Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Vercia śliczny torcik, ja miałam z zeszłym roku od Sowy Teletubisia-pychotka.
Ja ciemnym kolorem ścian nawet nie ruszałam, zaczęłam robić tylko sufi i nawet to spieprzyłam:Histeria:

Cafe ja też ten wiek wspominam najgorzej, duuużo duuużo sił kochana, ja przeżyłam to i Ty przeżyjesz:Oczko: A jak puścisz chłopaków do p-kola to se wyjadymy do SPA:lol:
Magda a jak Twoje samopoczucie? Nie powinnas trochę odpocząc? Olej sprzątanie, jak bedzie syf to przynajmnioej będa mieli o czym gadać. Zresztą jaki syf, o czym ja mówię:Oczko:
Mei jak samopoczucie?

Wczoraj odbieram laski, obie siedziały akurat przy stole i układały puzzle. I pani mówi do mnie: Marysia jest niesamowita, rach ciach i już ułożone. Ja na to: a ja bym powiedziała, że Zośka jest lepsza, w domu układa dużo szybciej od Marysi, potrafi się bardziej skupić itp. Pani: No Zosia też ułoży, ale Marysia jakiekolwiek puzzle by nie wzięła to raz dwa i już ma gotowe. I w tym momencie poikazuje mi na nią: niech pani zobaczy, już chyba z 10-te z rzędu, a ja na to: Ale to jest Zosia:lol: Się uśmiałyśmy::):

andzia oj syf syf. Milana klaki i piach jest wszedzie, a po meblach mozna pisac. Ogarne, bo sama bede sie zle czula.
Oczywiscie P. fugi wczoraj wyczyscil :sofunny:

Ale od dupy strony dzisiaj pisze, bo najwazniejszego nie napisalam. Jak pojechalam po torta i ciacha to spotkalam nasza Kaśke z dzieciorami :)))
Kasia laska, polowa tej Kasi, ktora pamietalam. Wystrojona, wymalowana, normalnie fajna mamuska. Kornelia duuuuuza :) A Kapis mega grzeczny, super caly czas kolo wozka. Troche go zagadywalam, ale sie wstydzil :)

andzia
Wczoraj odbieram laski, obie siedziały akurat przy stole i układały puzzle. I pani mówi do mnie: Marysia jest niesamowita, rach ciach i już ułożone. Ja na to: a ja bym powiedziała, że Zośka jest lepsza, w domu układa dużo szybciej od Marysi, potrafi się bardziej skupić itp. Pani: No Zosia też ułoży, ale Marysia jakiekolwiek puzzle by nie wzięła to raz dwa i już ma gotowe. I w tym momencie poikazuje mi na nią: niech pani zobaczy, już chyba z 10-te z rzędu, a ja na to: Ale to jest Zosia:lol: Się uśmiałyśmy::):

:sofunny::sofunny::sofunny:

Kurcze, wlasnie nie pomyslalam, zeby spytac czy panie odrozniaja dziewczyny :)

magda_79
andzia oj syf syf. Milana klaki i piach jest wszedzie, a po meblach mozna pisac. Ogarne, bo sama bede sie zle czula.
Oczywiscie P. fugi wczoraj wyczyscil :sofunny:

Ale od dupy strony dzisiaj pisze, bo najwazniejszego nie napisalam. Jak pojechalam po torta i ciacha to spotkalam nasza Kaśke z dzieciorami :)))
Kasia laska, polowa tej Kasi, ktora pamietalam. Wystrojona, wymalowana, normalnie fajna mamuska. Kornelia duuuuuza :) A Kapis mega grzeczny, super caly czas kolo wozka. Troche go zagadywalam, ale sie wstydzil :)

Ale fajnie::): Po fotkach widać, że z Kaśki lachon jak nie wiem:)
JA też ostatnio piszę od dupy strony, bez ładu, składu, chyba kurczenie sie mózgu jest zaraźliwe:hahaha:

magda_79
andzia

Ubieram je zupełnie inaczej, do tego od początku mam z PAnią umowę, że Marysia ma kitki a Zosia warkocze. Ale jak widać i tak się mylą:Oczko:

Cześć dziewczynki!

Wczoraj wieczorem coś forum nie działało:/ Nie mogę dojść do siebie... Nic mi nie wolno robić ale w domu tak się nie da::(: Do domu wróciłam już w piątek, który próbowałam przeleżeć bo strasznie osłabiona byłam. Filipo chociaż wyjątkowo grzeczny nie pomagał... A ja ledwo na nogach stałam:/ Dobrze, że chociaż wizualnie naprawdę dobrze to wygląda i nie ma śladu... Filip jak mnie zobaczył to nie wiedział czy się rozpłakać czy się śmiać i taki przestraszony podszedł, pytał zaraz o wenflon i czy mnie boli i caaaały czas gadał:Oczko: no i oczekiwał odpowiedzi:Padnięty:
Do przedszkola nadal wcale nie chce chodzić, dzisiaj nawet się rozpłakał:Kiepsko: Mam go już dosyć, bo czuję, że to takie jego użalanie się... Tak to nawet za mną nie popatrzy a jak przedszkole to już wielka krzywda:Szok:
Dzisiaj mi się śniło, że pojechałam do Cafe pomagać przy chłopakach, szczegółów już nie pamiętam ale był to strasznie realistyczny sen:lup: Obudziłam się baaardzo zmęczona:D

Vercia fajny ten tort:yes: Ciekawe czy smaczny będzie... Drogie takie cudo?

Magda spokojnie, choćbyś wysprzątała na błysk oni i tak swoje zobaczą:Oczko: Nie przejmuj się:Oczko:

Andzia Ty też się nie przejmuj... Dobrze, że nie malowałaś na siłę i przerwałaś. Łatwiej będzie naprawić a nuż może nie będzie masakry jak wyschnie. Będzie dobrze, zobaczysz:Oczko:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

andzia
Madzia będzie dobrze:Całus: Jeju, to już prawie 12-ty tydzień, jeszcze trochę wejdziesz w drugi trymestr i na pewno się lepiej poczujesz. A w ciąży z Miśkiem też Ci dokuczały wrzody?

Z mlodym tez dokuczaly. Tylko jakos troche pozniej. Moze dlatego, ze on byl prawie tyg do tylu cala ciaze. Taki teraz glupi czas, bo w stycznie wlasnie w 13 tc dowiedzialam sie, ze maluch nie zyje. Stad te schizy. Macam cycki srednio co kilka minut. Jak ciut lepiej sie poczuje to panika. Masakra. Niech juz bedzie ta wizyta i bede wiedziala co i jak.

andzia

Ale Pani przyświrowała:D

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

andzia
magda_79
andzia

Ubieram je zupełnie inaczej, do tego od początku mam z PAnią umowę, że Marysia ma kitki a Zosia warkocze. Ale jak widać i tak się mylą:Oczko:

Andzia podoba mi się, ze ubierasz dziewczyny inaczej.....nie lubię klonów.....pamiętam, ze na studiach pani psycholog też mówiła nam, ze dla dobra dzieci powinniśmy je traktowac indywidualnie w każdym calu, bo każde jest inne.....i dzieci też powinny to czuć......no i dla pań wiadomo łatwiej....

U nas dziś niestety był mega płacz w p-kolu :Płacz:
Kurcze nie wiem co się dzieje :(( juz tak się cieszyłam z zeszłego tygodnia a tu dupa :((
Dzis Pani wzieła Amelke na ręce bo ta tak mocno płakała, aż zaczeła się jej wyrywać i wyciągała ręce do mnie i krzyczała chce do mamy...serce mi sie kraje, aż boje się jutrezjsego dnia, chociaz jutro może będzie inaczej ze względu na te jej urodziny...ehh

Magda u nas tez taki zwyczaj z cukierkami, dzis zakupiłam pełen wór dla dzieci :))
śliczne te zdjęcie :yes:

Veronica tort cudny, też chciałam jakiś wymyślny tort z Sowy, ale tylko na mysleniu się skończyło, bo z kasą cienko i wziełam tradycyjny zamówiłam...

Andzia lipa wyszła z tym malowaniem :( może miałaś za gęstą farbe,coo?
K. na pewno coś wymysli :Oczko:
a z dziewczynami w p-kolu Pani dała czadu :hahaha:

Mei witaj chorowitku :Całus:
Odpoczywaj kochana, robota nie zając :Oczko:
szkoda mi Filipka, nie sądziłam że tak będzie reagował bo przeciez on do żłobka chodził...hmm

Dobra zmykam robić 3 bita, bo imprezka jednak jutro, bo oczywiście w sobote co niektórym nie pasowało :Szok:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Anielinka przykro czytać jak Amelka placze.....może po prostu zostaw, wyjdz i tyle......i nie oglądaj się...w końcu jej przejdzie......ale wiem serce pęka....nie ma innej rady chyba.....

My po zebraniu....wcale mnie nie zdziwłlo, że byla połowa rodziców.....niektórzy nawet nie wiedzieli o zebraniu...szok! a później najwięcej tacy pretensji mają o byle co.....pani bardzo zachwalała grupę...w ogóle jest 19 chłopców i 6 dziewczynek...nieźle! Jestem w radzie rodziców.....zebranie trwałoi 15 minut....zostalam chwilę porozmawiac o Marcelu i pani bardzo chwaliła, ze bystry, lubi wyklejać i malować ale bardzo, bardzo żywy, wszędzie go pełno....to mnie nie zdziwiło wcale.....no i nie lubi jeść i nawet jak pani namawia to Marcel nie chce jeść......::(: może jakoś się przełamie.....