Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Anouk
andzia
Anouk

ha ! mam to samo ! i tylko znajomi d o męza mówią " ale ta Twoja zona wywija " i to chyba nie jest komplement !
:lol::lol::lol:
ale nabrałam ochoty na balety:)
Ja po ostatniej imprezie karnawałowej dowiedziałam się i mam to na zdjęciu, że włożyłam sobie kiełbachę całą do buzi i to w poprzek

Andzia ! bałgam !! ja i tak po pijaku mam wybujałam wyobrażnie ..ale prosze kuan !! pól osiedla rechotem obudze :))) no ale tak se myslę ze ten rocznik 81 to udany chyba :DDDDD

:lol:
Więcej wspominek nie będzie, bo jeszcze się mną Opieka Społeczna zainteresuje:lol:

andzia
Tynia jak Dukan?

Andzia po 2 tygodniach musialam przerwac bo sie fatalnie czulam:(
mialam okropne zakwasy normalnie jakbym z silowni wrocila, a potem dotalam okropny bol zoladka i tak mnie bolam przez 4 dni, takze niestety to nie dla mnie. Zakwasilam sobie organizm.
Terazznowu zre takze znowu beda kg na plusie buu
A jak u Ciebie?

Anielinka my mamy to lego, fajne:)
Tablica tez fajna.
Stasiu mi coś mówił o jakiś lalkach z reklamy, że dziewczynom by się spodobały, ale sama nie wiem...jak dotąd lalki je nie zainteresowały. My zdecydowaliśmy się na tą kuchnię co Anouk pokazywała, ale może dziadki zapytają o prezent, to wtedy podpowiemy kuchnie, a sami coś innego wymyślimy.

Tynia ja zrobiłam pierwszą fazę i kilka dni drugiej. MIęczak jestem. w dodatku znowu tłusty mięczak:Kiepsko: