do sąsiadów, myślałam, że wyskoczymy z K. na jakieś większe zakupy spożywcze, ale musi jechać do klienta:Kiepsko: