Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cześc dziewczyny, ale dzisiaj pogoda pod psem no normalnie niewiarygodne zeby w lipcu bylo tak zimno....
andzia ale ci zazdroszcze wypadu, tez bym tak chciała, ale wszystkie moje znajome bezczasowe a poza tym jak cos to tylko z dziecmi....

cafe nie martw sie moj mozg tez odmawia ostatnio posłuszeństwa normalnie chyba sie cofam w rozwoju. dobrze ze wracam do pracy to bede musiała go w koncu użyć.

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Dzisiaj ja poprowadze monologi, a co tam:lol:
Powiem Wam, że co ś chyba musi być w tym podczytywaniu naszych rozmów. Przed chwilą zadzwoniła moja mama z propozycją zabrania jutro dziewczyn, zwróci je w niedziele popołudniu. Miałam ochotę strzelić focha, ale wobec takiego Vorschlagu schowałam dumę do kieszeni:Oczko:

andzia
Powiem Wam, że co ś chyba musi być w tym podczytywaniu naszych rozmów. Przed chwilą zadzwoniła moja mama z propozycją zabrania jutro dziewczyn, zwróci je w niedziele popołudniu. Miałam ochotę strzelić focha, ale wobec takiego Vorschlagu schowałam dumę do kieszeni:Oczko:

super!
no to mozesz szalec dzisiaj do rana...jutro odespisz!
i co tydzien bedziemy marudzic,jakie to te babcie sa :Oczko:

cafe82
andzia

super!

Oj będziemy marudzić:lol:
A ja jestem tak zmęczona i niedospana, że 2 pifka i Andzi ni ma:)

andzia
K. pojechał do hurtowni po towar, zabrał Marychę, a stasiu z Zosią super się razem bawią. Strachu właśnie wymyślił zabawe w sklep, porozkładali wszystkie zabawki, mają kasę, kalkulator i naprawdę grzecznie się bawią. Czemu tak nie może być jak są całą trójką?

to jest dziwne,nie?
nie wiem,moze one rywalizuja miedzy soba?
przeciez tymbardziej powinny sie ladnie razem bawic,bo w koncu sa w tym samym wieku
z drugiej strony stachu starszy to ustapi itd
a jedna drugiej na pewno nie,i klotnia gotowa

andzia
cafe82
andzia

super!

Oj będziemy marudzić:lol:
A ja jestem tak zmęczona i niedospana, że 2 pifka i Andzi ni ma:)

o ktorej mykasz?

K tez zabral olka do hurtowni
cezar zasnal
julian sie obudzil

no dom wariatow
a zeby bylo smieszniej,olas zjadl 2 slocziki marchewki z jablkiem z gerbera:hahaha:

hej kochane! Niby wolne, a my ciagle w ruchu. Pogoda koszmarna, od 2 dni leje non stop - nawet na sekunde nie przestalo. Wczoraj przesiedzielismy u mojej mamy, a dzisiaj pol dnia spedzilismy w Castoramie. Zabieramy sie za malowanie pokoju Michała!!! Zmotywowalyscie mnie :)
Do tego P. kupil jakies preparaty do fug - wyczysci je i pomaluje na ciemny kolor, bo teraz mamy jasne na podlodze w kuchni :lup:

Ale dziewczyny macie anemie. Szok, ja nawet w ciazy nie schodzilam ponizej 10, a teraz mam 15,1!!! A diete mam uboga, chyba jakos tak organizm moj wszystko przetwarza :)

Cafe ale z Olasa chlopisko!!! Szok, jaki on juz duzy! Co do apetytu to mu sie zmieni. Pamietasz jak ja ciagle jezalam ,ze Michał je tylko mieso? teraz niby tez wiele wiecej nie je, ale zupe zje, a to najwazniejsze. Olkowi tez sie przestawi.
Chlopcy sa swietni! Jej, jak szkoda, ze blizej nie mieszkasz - mialabys nianke na miejscu :) A Michał nimi zachwycony, marzy, zeby takiego dzidziusia wziac na rece :)

Andzia dziewczyny miedzy soba rywalizuje, stad ciagle akcje, a jak sa osobno to jest spokoj. Oby w przedszkolu sie troche naprostowaly :)
Udanego imprezowania! Ciekawe czy zołzy tatusiowi dadza popalic :hahaha:
Fajnie z propozycja mamy. Warto tu posmecic, bo potem zaraz mama sie odzywa.

Wiedzialam, ze bedziecie sie smiac z fug :sofunny:
Ale bylismy tacy glupi i zrobilismy je jasne, a teraz sa po prostu brudne. Znalezlismy preprata do ich czyszczenia i drugi do zmieny koloru. Beda ciemne i bedzie spokoj.
A kolor do mlodego to cytrynowy sorbet. Zobaczymy co z tego wyjdzie. zalealo mi, zeby bylo jasno i kolor cieply. Zobaczymy co wyjdzie. Obiecalismy mlodemu naklejki z autami. Widzialam inne fajne, ale beda takie jak on chce.

Moze te sloiczki to jakis sposob na Olka. Za jednym zamachem ma i owoce i warzywa.