Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe super z zakupami! Marcel by oszalal na punkcie toru.....
Prawko dostalam i pojechałyśmy z mamą do Poznania na zakupy i do sali zabaw....Marcel bardzo ladnie bawił się z dziećmi...bylam pod wrażeniem, bo z każdym się dogadywał :love: Ja obleciałam wszystkie sklepy, ale spodni dla siebie nigdzie nie znalazłam...w sumie kupiłam tylko spodnie dla Marcela i skarpety dla G. a sobie nic kompletnie!! Wszedzie przeceny są ale większośc juz przebrana i z mojego rozmiaru nic nie było. Wróciłysmy o 21 ale było super!!!

Wczoraj całą rodzinką ogarnialismy ogród, G. kosił a my coś tam plewiliśmy, zbieraliśmy i tak do 22 zeszło....Później oglądalismy z mężem filmy do 2:30 :lup::lup: napilam się piwska i średnio ciepła wstałam :Oczko: Wstawiłam chlopakom bułki...ale coś pomyliłam i dosypalam zamiast mąkę pszenną razową to ja żytnia...i teraz zastanawiam się czy coś mi z tego wyjdzie? Bo chlebka na sniadanie nie mamy:Zakręcony:

hej. wow, a tu znowu ruch zamarl :(
Szkoda, ze nasze zguby nie zagladaja :(

No trudno. My juz w domu. Ogolnie wyjazd pozytywny, gdyby jeszcze pogoda byla lepsza to juz w ogole bajka, a tak to jestem troszke rozczarowana. Mialam wrocic upieczona jak skwarka, a tu nic nie wyszlo. Za to przywiozlam na sobie 2 kg nadbagazu :lup: Juz wczoraj biegalam, dzisiaj rano zaliczylam 35 min ciaglego biegu i chyba przesadzilam, bo nie moge ie ruszac. Kupilismy sobie buty do biegania i musialam je przetestowac :lup:

Mlody totalna metamorfoza po wyjezdzie. Na placu zabaw dzisiaj od razu polecial do dzieci, zagaduje, nie ucieka - super. A jak wskoczyl na hulajnoge to mi oczy wyszly na wierzch. Pojechal jakby nigdy nic innego nie robil. Niestety przegial z gorki i wyrznal glowa o chodnik. Wyglada fatalnie :(

P. w pracy, a ja chodze totalnie wk...., bo nie mamy co ze soba zrobic. Chyba podjedziemy na boisko.

Vercia ale szalejecie w ogrodzie. Super! I fajnie, ze juz prawko masz - znowu jestes mobilna.
U nas na przecenach tez juz wszystko przebrane. Kupilismy tylko tansze adidasy do biegania i mlodemu spodenki w H&M. Nic wiecej nie ma.

Cafe gdzie Wy na te szpery jezdzicie? U nas nic takieo nie ma :( A takie skarby znajdujecie :)

Witajcie!

Ja na szybko! Błagam trzymajcie jutro kciukasy mocno! Już mam serdecznie dość Jeleniej Góry odwiedzanej z powodu egzaminu...
Dzisiaj dzień bardzo udany, byliśmy nad wodą tak wielką gromadą, że chyba w 6 aut! Jak szliśmy rozbić "obozowisko" to ludzie dziwnie na nas patrzyli:D
Ledwo żyję, a jeszcze muszę się pouczyć...

Magda
potwierdzam to co napisała Cafe! Piękna rodzinka:Podziw:
Fajnie, że Michał się w końcu przełamał i potrafi się już odnaleźć przy dzieciach:yes:

Cafe no udało Wam się z tymi zabawkami:yes: U nas kupa ze szperami... Parę lumpków z rzeczami z UK po dość wysokich cenach:Rozgniewany:
To poranne wstawanie by mnie już dawno wykończyło... Już nie będę narzekała na te pobudki o 6::):

Vercia
, może sobie nic nie kupiłaś, ale mimo wszystko wypad udany a to najważniejsze::):

Przepraszam, że tak krótko::(:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Jetsem:lol:
Za nami dość intensywny weekend, przeplatany fochami całej trójcy:Histeria:
Dają mi tak w kość, że hej, w sobotę na pół dnia rozdzieliliśmy laski, K. zabrał Zośkę bo musiał jechać do klienta, a Marysia i Stasiu zostali ze mną. Dzieci nie było, Marysia robiła ze mną obiad, ciasto, super bawiła się ze Stachem, nawet bajki oglądała, a jak są obie razem to taka masakra, że obłęd. NIe wiem co z tym zrobić...

Cafe super z tymi szperami, ty to masz w ogóle oko na takie różne cuda:)
Vercia ja też na wyprzedażach nic nie znalazłam, same wielkie rozmiary, albo szmaty. Grunt, że wyjazd udany i prawko już jest.
My z Kubą też ostatnio nadrabiamy zaległości filmowe, co oglądaliście?
Magda i ja potwierdzam, piękna rodzinka, super foteczki. Michał to taki czarodziej, że hej. A po Aurelci widać, że urwisek:)
NIe wiem gdzie masz te zbędne 2 kg, ale ja chciałabym mieć taki brzuch i taką talię jak Ty. I opalona tez jesteś:yes:
Kiedy do pracy?
Mei fajny dzionek za wami!!! Kciuki baaaaardzo mocno zaciskam, jak nie będziesz mogła wejść na forum to puść chociaż smska jak poszło, tzn. czy już możemy opijać:)

Witam!
U nas tez szaro za oknem. Brrr! Nic sie nie chce. Od rana mialam jechac do lumpa, porobic zakupy i nie mozemy tylka ruszyc.
Wczoraj wieczorkiem pojechalam z mlodym do P. i znowu sie poruszalam - pogralam w siatke :) Dzisiaj juz w ogole nie moge sie ruszac.
A kg sa dodatkowe, ale nie na brzuchu, ale na bioderkach i udach-cudach :(
Dzieki za mile slowa o fotkach :)

Andzia dziewczyny na pewno sie nakrecaja nawzajem. Jesli tylko macie mozliwosc to je rozdzielajcie. Co ciekawego robiliscie w weekend?

Mei bardyo, bardyo mocno tryzmam kciuki za Twoj egzamin. Odzywaj sie jak najszybciej.
Fajna wyprawa nad jezioro ze znajomymi :)))

Cafe a Wy co robiliscie przez weekend? JAk chlopcy? JAk Olka zachowanie?

magda w sobote troche targ i zakupy,pozniej spacer,pojezdzilam autem i na koncu posiedzielismy chwile na dzialce
wczoraj od ranca mini zoo niedaleko -szalu tam nie ma ale olek i tam mial radoche,tymbardziej,ze na takiej wysepce jest domek z wilkiem-w tle slychac bajke op czerwonym kapturku a w tym domku w lozku lezy wieeeelki wilk przebrany za babcie,mozan tylko przez okienko tak zajrzec..dzieciaki boja sie jak cholera:hahaha:
poznien odwiedzilismy moja babcie a po obiedzie znow na dzialke

witajcie!
Magda fotki sliczne!!! Moim zdaniem i tak jestes opalona :Śmiech: Przy mnie to mega opalona.
Cafe u nas też pogoda do bani! Okropna!!!
Mei trzymam kciuki!!
Gosia pewnie juz sie szykuje do szpitala.....Buziaki i żeby czas prędko minał.
Andziowa fajnie, ze jest jakis posób na dziewczyny. Pewnie jak pójda do przedszkola to tez duzo się zmieni a ty odpoczniesz.
Za nami fajny weekend. Oglądalismy film Gra o tron. Piękny! Ja jeszcze wciągałam dramaty i filmy psychologiczne.