Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

witam
Wlasnie wrocilismy od mamy. W srednuch humorach. Mlody znowu goraczkuje :( Do tego u rodzicow kiepsko :(
Cos czuje, ze Michał w poniedzialek nie pojdzie do p-kola :( Odblokowal mu sie nos i doslownie kapie katar, a co zleci do gardla to mlody kaszle.
Wczorajsza impreza udana. Michał rozkrecil sie jakies 15 min przed koncem, ale i tak bylo ok! Fotki pozniej wstawie.

Gosia ale miło sie czyta, ze Kuba taka pociecha w p-kolu. Super!

Anielinka szkoda, ze sie nie udalo. Ale tak to jest, ze trzeba czasem troche pozdawac :)

Mei zdrowia dla Twojego chorowitka. JAkies paskudne wirusy atakuja :( Oby nic sie nie rozwinelo!

Cafe dokad sie wybieracie? Super plany!

Kasioleqq suuuper, ze randka udana! {Pisz nam tu pisz, bo my wyglodniale takich opowiesci :hahaha:

Witam!:Padnięty:

U nas tak intensywnie, ze przez cały weekend spała włącznie 7 godzin.......padam dosłownie!:Padnięty:

Z remontem okzazało sie, ze ja zagruntowałam a wieczorem pół ściany spuchło i spadło na podłogę G całą nic szpachlował......dopiero w sobotę unigrunt i malowanie.....na koniec okazało się, ze farba na sufit była zepsuta....spleśniała w puszce:Wściekły::Wściekły::Wściekły: G. jeszcze dzisiaj rano robil poprawki....sajgon jak ta lala w domu....wczoraj do 4 rano malowalismy a dzisiaj już od 5 sprzatalam cały dom:Histeria: ale wyrobilismy się, został sufit i poprawki na anstepny weeken.....urodzinki udane:yes:

Fotki na boku....oczywiście nie obylo się bez ekscesów na urodzinach....

KasiloeQ super z randka :yes:

Anielinka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!! :Całus:

Cafe fajnie z weekendem u znajomych.....ciekawa jestem jak młodzi....Marcel zawsze ma problem z zasypianiem w innym miejscu....

Andzia wszystko ogarnięte?

Magda zdrówka dla Miśka :Całus:

Gosia super wieści od wychowawczyni :brawo:

Witam!

Dziękuje kochane za zyczenia :Całus:

Wczoraj wypad bardzo udany, wróciłam do domu o 3 :) wytańczyłam, wyszalałam, ahhh akumulatory naładowane, rano mały kacyk, ale co tam :Oczko:
A dziś na 14 pojechałyśmy z koleżanką i dziećmi do cyrku, a później pojechałyśmy do centrum handlowego bo dziś były 3-cie urodziny i było mnóstwo atrakcji dla dzieci, Amelka się wyszalała, zjadłyśmy frytki, lody na koniec był koncert Sylwi Grzeszczak i wróciłyśmy koło 21...Amelka padła w 3 sekundy:)
Ale wekend baaaardzo udany, naprawde bardzo się ciesze :yes:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam z kawką,
w końcu chwila błogiej ciszy w domu:)
Weekend cieplutki, oja niech ta piękna jesień trwa jak najdłużej, wykorzystaliśmy go na maxa na spacerowanie, place zabaw, nawet na grzybach byliśmy. A wczoraj wróciła moja kochana siostrzyczka, więc całe popołudnie spędziliśmy u rodziców. Niestety K. większość czasu nie było, bo miał mnóstwo Caritasów do załatwiania, a dzieciaki dawały w kość. Laskom trzeba non stop organizować czas, ani sekundy nie potrafią zając się same sobą, nie potrafią sobie wymyślić żadnego zajęcia, a jak tylko spuszczę je z oka to od razu się leją. Masakra:Padnięty:
Lecę nadrabiać zaległości

Cafe mooocno trzmam kciuki za egzamin!!!
Anielinka przykro mi, że się nie udało, ale podoba mi się Twoje podejście:yes: Następnym razem będzie lepiej::):
Super, że wieczór udany, dziwiłas mi się zawsze jak ja funkcjonuje po takich imp[rezach i nieprzespanych nockach, ale jak widzisz można dac rade:Oczko: Takie wyjścia sa baaardzo potrzebne, ładują bateryjki na długo!!! Super, że odnowiłas kontakty ze znajomymi, mam nadzieje, że takie wyjścia będą czesciej:Oczko:
A mama...no cóz...przykre, najpierw sama oferuje pomoc, a później milion ale...:Całus:

Magda ciesze się, że impreza jednak się udała, fotki super, Michał mały przystojniach i w ogóle nie wygląda na takiego co to wciąż fochy strzele:oczko:
Wspołczuje takich akcji, wiem jak to może wyprowadzić z równowagi, moze on tak na swój sposób odreagowuje przedszkole? Zawsze był bardziej wrażliwy, może musi gdzies dać upust emocjom?
Jak dzisiaj, poszedł do p-kola?

A Ty Madzia wyglądasz suuuuper:great:

Witajcie!

My dzisiaj w domku jednak. Zostawiłam młodego bo niby przestał gorączkować, ale brzuch go boli i coś biegunka go trochę męczy i jeszcze nochal zapchany:Szok: U lekarza obłożenie straszne:Kiepsko: Zarejestrowali młodego dopiero na jutro:Histeria: Ja jeszcze do końca m-ca siedzę w domu:D Ale się wybyczę! Filipo oczywiście przeszczęśliwy, że nie musi iść do p-kola::(:

Magda superowe foty! Misiek jak mały model - rewelacja! Jeansy ma boskie:Podziw: Nie widzę w ogóle tego, że gdziekolwiek przytyłaś:Szok: Laska z Ciebie:yes:

Anielinka
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!
Super, że wyjście udane i w ogóle cały weekend fajny za Wami:yes: Co tam kacyk:Oczko:

Cafe TRZYMAM KCIUKI!!!

Vercia ale akcje:Szok: Podziwiam, że udało się Wam to wszystko jakoś ogarnąć.

Andzia poranna chwila wytchnienia, co? Ja właśnie się wkurzałam, bo faktycznie u nas też pogoda cudna ale bałam się po tej gorączce z młodym wychodzić... Dzisiaj gdzieś sobie wyjdziemy bo zwariujemy w tym domu...
Oj pojadłabym grzybków i to bardzo:Oczko: Podeślij mi trochę:D Ja się boję zbierać bo panicznie boję się pająków:Kiepsko: i cała radość zbierania gdzieś się chowa jak wlezę w pajęczynę... Brrr...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Witam!

U nas niestety płacz od samego rana że nie chce iśc do p-kola:((
Amelka tak płakała, ze aż rwało ją na wymioty...przez to jestem taka rozdrażniona że masakra...dziś mój tata obiecał jej że jak będzie chodziła dzielnie do p-kola i nie będzie płakała to dziś jej kupi hulajnoge :) pomogło tylko na chwile :Szok:
W p-kolu ryk na maxa, Pani się zleciały zaczeły pocieszać, uspakajać, a ta dalej swoje:(( ehhciężko mi z tym...

anielinka
Witam!

U nas niestety płacz od samego rana że nie chce iśc do p-kola:((
Amelka tak płakała, ze aż rwało ją na wymioty...przez to jestem taka rozdrażniona że masakra...dziś mój tata obiecał jej że jak będzie chodziła dzielnie do p-kola i nie będzie płakała to dziś jej kupi hulajnoge :) pomogło tylko na chwile :Szok:
W p-kolu ryk na maxa, Pani się zleciały zaczeły pocieszać, uspakajać, a ta dalej swoje:(( ehhciężko mi z tym...

:Całus:
Nie wiem jak Cię pocieszyć, trzeba wierzyć, że to tylko chwilowe i minie:yes:

Cafe trzymam kciuki za egzamin!!!
jak tam wyjazd, udał się, jak chłopcy poza domem???

Mei zdrówka dla Filipka! a Ty bysz się na maxa, należy Ci się :Oczko:

Veronica ale internsywmnie u Was przed tymi urodzinami, no ale super że ze wszystkim się wyrobiliście :yes:
fotki super, a Ty laska jak nie wiem, i bardzo podoba mi się Twoja tunika :Oczko:

Andzia u nas pogoda też super, wczoraj w krótkich rękawkach chodziłyśmy:) ja tez lubię taką jesień:yes:

anielinkabardzo bardzo sie ciesze,ze wyszlas sobie...i moze da rade wychodzic czesciej,suuper
a amelka dzisiaj to pewnie po weekendzie tymbardziej gorzej to zniosla
trzymam kciuki,zeby szysbiutko jej ten kryzys minal

andziaa co to caritasowanie?

meizdrowka dla filipa,a ty jak sie czujesZ?

magdazdjecia super ty wygladasz pieknie!

goskajak tam w szkole?

jejku nic wiecej nie pamietam,przeraszam