Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

I ja witam!!

My wczoraj mielismy mega intensywny dzień.....dzisiaj świętujemy urodziny G....faktycznie to ma jutro ale dzisiaj taki domowy dzień, więc mamy torta, ciasto i się obżeramy....imprezkę malą robimy jutro z chłopakami z pracy G. a rodzinka G milczy, więc nikogo nie zamierzam zapraszac...jak nie to nie....

Cafe zdrówka dla WAS....
Gosia ale pech...kurczę, najgorzej z monitorem.....kupa kasy....
Andzia co tam u was?
Magda jak się czujesz?

Cafe ja wczoraj kupilam mlodemu worek klocków, takich z okienkami itp. za 10 zł

U mnie bez zmian. Bardzo zle sie czuje :( Ciagle boli brzuch i niedobrze. Juz nawet chyba to nie wina wrzodow. Bleee! I przez to nastroj tez nie za fajny.

Dzisiaj od rana latalismy po sklpeach. Chcialam kupic sobie buty, a kupilam czapke i rekawiczki :)
W tamtym roku zabralam sie za to w listopadzie i juz nic nie udalo mi sie kupic :(

Mlodemu ku[ilismy Mana Złotą Raczke z narzedziami. Sam sobie wybral.

Teraz spi, a jak wstanie i ja bede na chodzie to pojedziemy do mojego chrzesniaka. Muffinki w piekarniku :)

Jutro napisze na boku problemy z urodzinami Michała. Dzisiaj juz nie mam weny!

Magda ja pamiętam, ze w zeszłym roku buty to tez był duzy problem w listopadzie.....podobnie kombinezony i kurtki......
Kasia jak wrażenia po szkole?
Cafe a ty kiedy zaczynasz rok studencki?
Sprzedalam Marcela kombizon i buty i w zamian kupiłam śniegowce aganar2 NEXT 742-529 BRAZOWE CIEPLE SNIEGOWCE 8 UK (1785301199) - Aukcje internetowe Allegro został nam tylko kombinezo do kupienia......

Witajcie...

Ja tak na szybkiego, bo padam :Padnięty:
Wesele ok, troche się pobawiłam, najgorzej jak były tańce w parach a ja siedziałam jak dupa na weselu :(( momentami łapałam jakiegoś doła i ryczeć mi sie chciało...chociaż nie powiem, w kościele to się poryczałam, jak mówili przysięge małżeńską ...ehhh cholerne życie...
Dzis pojechaliśmy na 14 na poprawiny i wrócililiśmy przed 19, grzeje wode, idziemy zaraz się kąpać i spać...
Jutro zajrze!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Hej kobitki,
my mieliśmy fajny intensywny weekend.
W piątek byłam na sabaciku, jak zwykle czadowo, akumulatory naładowane. Wróciłam po 30ciej, laski wstały o 6-tej i robiły taki hałaś, że to mamusia ma zrobić mleko a nie tatuś, że musiałam wstać. O 8-mj zadzwoniła koleżanka, że ponoć w niedziele ma padać, więc może byśmy jednak w sobote pojechały do tych Dinozarłów:D No i pojechaliśmy, ja po 3 h snu i na lekkim kacu, ale co tam:D Fajny dzień, dzieciaki miały frajdy co nie miara, choć mnie sam park nie co rozczarował i powiem szczerze, że ten Woliński bardziej mi się podobał. Tutaj Dinozarły były na podwyższeniach, trzeba było przechodzić przez jakieś płoty, włazic na skarpy itp. No i były mało stabilne, tam można było na każdego wleźć, a tutaj jak nasza piątka dzieci rzuciła się na jednego-dość sporego-to się bidok przewrócił. Na szczęście nie na nich:Oczko: ALe poza tym cała kupa atrakcji, quady, trampolina, ciuchcia, park linowy, kilka placy zabaw itp. W drodze powrotnej Mc Donald i w domu dzieciaki padły w sekund pięć.
Dzisiaj domowo-spacerowo, laski w dzień nie spały, więc padły o 18-tej.

Kasioleq fajnie tak czasem potęsknić za dziećmi:) Super, że weekend udany.
Gosia i jak tort? Nie spaliłaś go?:Oczko:
Magda współczuje złego samopoczucia:Całus:
Anielinka fajnie, że wesele udane, nic dziwnego, że się wzruszyłaś na przysiędze:całus:
Vercia super buty:great: Powiedz mi jak Ty to robisz, że tak szybko sprzedajesz ciuchy, ja mam kurde kilka aukcji wystawionych i zero zainteresowania. Pokażesz mi jakąś swoją?

przepraszam,ze nie odpisuje ale dopiero co usiadlam na dupie
poczytalam wszsytko

jutro zajrze na spokojnie

powiem tylko,ze K byl z olasem dzisiaj po powrocie z wroclawia u lekarza
i osluchowo jest w porzadku,spokojnie moze isc do przedszkola
meczylo mnie to,bo katar ma juz dobry tydzien,czasem pokasluje ale to po prostu ten katar mu splywa
wolalam jednak miec pewnosc

magda:Całus::Całus::Całus:

zaglądam od popołudnia, ale nie mam czasu coby coś popisać zajrzę jutro z rana mam nadzieję, moje szkraby już w domu, jeszcze (odpukać) nie wyprowadziły mnie z równowagi :yipi: weekend udany w szkole bombowo, na razie luźno, zacznie się od kolejnego zjazdu ::): dziś też skończylismy wcześniej skorzystalam z okazji że jeszcze nie było dzieciaków i skoczyłam z przyjaciółką na basen:) super czuję się zdrowo zmęczona i postanowilam ze raz w tyg.będziemy chodzic, no i chcę z Kacperkiem zacząć chodzic:)

vercia czasem trzeba się poobżerać:)

Andzia super weekend za Wami::):

Anielinka fajnie że wesele udane :Całus:

Magda lepszego samopoczucia :Całus:

Cafe pewnie lepiej być pewnym że wszystko jest ok:)

uciekam dobranoc:***

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png