Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
andzia nie dziwie sie,ze sie wkurzylas...
co do ciasta nic na razie nie przychodzi mi do glowy
kiedy stachu ma imieninki?

za to moj K bedzie niedlugo w domu
dobrze,ze z rana wzielam sie za miecho....zrobilam sos i tyle

W sobotę, 13-go. DOkładnie pół roku po swoich urodzinach::):
Fajnie, ze K. już wraca.
Ja robię smażone ziemniaki na życzenia Stasia, od wczoraj mam kuraka i zrobiłam surówkę z marchewki, jabłka i pomarańcza:)

cafe82
no fajnie...zapowiada sie,ze ten tydzien bedzie troche luzniejszy
dobrze,bo przynajmniej popoludnia mamy dla siebie

kurcze rozgladam sie za prezentami i na nic nie moge sie zdecydowac
chyba po prostu K wybierze
bo ja bede sie zastanawiac i zastanawiac

A ja już mam mniej więcej plan, oby tylko udało się do Gwiazdki wyjechać na zakupy bez dzieci:)

andzia
Cafe fajne:yes:
Nie wiem co ten chłopiec lubi.
Stasiu i jego koledzy są w tej chwili na etapie Lego city, może coś w tym kierunku? WIem, że chłopaki to uwielbiają.
Ja mam jak zwykle problem z moim chrześniakiem, 9 lat i wszystko ma:Niewiniątko:

no wlasnie jasiu tez wszsytko ma :Histeria:
i lego...i inne pierdy

to jest brat naszego chrzesniaka...zreszta dla antosia to jest jeszcze wiekszy problem
w styczniu skonczy 3 latka .... i naprawde maja wszsytko

andzia
Cafe a może jakąś gre? Sama nie wiem.
Stasiu też ma sporo zabawek, ale on zawsze się ucieszy z każdego nowego traktorka, gry czy właśnie Lego. Są tez takie fajne Lego Creator, kosztują ok. 40 zł takie mniejsze pudełka i możesz budować z nich kilka rzeczy. Może to?

no pewnie jak nic nie znajdziemy to kupimy lego...tylko nawet nie wiem jakie maja..a maja sporo :Szok:

juz powiedzialam,ze sie wkurze i kupie ciuchy....tylko wiem,ze nie uciesza sie z nowej bluzy czy swetra :Szok:

cafe82
andzia
Cafe a może jakąś gre? Sama nie wiem.
Stasiu też ma sporo zabawek, ale on zawsze się ucieszy z każdego nowego traktorka, gry czy właśnie Lego. Są tez takie fajne Lego Creator, kosztują ok. 40 zł takie mniejsze pudełka i możesz budować z nich kilka rzeczy. Może to?

no pewnie jak nic nie znajdziemy to kupimy lego...tylko nawet nie wiem jakie maja..a maja sporo :Szok:

juz powiedzialam,ze sie wkurze i kupie ciuchy....tylko wiem,ze nie uciesza sie z nowej bluzy czy swetra :Szok:

Jezeli będzie to bluza z ukochanym Spidermanem, Batmanem czy inną ulubioną postacia, to na pewno się ucieszą!!!

Ja mam zawsze problem z prezentami. Nie wiem tez co kupic chrzesniakowi :( On tez ma wszystko.
A dla Michała to juz w ogole nie mam pomyslu. chyba kolejne puzzle, bo nic innego nie robi. Nawet jak gdzies jedziemy to musimy je zabierac :lup:

Andzia ale masz wesolo z dziewczynami! Niesamowite, ze tak walcza o kazda rzecz.
A tak przy okazji to gdzie kupujesz pizamy?

Cześć!

Anielinka mam nadzieję, że jest dobrze:Całus: Daj znać jak się czujesz i jak było na wizycie!

Cafe cuuudo zdjęcia! Co do prezentów to te które pokazałaś są super (ręka robota najfajniejsza:Oczko:), ale trudno powiedzieć czy trafią w gusta siedmiolatka...

Andzia i jakie ciasto wymyśliłaś?

A u mnie sajgon! Moja siostra wróciła do pracy a chore dzieciaczki podrzuciła do nas (uwielbiam to:Oczko:). Myślałam, że po południu sobie to ogarnę tym bardziej, że jutro do pracy idę ale P. zadzwonił że go głowa boli i czy może przyjść po Filipa jutro :Histeria::Histeria::Histeria: No wiecie - ból głowy to ciężka sprawa,nie? Umiera się i w ogóle:Kiepsko: A zająć się dzieckiem w takim stanie to już koniec świata chyba...:Rozgniewany: Ech... Zaraz się zbiorę i pójdę się przejść z Filipem mimo tej wstrętnej zimnej pogody...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

A nam się udało zaliczyć gdzinny spacer, co prawda zimno jak cholera, ale przynajmniej nie pada. A za chwilę przyjdzie Jagoda z mamą na kawkę. K. oczywiście jeszcze nie ma.

Magda Stasiowi od zawsze kupowałam piżamki w H&M albo w Smyku, jakościowo rewelacyjne. ajakiś czas temu kupiłam mu w Lidlu za 20 zł i też jest ok.
DLa dziewczyn mam jedne z Tup Tupa, są ok, ale dosć cieniutkie, a drugie kupiłąm im na all z Nexta i są super.

Mei kurcze, jak masz wciaz chore dzieciaki w chacie, to nie dziwota, że Filip tak choruje::(:
A P. rzeczywiśce mógł wymyślić inny pretekst..ach...
A ciasta jeszcze żadnego nei wymyśliłam, moze wieczorem poszperam na necie, masz może jakiś pomysł?

czesc babury :) ale mam dziś porabany dzień ! Julka dzień dziczenia miała , dopiero zasneła ...masa spraw do załatwienia , poradnia zeza ..łagh
przepraszam ze nie odpisuję ale jeszcze oczy mnie tak dziś szcypią ze szok ! robie na szybko obiad na 2 dni dla nas i julki bo jutro do robotu ..
Andzia jakieś pare stron temu podawałam przepis na ciacho z jabłkami , dosc szybko sie robi i naprawde dobre i efektownie wyglada , jak z cukierni , na imieniny jak znalzł ^^ moze sie skusisz ?
Madzia teraz w biedronku sa piżamki za 16.99 niby 100% bawełna .. moze kup z 1 na próbke ?
Mei kochana spóźnione zyczenia urodzinkowe , duzo sił , słonca na codzien i jak najmniej trosk :*****
Cafe ja to nie pomoge z prezentami bo poprostu nie umiem komus kupowąc i juz , zawsze mam delirę jak tylko o tym pomyslę ....
Anielinka jak po lekarzu ? biedna Ty jestes naprawde ...

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Kużwa w poradni tez lipa dziś , Julka ma zezulca na prawe oko , coprawda niewielki i bez okularów sie obejdzie ale kazała mi zalepiac lewe oko plastem (sa takie do kupienia w aptece) PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF i pff pff na koniec .... młoda nawet jakby sobie tętnice rozpiżdziła to nawet wtedy by plastra nie dała sobie założyć ... nie mam pojęcie co teraz

anielinka
andzia
My teściowej na pewno kupimy szlafrok:) Chociaż nie wiem, czy ją to ucieszy:)
Jak ją zobaczyłam w 25-letnim szlafroku w przedszkolu, to myślałam, ze padne, wyglądała jak obraz nędzy i rozpaczy i chwaliła się, ze kupiła go sobie jak szła rodzić Zuzę. No coments...

Andzia co teściowa robiła w przedszkolu w tym szlafroku??? :hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: LOL no włąsnie ! :D