Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

dzien dobry kobitki

andzia odetchnelas troszke?dobrze,ze jednak wszystko dobrze...a z rehabilitacja przyznam masakra...K bedzie musial jakos moze pozniej jezdzic do pracy?

anielinka jak tradycjonalisci to zrob jakies miecho...schabowe,mielone,kurol....moze rosol? na pewno cos wymyslisz

jak amelka?

magda T widze coraz lepsza...nic sie nie przejmuj,wazne,ze w domu misiek je

Witam!

Andzia super, ze udalo sie zalatwic rehabilitacje wczesniej. Te terminy sa jakies koszmarne.
Daleko musicie dojezdzac? Faktycznie ciezko bedzie wszystko zorganizowac. Ale dacie rade!

Cafe jaka od razu radosna jestes jak piszesz z domu :)

Anielinka jak bedziesz kiedys w Sz-nie to my Cie oprowadzimy, a nie ciotka :hahaha:
Jak jedza tradycyjnie to przynajmniej problem z glowy.

JA wczoraj zaczelam ogladac "Ciszę", ale nie dalam rady. Troche zaluje, ale az mnie trzeslo w srodku.
Obejrzalam "Szpilki..."

cafe82
andzia
cafe82

andzia odetchnelas troszke?

Ani troche, potrzebowałabym przynajmniej tygodnia bez dwóch szkodników, to może byłaby szansa za regenerację nerwów

mialam nadzieje,ze my matki blizniakow jakos szybciej regenerujemy sily i cierpliowsc :Oczko:

Moje sa niestety mocno nadszarpane.
I wiem, że to brzmi strasznie, ale ja przed pójściem spac rycze z myślą o kolejnym dniu, rano pragnę, żeby już był wieczór i tak w kółko:Płacz:

andzia
cafe82
andzia

Ani troche, potrzebowałabym przynajmniej tygodnia bez dwóch szkodników, to może byłaby szansa za regenerację nerwów

mialam nadzieje,ze my matki blizniakow jakos szybciej regenerujemy sily i cierpliowsc :Oczko:

Moje sa niestety mocno nadszarpane.
I wiem, że to brzmi strasznie, ale ja przed pójściem spac rycze z myślą o kolejnym dniu, rano pragnę, żeby już był wieczór i tak w kółko:Płacz:

niedlugo do ciebie dolacze ... kuzwa jakie to przykre,niee?
ale damy rade....ty ciesz sie,e jestes juz dalej niz blizej :Oczko:
a ja ciesze sie,bo wiem co mnie czeka :Histeria:

andzia
Zośka już mi dzisiaj dwa razy popuściła w majtki, wołała siuisu, ale majtki i spodnie już były trochę mokre.
Powinnam się cieszyć, że i tak dobrze to idzie, a ja głupia najchetniej założyłabym jej pieluche:lup: Ale nie ma szans, nawet jakbym chciała, to i tak nie pozowliłaby sobie jej założyć:lup:

no my tez probujemy
na razie nic
cisza
ciagle chodze i pytam dziada czy chce siusiu

a poza tym mamy raptem kilka par majtek :Szok:
nie wiem czy wystarczy na jeden dzien?

czesc dziewczyny

andzia matko kochana jakie terminy na rehabilitacje, a wiadomo ze to jak najszybciej powinni zapewnic leczenie....ale dobrze ze udalo sie zalatwic wczesniej nie ma to jak znajomosci....a co do zapisów do przedszkola u nas tez niby pisze ze do marca i wogole kto ma pierwszenstwo a jak dzwonilam do nich to mowili to co pisze na necie a kolezanka mi mowi ze jak ona zapisywala w listopadzie to jej powiedzieli ze jest jedna z ostatnich dzieci do przyjecia....

cafe od razu widac ze z domu piszesz....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam Kobietki:)
Mam dzis kryzys dietowy:(( no juz nie moge patrzec na te sery buuuuuuuuuu. Normalnie mi wszytsko w gebie rośnie a do tego tak mnie wszytsko dziś wk....a że jak ktoś mi dziś podskoczy to nie wiem co zrobie wrrrr
Andzia powiedz mi co Ty jadłaś w tej 1 fazie? czy w fazie 2 można jeść np ryz ten ciemny? i np te chlebki wasa? Wydaje mi się że nie, ale szukam pocieszenia heeh
Anielinka włsosów wczoraj nie zrobiłam bo miałam gości i nie miałąm juz czasu, może dziś się uda:)
Andzia oglądałam wczoraj tą cisze i cholera usnełam przy końcu na reklamach a tak chciałam to oglądnąć. Skończyłam na tym jak juz była wiosna i wszysycy Ci rodzice pojechali w góry bo wznowili ta akcje poszukiwawcza. Jak możesz to powiedz mi jak się to skończylo?
Cafe widze że już Ci lepiej:)) nie ma to jak w domku:)
Magda co to T. to brak mi słów... ale ja bym chyba nie wytrztmała i bym jej powiedziałą co o tym wszytskim myślę...

Hej kobity! Wczoraj wróciłam z pracy i okazało się że Filip niedawno (czyli ok 17:40) się obudził:Histeria: Uwielbiam takie akcje! Ale nie dziwię się że mama go położyła boostatnio jest taki nieznośny że nie idzie z nim wytrzymać! :Płacz: A spania o normalnej porze odmawia... Ucieka, histeryzuje... A później marudzi, rozrabia... No i siedział przez tą drzemkę prawie do22:00!!! A dzisiaj wcale nie wstał przez to później... Ech::(: Przepraszam, że tak tylko o sobie... Odezwę się pewnie po18:00 jak będę na nocce:Całus:

Andzia robiłam morfologię z rozmazem,ob, crp i wszystko jest w normie oprócz tych dwóch wartości które podałam. Też myślę, że to od tego kaszlu.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Witam!
My od rana na zakupach jedzeniowych, przy okazji tylko kupiliśmy pampersy...a kasy poszło od cholery :Histeria: jakie to zarcie jest drogie ::(: Kupiłam produkty na 3 bita i wieczorkiem będe robić, mniam:)
U nas własnie wyszło słonko, ale niebo zachmurzone, więc pewnie to przelotne...

Cafe fajnie że juz u siebie jesteście, no i super że chociaż dwa dni razem spędzicie:)
Andzia to bardzo smutne co piszesz że rano marzysz o wieczorze, a jak się kładziesz to martwisz się kolejnym dniem::(: ja mam odwrotnie, bo nie lubie nocy i kłaść się spać i ja mam odwrotnie, bo nie moge się doczekać kolejnego dnia żeby spędzić z moją córką :Nieśmiały: teraz jest taki okres że ciągle czymś nowym nas zaskakuje, więc każda chwila spędzona z nią to dla mnie sama radość :)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

My po spacerze, cieplutko, 13 stopni, mogłoby tak zostać:yes:

Mei dobrze, ze reszta wyników jest ok, tylko znowu trzeba szukać innej przyczyny tego kaszlu. MOże jakaś alergia?
Tynia takie kryzysy to normalka, pisałam Ci wczoraj co jadłam, jak nie smakują Ci sery to zamień je czymś innym, jajko, szynka, jogurty, chcesz to Ci wrzuce przepis na to ciasto, ono jest też na I faze. Ile dni masz uderzeniówke?
Justynka ale masz fajnie, ze Olek ogląda bajki
Anielinka żarcie jest cholernie drogie:Histeria:Na reszte odpisze z boczku:Oczko: