Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej
my znowu w biegu. Ostatnio wtsajemy o 9 :lup: nie wiem jak ja sie przestawie od poniedzialku. Dzisiaj spotkalismy sie z moja mama i kuzynka. Przyjechaly do nas, wiec czas szybko zlecial. Mlody na wykonczeniu, bo bez drzemki. Musze go do 19 przetrzymac.

Vercia jak sie czujesz? Objawy cos minely?
Ale macie atrakcje w sklepach. U nas obojetne czy Michał w sklepowym czy w wozku. Zawsze kolo nas. Czasem mysle, ze jestem zby wymagajaca, bo szybko reaguje na Michala proby rozrabiania i na niewiele mu pozwalam :(

Cafe fajnie, ze mialas gosci. Zawsze to od skocznia, a ze Olas wariowal to zaden wstyd - facet z temperamentem i tyle.
Mam nadzieje, ze topor wojenny z K. zakopany!

Witam!
I ja mam nadzieję, że topór zakopałaś :Oczko: Olkowi z czasem przejdzie. Musicie to jakos przeczekac, ale rozumiem ciebie, ze jesteś zła. Mój młody mial taki okres jak ja ciągle byłam w pracy, gdzie nie poszliśmy to dokuczał.....krzyczal, uciekał albo od razu mówil, że chce isć do domu i nie chce tutaj być. Teraz jak jestem w domu to jest o niebo a nawet dwa lepiej. Reaguje normalnie na prośby i nie demonstruje złości o byle co.
Magda odpoczywaj, poki jeszcze masz wolne :Oczko: Niestety nadal boli mnie okropnie brzuch do tego nerki dają się we znaki.

Ja jestem dzisiaj od 6 na nogach....podrzuciłam młodego do mamy i pojechalam na szpery do lumpa a później do fryzjera....Mialam nadzieję, ze uda mi się przy okzaji poszukac jakiś spodni w sklepach dla siebie...niestety wszystkie albo za duże albo jakieś wałki się robią lub dopinam się elegancko w biodrach i pasie ale wyłazi opona na brzuchu :lup::lup: i dalej nie mam spodni :lup: w szafie zostały 2 ulubione pary spodni i letnie spodnie a z jeansow mam tylko jedne, w których chodzę:Histeria:

Hej kobitki,
my bylismy dzisiaj cały dzień na wsi, jak wyszliśmy o 9-tej, tak K. odebrał nas przed 19-tą. Laski od razu poszły w kimono, Stachu jeszcze ogląda bajki, a ja posprzątałam kuchnie na błysk i własnie otworzyłam sobie pifko. Trochę sobie odpoczełam, nawet udało mi się poczytać książke, ale i tak debet senny daje mi się we znaki:Padnięty:Nie wiem kiedy odpocznę, kiedy się wyśpię:Padnięty:

Vercia ja z laskami robię zakupy codziennie, nie jest to proste, ale teraz zachwouja się już o niebo lepiej niż wczesniej. I nie mogę ich wsadzić do wózka sklepowego, bo dwóch nie upcham. Teraz mamy zasade, że mogą sobie kupić jedną rzecz i raczej się tego trzymają, jak sa niegrzeczne to nie pozwalam na nic, robią histerią na pół sklepu, li8udzie się na nas gapią jak na małpy, ale mam to w nosie:Zakręcony:
U mnie ze spodniami też kiszka, dżinsów mam sporo, ale wszystkie mega obcisłe, znowu pofolgowałam z wagą, nawet nie wiem jak i kiedy, ale mam 3 kg na plusie od podukanowskiej wagi:lup:

Cafe
jak już pisałam kto nie ma trójki dzieci w tym bliźniaków ten nie wie. domyślam się, że jak wcześniej Wam pisałam, że mam dość to nawet w połowie nie wiedziałyście mjak bardzo mam dość. A mam dośc do dziś:) Sił kochana, co nas nie zabije to nas wzmocni:lol:

Magda fajnie, że macie takie urozmaicone dni:great:
I na pewno nie jesteś wymagająca, Michał po prostu taki typ. Drugie dziecko z pewnością będzie inne:lol:

Justynka ja tez bym kupiła coś bardziej osobistego, pamiętam, że ja moim rodzicom na 50-tkę zamawiałam takie śmieszne koszulki z jakimiś napisami, tacie oprócz tego 50 różnych czekolad, bo on uwielbia słodycze-każdą inną:) a mamię chyba jakiś perfum.

Na FB pisała dzisiaj do mnie Kasioleq, była z Kacprem w szpitalu, bo uderzył się w kolano i stracił przytomność, już jest wszystko ok, ale szczegółów nie znam. Obiecała zajrzeć do nas

Hej Cafe,
tak dawałam laskom żelazo, prawie od urodzenia, najpierw Hemofer, ale nie tolerowały go, jeszcze mocniej ulewały, więc przeszliśmy na Ferrum lek, jak zaczełam podawać im obiadki z mięsem, buraki, szpinak itp to odstawiłam żelazo i samo sie ładnie unormowało. Stachu ma też na pograniczu, zreszta ja mam anemię i nie mogę się z niej wyleczyć-chyba po mnie dzieci to mają-ale z pediatrą zadecydowaliśmy, że nie bede mu dawała leków, tylko diete bogatą w żelazo. zelazo strasznie niszczy szkliwo zebów, sama tego doświadczyła, więc wolę nie ryzykowac.
A na apetyt bym mu nic nie dawała, chłop jak dąb, przejdzie mu. Moja Maryśka też ma ostatnio długie zęby na wszystko

andzia
A ja mam w chacie piątke dzieci-Stachu zaprosił dwóch kolegów, mieli być grzeczni, ale średnio im to wychodzi:Padnięty:Do tego mam dwóch panów, którzy zdierają tapete w przyszłym pokoju Stacha, jutro mają szpachlowac ściany. Jest zajebiście:lol:

no zajebiscie:Oczko:
widze,ze remotny ruszyly

my w ramach naszego prezentu imieninowego w sobote jedziemy do ikei po pare pirdol do pokoju chlopcow,regaly jakies i takie tam

Witam!
Andzia sił kochana :Całus: We wrzesniu bedziesz odpoczywac :Oczko: Co robicie u Stacha w pokoju? My też umówiliśmy się na jedną rzecz...ale różnie bywa z ta jedną rzeczą.:Zakręcony:
Cafe super z zakupami! Może spróbuje urozmaicić dietę.....ale jak lekarz zalecił to podawaj żelazo.
Ja wstałamn dzisiaj o 6...byłam o 7 już na pobraniu krwi a na 9 jechałam do ortodonty. G. wczoraj wędzil z kolegą kiełbasy z dzika i wrócił o 5:Wściekły::Wściekły: Dopiero co podzieliłam mięcho i cała śmierdzę jak kiełabasa :Padnięty: Odebrałam swoje wyniki już w przychodni i mam żelazo 9,1.....więc niskie.....w pracy jak robiłam badania w marcu to tez miałam anemię:Zakręcony: Musze jeszcze zrobić badanie moczu.....nerki nadal dają się we znaki. Do tego boli cala paszcza po zmianie drutów. Zapowiada się kilka dni na lekach przeciwbólowych. Normalnie czuję się jak rozjechany ślimak:Histeria:

Cafe byś wyprała te gacie, a nie biedne dziecko musi z gołym tyłkiem latac:lol:
Fajnie z Ikea, z cała trójcą jedziecie? Co chcecie kupić?

Vercia współczuje bólu, oby szybko minął. A żelazo 9,1 to chyba nie tak źle? Ja mam 6,4:Rozgniewany:

Mam taki rozpiżdżaj w chacie, że chyba się zesram zaraz na środku do kompletu:wink:
A panowie mimo kilkakrotnego zwracania uwagi mówią do mnie Majstrowa:Zakręcony:

eh majstrowa:sofunny:
jedziemy z julianem i cezarem
dzwonilam do mamy i poprosilam(bleeeeeee)zeby zajela sie olkiem
i kolo 12 go zabierze:yipi:

musze kupic sama nie wiem co
na pewno taki regal jak mamy tez czerwony tylko czarny,jakis mniejszy tez
no nie wiem byle tylko pomiescily sie wszsytkie graty naszych dzieci
no i do lazienki cos
takze ogolnie zaszaleje...ciekawe co na to K:Oczko: