Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jak zwykle od razu pozale sie na T. Tak w wielkim skrocie. wczoraj byla z siebie dumna, ze Michał wypil herbate z cytryna i cukrem (normalnie zadnych herbat nie pije). I jak sie okazalo powiedziala mu, ze bedzie sie na niego gniewac i nie bedzie sie do niego odzywac i bidok ze strachu pil. Mam dosyc. Nawet nie wiecie jak zaluje, ze Michal wyladowal u niej. Moglismy go dac do zlobka i tyle. Ciagle sie pocieszam, ze to juz koncowka, ale tak mi go szkoda :(

I ja witam,
pięknie się ten lipiec rozpoczął, leje i 12 stopni:(
Zwariuje dzisiaj jak nic:Histeria:

Magda t. jest naprawdę nienormalna, jessssuuuu jak można takie teksty dziecku zapodawać?:Kiepsko:
Super, że jedziecie na wakacje ze znajomymi, zawsze to raźniej, a i Michał będzie miał towarzystwo.
A czemu się boisz sama jeździć z Michałem? ja tam woże laski, Stacha tez woziłam i nigdy nic się nie stało.

Gosia no kiedyś musisz nadrobić te zaległości:Oczko:
A to uczulenie to może od antyperspirantu, jak pod pachami?

magda_79
Hej!

Ja juz nic przy Was nie narzekam, ze jestem zmeczona :lup: boje sie :)
A tak serio to wiadomo, ze w jednym to luuuuzik. Szczegolnie teraz! I ja bym sie z Wami chetnie zamienila i tez przygarnela jakas dwojeczke jeszcze. Ale chyba nie dane mi juz :(

Głupoty gadasz, będzie dane i to szybciej niż Ci się wydaje!!!!

Cafe jesteś wielka:o_master:
Moje dzieciaki mają w pokoju taką falbanę przy suficie, ostatnio malowała nam malarz, nie wiem czy sami dalibyśmy radę coś takiego zrobić, ale będziemy próbować, bo podoba mi się to. I Stasiu właśnie zieleń, a laskom może jasny fiolet, ale ich pokój w późniejszym terminie. Dla Stacha musimy kupić też nowe mebelki z biurkiem i łóżkiem, a to już większy wydatek

Magda ja mam co prawda siodełko z przodu, ale nigdy nie zdarzyło mi się zachwiać czy starcić równowagi, jak woże dziewczyny to staram sie mieć siodełko na tyle nisko, żeby dotykac nogami ziemi

cafe82
stachu sie cieszy,co?
wreszcie troche spokoju:Oczko:
jakie meble dla niego wybraliscie?
jejku jak ja uwielbiam takie meblowo-remontowe tematy

hehe! Ja tez uwielbiam, a juz najbardzie jak jest kasa i nie ma wielkich ograniczen co do wyboru mebli itp.

Stachu odetchnie. Pewnie zołzy beda ciagle chcialy u niego siedziec :)

magda_79
cafe82
stachu sie cieszy,co?

hehe! Ja tez uwielbiam, a juz najbardzie jak jest kasa i nie ma wielkich ograniczen co do wyboru mebli itp.

Dokładnie, jak jest kasa.
Dla Stacha mam na oku meble z BRW, jak znajde chwile to wrzuce Wam linka.
Podobają mi się baaardzo takie biurka Booster Classic White MOLL biurka dla dzieci i młodzieĹźy z regulacją wysokości, ale cena porażka

magda_79
andzia
Magda mój fotelik jest do 18 kg, laski ważą niecałe 15
Stachu nim jeździł do 4 lat, później się już po prostu nie mieścił

A Stachu nim jezdzil nawet jak przekroczyl 18 kg?

Michu w przyszlym roku raczej juz nie pojezdzi, no chyba ze nie bedzie juz tak rosl.

No własnie teraz tak myślę, że jak miał 4 lata to jeździł już w innym foteliku.
Te mebelki są fajne PokĂłj młodzieĹźowy - Kolekcje - Capslock, ale chciałabym łózko z pojemnikiem na pościel

andzia
magda_79
cafe82
stachu sie cieszy,co?

Dokładnie, jak jest kasa.
Dla Stacha mam na oku meble z BRW, jak znajde chwile to wrzuce Wam linka.
Podobają mi się baaardzo takie biurka Booster Classic White MOLL biurka dla dzieci i młodzieĹźy z regulacją wysokości, ale cena porażka

Biurko swietne, ale cena powalajaca!