Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
no nie wiem
tylko ja zostaje w domu

andzia i justynka wracaja do pracy

ty i goska na pewno tez cos znajdziecie

bede walic monologi:Oczko:
zebyscie mialy po ciezkim dniu co czytac:Oczko:

U mnie poważnie, nie ma perspektyw na ten rok. Gdyby cos się kroiło to już bym wiedziała. Ostatni dzwonek to sierpień, ale nie nastawiam się nawet.

veronica_20
cafe82
no nie wiem
tylko ja zostaje w domu

andzia i justynka wracaja do pracy

ty i goska na pewno tez cos znajdziecie

bede walic monologi:Oczko:
zebyscie mialy po ciezkim dniu co czytac:Oczko:

U mnie poważnie, nie ma perspektyw na ten rok. Gdyby cos się kroiło to już bym wiedziała. Ostatni dzwonek to sierpień, ale nie nastawiam się nawet.

oj tam oj tam
moze akurat sie cos znajdzie

veronica_20
Normalnie ogrania mnie czarna dziura.....nie wiem co dzisiaj robić?......G. pojechał już o 7 do pracy. Młody jeszcze śpi. Miałam jechac do siostry do Wrocka, zobaczyć jak mieszka itp., ale po ostatnich kilku wypadkach w naszej okolicy, aż mnie ciary przechodzą. I mam jakiś dystans ostatnio.

i mnie przerazaja wypadki
i ciagle martwie sie o K
nawet jak gdzies niedaleko jedzie:(

nie wiedzialam,ze masz siostre!

cafe82
veronica_20
Normalnie ogrania mnie czarna dziura.....nie wiem co dzisiaj robić?......G. pojechał już o 7 do pracy. Młody jeszcze śpi. Miałam jechac do siostry do Wrocka, zobaczyć jak mieszka itp., ale po ostatnich kilku wypadkach w naszej okolicy, aż mnie ciary przechodzą. I mam jakiś dystans ostatnio.

i ciagle martwie sie o K

Mam 4 lata młodszą i brata 12 lat młodszego :Śmiech:

veronica_20
cafe82
veronica_20

i ciagle martwie sie o K

Mam 4 lata młodszą i brata 12 lat młodszego :Śmiech:

no brata kojarze
ale siostre jakos przegapilam albo niegdy nie wspominalas

dobra ide cos porobic
ale bede zagladac

najpierw obiecalam olkowi memory
pieknie juz gra!

teraz szukam innych gier
andzia pomozesz?:Oczko:

Cafe nie martw sie, bede Cie wspierac we wrzesniu :)
Brawa dla Olka za memory! Michał od jakiegos czasu jest na nie do gier. I tylko szlysze: mamo, Ty bedziesz traktorem, a ja samochodem i pojezdzimy, dobrze?
Wrrr, a ja nie cierpie sie tak bawic :lup:

Vercia ale kicha z tym brakiem pracy. Juz wpadlas w ten wir, a teraz znowu w domu :(
Tez nie kojarze, zebys pisala o siostrze :)

vercia ja jestem pewna, że coś znajdziesz od września, Marcel do p-kola, na pewno ne będziesz w domu siedzieć:yes:
Gosia super, że wszystkie wyniki dobre:great:
Magda ja też czasem cierpię na taką bezsennosć, straszne to jest.
Poweidz mi, dacie rade odwiedzić nas w Dziwnowie? Wiesz mniej więcej kiedy? Muszę zaplanować, bo odwiedzi nas tez koleżanka, która w tym samym terminie będzie w Ustroniu.
Cafe ciiiiiii, ale trzymam kciuki za przespane nocki.
U nas gry też poszły w odstawkę, może Olek dałby rade już z takimi trudniejszymi jak np. Spadające Małpy, Stachu w jego wieku już w to grał, laskom nawet nie proponuje:)
Milka witaj i napisz coś osobie

andzia
magda_79
Andzia no bardzo chcielibysmy Was odwiedzic. Czy 7 Wam pasuje? To jest niedziela, wiec P. znalazlby zastepstwo w pracy, a ja nie musialabym brac wolnego.

Pasuje, pasuje:) A może dalibyście rade 6-tego i zostalibyście jedną noc? Gosia też chyba bedzie w tym terminie?

Z checia bysmy tak przyjechali, ale z noclegiem bedzie kiepsko.

magda_79
andzia
magda_79
Andzia no bardzo chcielibysmy Was odwiedzic. Czy 7 Wam pasuje? To jest niedziela, wiec P. znalazlby zastepstwo w pracy, a ja nie musialabym brac wolnego.

Pasuje, pasuje:) A może dalibyście rade 6-tego i zostalibyście jedną noc? Gosia też chyba bedzie w tym terminie?

Znacie właścicieli, na pewno coś wam wynajdą:)

andzia
magda_79
andzia

Znacie właścicieli, na pewno coś wam wynajdą:)

Jak nie ma nic to nie wynajda, bo przeciez nikogo nie wyrzuca :( A na jedna noc tez niechetnie przyjmuja ludzi. Ale zobaczymy.

Cześć dziewczyny:)
My do dziwnowa przyjeżdżamy 6 sierpnia, a więc możemy się jakoś umówić:)
Dziewczyny ostatnio w biedronce były fajne rzeczy dla dzieciaków: gry firmy Granna - różne, za 25 zł, kreda do malowania na chodniku, farby do malowania palcami (wczoraj malowaliśmy:)) różne książki, kolorowanki, książki z naklejkami (dostosowane do wieku dziecka) a więc warto się wybrać, tylko niektóre rzeczy już są przebrane...