Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

uuuu ale pusciutko

kasioleqq pewnie,ze poukladasz!! bez dwoch zdan...tylko trzeba czasu...sama zobaczysz
fajnie,ze wzielas sie za siebie...gratuluje zrzuconych kg!

justynka prezetny bardzo fajne..a z kinem naprawde szalejecie,zazdroszcze

anielinka fajnie,ze zakupy udane....jak dobrze zrobic rekonesans,25 zl kupa kasy,tymbardziej przy takim kompleciku

andzia ciesze sie bardzo,ze dzisiaj wychodzicie....udanego rodzinnego dnia
gratuluje odpieluchowania...baaaardzo szybko wam poszlo,zazdroszcze i po cichu licze,ze olek tez sam zacznie wolac:)

magda i mnie przyznam delikatnie wkurza,ze ktos cos ma a ja nie :hahaha:
takie to glupie a takie ludzkie..ale andzia dobrze mowi,nie mozna miec wszsytkiego

Hej baby,
u nas nocka koszamr, Zoska budziła się kilka razy, temperatury nie miała, za to polika purpurowe i płonące, masakra. Po jakimś czasie z wielkim rykiem obudziła się Maryśka, że boli buzia. generalnie nie powinno mnie zdziwić już nic, ale znowu razem???Masakra.
Zośka w ogóle około północy zapragnęła siku, zrobiła na nocnik, a rano obudziła się z suchapieluchą i od razu poszła siusiać. N ie nadążał:lol:

Pogoda przecudna, normalnie wiosna, zaliczyliśmy 2-godzinny spacer, tzn. ja z dziećmi, K. co prawda już lepiej, ale wiecie, jeszcze by go gdzies zawiało.:Oczko:
Teraz panieny śpią, a my za godzinkę spadamy:)

cześc dziewczyny

andzia zdjęcia superowe, a z dziewczynami to uz na spacery bez pampersów chodzisz??

kasiolegg głowa do góry bedzie dobrze, teraz zrzucisz kilka kilogramów i od razu bedziesz sie lepiej czuła laseczka sie z ciebie zrobi.....

anouk fanie ze masz kogos kto pomaga, ja to mam ze tak powiem z drugiej strony to seweryn naprawia auta kolegom bezinteresownie a mnie to bardzo wkurza bo jakby nie patrzec to mega czasu tam spedza a ja na okragło z dzieckiem....gdyby jeszcze tak jakas imprezke ktoś za to zrobił badz na jakaś pizze zaprosił to jeszcze ale tak to nic.....

a ja dzisiaj z racji tego ze jest niedziela to wysprzatalam cala chalpę bo wczoraj mi sie nie chcialo, a popoludniu tescie jada do ikea i my tez sie z oleczkiem zabieramy, musze kupic zasłony do salonu i takie bzdety....ide sie polozyc moze na troszke bo oleczek wlasnie spi....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Andzia foty superowe:) przeslodkie te Twoje dziewczynki no i Stasiu oczywiscie tez:) zdrowka dla dzieciakow:) a R.odwiedza wpadnie raz w tyg.na 15min.i to wszystko:( a mnie serce sie kraje jak widze jak Kacper teskni...no ale tatus ma nowa narzeczona wiec jej musi poswiecic czas...przykre ale prawdziwe:Płacz:

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Witam wieczorowo...
U nas dziś też ciepło bo 15 st. ale jakoś tak wilgotno...pojechaliśmy na spacer do gołąbków a później do mojej babci wpadliśmyna kawke, no i tak dzień zleciał...

Andzia super fotki, ta ostatnia jest prześliczna, cała trójca kochajacego sie rodzeństwa :Podziw:
jak minął obiad z rodzicami?
a czape kupiłam tą co kiedys ci pokazywałam, ale wcześniej nie było do tego szalików a teraz są:)
*H&M* _CZAPKA _ PI�KNY HAFT _ fiolet _ 86/98 (1306687671) - Aukcje internetowe Allegro
*H&M* ___ SZALIK ___PI�KNY HAFT___ ONE SIZE (1311224843) - Aukcje internetowe Allegro

Justynka ale Wam dobrze z tym kinem...właśnie się zastanawiałam nad tym filmem czy fajny...ale u nas pewnie tylko na zastanawianiu się skończy :lup:

Kasioleq :Całus: gratuluje zrzuconych kg!
a życie napewno sobie ułożysz bo jesteś jeszcze młoda, tylko trzeba czasu, w każdym bądz razie z całego serca Ci tego zycze!!!
szkoda tylko w tej sytuacji dzieci :(((

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

gosiammm
Justynka P. ma zjazd dzisiaj:/ Na szczęście krótko dzisiaj i za jakieś 1,5 godz. powinien być w domu...
Andzia fajnie, że masz takie grono osób z którymi możesz od czasu do czasu poszaleć... Ja niestety takich osób nie posiadam:( jak mieszkałam w Poznaniu straciłam kontakt z dziewczynami z liceum (tzn. mamy jakiś tam kontakt, ale każda mieszka gdzie indziej i co jakiś czas niby chcemy się spotkać ale niewiele z tego wychodzi:/) no a ze znajomymi ze studiów to wiadomo jak to jest, każdy pojechał w swoją stronę i tyle...od czasu do czasu spotkam się z moją koleżanką, która mieszka ode mnie 50 km, ale to rzadko, bo każda ma swoje życie, pracę teraz jeszcze studia... ehhh jedyną rozrywką dla mnie jest ostatnio praca... Normalnie jak opisałaś swoich teściów to czuję, że moje życie też będzie tak wyglądać:36_1_4: chociaż z drugiej strony wiem, że jak bym miała auto to bym na tyłku w domu nie usiedziała:)
Mei współczuje problemów z usypianiem Filipa, jestem ciekawa co z tą ospą... Dziewczyny zastanawiałyście się w ogóle nad szczepieniem dzieciaków przeciwko ospie? Ja to w ogóle mam schizę, bo ja na cukrzycę zachorowałam po przebyciu świnki i pewnie jak Kuba będzie przebywał różne świnki, ospy i inne takie to ja będę umierała ze strachu... Najchętniej na ospę bym zaszczepiła ale szczepionka też przecież jest obciążeniem dla organizmu...i nie wiem co zrobić...
Ja już zrobiłam obiad nr 1 - naleśniki, a obiad nr 2 zrobię jak P. przyjedzie:)

Ja nie szczepie. zuzia juz przeszla, a szczepienie do bani dla mnie tymbardziej, ze kiedys nie bylo i kazdy z nas chorowal a teraz pakowac chemie do organizmu to glupota.

http://www.suwaczki.com/tickers/km5s20mmckvk4mz7.png

http://www.suwaczki.com/tickers/atdcupjy3s2ez5z9.png

Cześć dziewczyny:)
Ja na sekundę, bo już w łóżku leżę i jutro o 5 muszę wstać:/ Także z góry przepraszam jeżeli kogoś pominę, lub o czymś zapomnę...
Andzia Kuba najchętniej bawi się samochodzikami, bardzo dużo czasu spędza też przy swoim stoliczku i pisze:) lubi też bawić się maskotkami (chyba podgląda Emilkę i jej zabawę z lalkami:)) Mam nadzieję, że 5 szybko dziewczyną wyjdą! Mnie już teraz krew zalewa jak sobie pomyślę, że niedługo kolejne zęby dadzą o sobie znać i znów będziemy się męczyć:/ Zdjęcia super! Te ostatnie - cudowne! O mały włos, a bym się rozkleiła jak na nie spojrzałam!
Kasioleqq strasznie ucieszyłam się jak zobaczyłam Twój post! Pisz kochana jak najwięcej!! Mam nadzieję, że takie pozytywne nastawienie już zostanie z Tobą na dobre! Pewnie, że ułożysz sobie życie - nie ma innej opcji! Szkoda tylko, że Kacperek musi tyle się nacierpieć przez takiego niedojrzałego ojca:leeee: Gratuluje ci zrzuconych kg!
Cafe jak się czujesz?
Justynka zakupy w Ikei udane?
Magda jak tam weekend? Co do braku kasy to nic mi nie mów! Czekam na grudzień... mam nadzieję, że wtedy wpadnie jakaś dodatkowa kasa, a tak ciężko nam przetrwać od wypłaty do wypłaty:/ Jak już myślałam, że będzie trochę lepiej finansowo to studia się zaczęły i trzeba czesne płacić:/ masakra!!

Witam!
Dzisiaj nawet chetnie poszlam do pracy, 4 dni odpoczynku i od razu lepiej sie czuje :)

Andzia foty cuuuudne!! Zdjecie Stasia z zołzikami rozbrajajace :)
MAm nadzieje, ze wczorajszy dzien minal bez zadnych niespodzianek (14 listopada).

Kasioleqq fajnie, ze sie do nas odzywasz! Suuuuper z aerobikiem. Gdzie chodzisz? Gratki za stracone kg!
Ja wierze, ze sobie wszystko poukladasz! Jestes bardzo mloda i wszystko przed Toba. Masz swoje kochane maluchy i to jest najwazniejsze. A R. to jestem przekonana, ze jeszcze bedzie baaaardzo zalowal tego co zrobi. Teraz jest w euforii, ale to minie. Szkoda tylko maluchow, szczegolnie Kacperka.

Justynka ale szalejecie z kinem. Zazdroszcze!

Anielinka fajny zestaw kupilas Amelce! A oszczednosc 25 zł to szok!

Co do kasy to nam tez trudno od wyplaty do wyplaty. Ciagle P. laduje na debecie. Niby na zycie jest ok, ale nie ma szans, zeby chociaz 100 zl odlozyc.
Ja tam nie narzekam, tylko czasem by sie chcialo poszalec :)

My wczoraj fajnie spedzilismy dzien. Rano polatalam po sklepach i w koncu kupilam buty. Mialy byc czarne, a sa kawa z mlekiem az do kolana. Sa suuuper, ale pewnie za tydzien bede plakac, ze dalej nie mam czarnych :hahaha:

Po obiadku pojechalismy z Michałem do krainy zabaw. Byli tez znajomi z Aurelcia, wiec Michu zadowolony :)
Planujemy wyjscie do mojego ukochanego klubu na Andrzejki :)

cafe82
czesc magda

super andrzejkowe plany!
no i fajna niedziela za wami
mi tez marza sie buty....mialam kupic ale jakos nie kupilam
teraz na balerony to nawet nie probuje
po nowym roku moze uda sie jakies z przeceny wyhaczyc?z becikowego :hahaha:

hej!

Podwojne becikowe to na przecenach nie tylko buty kupisz! No w koncu sexy mama, nie? Pamietasz? Obiad dwudaniowy, usmiech :hahaha:

magda_79
cafe82
czesc magda

super andrzejkowe plany!
no i fajna niedziela za wami
mi tez marza sie buty....mialam kupic ale jakos nie kupilam
teraz na balerony to nawet nie probuje
po nowym roku moze uda sie jakies z przeceny wyhaczyc?z becikowego :hahaha:

hej!

Podwojne becikowe to na przecenach nie tylko buty kupisz! No w koncu sexy mama, nie? Pamietasz? Obiad dwudaniowy, usmiech :hahaha:

pamietam pamietam :hahaha:
K przypomina codziennie :hahaha:

hej babeczki:)

słuchajcie, zadzwonilam do szkoly i poprosilam zeby nie rozmawiali z Monika, tak jak radzilyscie nic na sile, ale dowiedzialam sie kilku rzeczy tzn.Monika pochodzi z rodziny wielodzietnej ma 11rodzenstwa, i jej rodzice sa zadowoleni ze corka uklada sobie zycie pedagog rozmawiala z nimi nie oficjalnie o tej sprawie...
R.ponoc planuje zareczyny z nia... nie moge w to uwierzyc, ale nie rusza mnie to juz, bo wiem ze jak schudne i zadbam o siebie to szybko bedzie chcial wrocic ale wtedy bedzie stanowczo za pozno...
teraz ide sie umyc i ogarnac ale zaraz wam cos jeszcze napisze...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

cafe82
magda_79
Ale Ty masz wene. Ło matko!

e tam
nie chce zostawiac na pozniej,bo jakos nie wyobrazam sobie miedzy chlopcami i olkiem,przynajmniej na poczatku,latac z piernikami i innymi pierdolami....

a dzis do gina
i wlasnie widze,ze wypisal mi zwolnienie do 3...czyzby cos planowal?
musze konkretnie pogadac

Wlasnie dzisiaj jak jechalam do pracy to o Tobie myslalam, ze to juz przeciez polowa listopada. WOW! Chwila moment!

NA ktora idziesz do gina?