Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej laseczki!!!

Cafe super wieści! Fajnie, że siostra Cię podratowała i mogłaś spokojnie iść do gina...
Ciężka sprawa z tymi wyjazdami waszych facetów do pracy... Wcale Ci się nie dziwię że nie masz weny i płaczesz.Weź tu wszystko sama ogarnij i jeszcze się uśmiechaj:Szok: Za dużo od siebie wymagasz:Oczko:

Magda zdrówka i sił dla Was!!! Straszne to co przechodziliście! Dobrze, że powoli wracacie już do świata żywych... A z jedzeniem będzie musiał się rozkręcić jak pójdzie do przedszkola, ale ma jeszcze trochę czasu:)
A tym, że Misiek nie je się nie zamartwiaj... Tak jak wcześniej pisała Anielinka - najważniejsze, żeby pił.

Justynka pewnie, że musisz się trochę oderwać! Trzeba korzystać jak można:) Zazdroszczę tych kinowych planów:)

Andzia Twoje laski nawet jak brudzą to i tak są słodkie;P Te ich umorusane, ucieszone buźki powalają:yes: Chociaż, szczerze współczuję sprzątania i przebierania:Histeria:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

andzia
Cafe ja też miałam ostatnio pytac, czy K. ma firme transportową? Jeździ tirami?

Moja Maryśka przechodzi słuchajcie typowy, książkowy bunt 2-latka. W sobote w ogóle pierwszy raz była jazda, zeby została u moich rodziców, bo ona chce do mamusi itd. Jak tylko jej coś nie pasuje to potrafi odwalić taką histerie, ze głowa mała, rzucia się na ziemie, bije, gryzie, szczypie, drze się w niebogłosy. Przed chwilą układała klocki, coś tam jej nie wychodziło, więc w nerwach porozrzucała wszystkie, po całym pokoju:Histeria::Histeria::Histeria:

Skąd ja to znam...myslam ze Amelka z tych grzeczniejszych dzieci i mnie to ominie :Oczko:
ale właśnie w takich sytuacjach jak np. układanie klocków jak jej coś nie wychodzi to wpada w taką histerie że szok :Szok:rozrzuca po całym pokoju, a sama rzuca sie na podłoge i wali głową, na szczęścieo dywan (dobrze że mam puszysty:)), ale czasem walnie tak mocno że az płacze :Histeria:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

A ja dzisiaj o 15 się dowiedziałam że na 18 mam być w robocie:Kiepsko: Spoko, rozumiem że czasem tak trzeba, ale nie lubię jak mi się plany sypią... A miałam jechać kupić sobie buty na zimę bo zimno jak nie wiem a nie mam w czym chodzić:Szok: Kurtka została mi z zeszłego roku... Młodemu musiałam kupić nowe buty i udało mi się u siostry w sklepie kupić zimowe adidasy po 120 ze 160! Są super mięciutkie i cieplutkie a kurtka zeszłoroczna jeszcze na niego dobra więc odkupiłam od znajomej 2 używane za 60zł żeby miał na zmianę i mam z nim luz.

W sobotę na koncercie było spoko:) Ludzi nie za dużo, bo moje ukochane miasto woli promować Hałdę Jazz dla powodzian, a potem gadają że frekwencja marna:Histeria: A był Sidney Polak i nigdzie nie spotkałam ani jednej wzmianki... Niestety zrobiłam się już taka drętwa, że nawet nie umiałam się do końca wyluzować... Mimo wszystko wieczór bardzo udany::):

Filip chyba też bunt przechodzi a ja mam już naprawdę dosyć:Płacz: Kompletnie odmawia spania w dziań i nie wiem czy go przymuszać, czy dać se na luz... Marudzi, jak mu czegoś zabraniam to kompletnie to ignoruje - stoi i uparcie powtarza 20 razy że coś tam chce:Kiepsko: Histeryzuje o byle gówno i woła na mnie czasem mumuśka (zazwyczaj było mumusia::):) Dzisiaj np. widziałam że jest śpiący, ale twierdził że nie. Zaniosłam go na siłę do pokoju - darł się jakbym go katowała:Rozgniewany: Czasem aż mi wstyd przed sąsiadami... Położył się na podłodze i wyje... Za chwilę twierdzi że ma ała, więc go przytuliłam, pocałowałam i uspokoiłam a on wlazł na łóżko, położył się i w ciągu pięciu minut zasnął!!!Nie mogło się obyć bez tegocyrku??? Słodki też jest czasem... Przyleci, przytuli się i mówi - tuli tuli, albo jak mówię mu kocham cię Filipku to on odpowiada: ja tes cie kocham:Podziw: Bierze jakąś ściereczkę i kładzie samochody spać (nie lalki, czy misie tylko resoraki:lup:) A ostatnio chyba z 10 razy pod rząd oglądał bajkę na you tubie i opowiadał co się tam dzieje::): To ta krótkometrażówka:

http://www.youtube.com/watch?v=4qCbiCxBd2M

Ale przeważają te nerwowe momenty... Czasem już brak mi cierpliwości i konsekwencji...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Andzia i jak spacer nową spacerókwą??? zrobiłas jakąś fotke???

Magda dobrze że juz z Wami lepiej, ale musiałaś wczoraj się nacierpieć...łooo Matko!

Cafe dobrze że u gina wszystko ok i że chłopaki tak super przybieraja na wadze :yes:
widze że każdy facet jak ma swoją działalność to zapierdziel od rana do świtu :Padnięty: no ale coś za coś...wkońcu robia to dla Nas i naszych dzieci...ehh życie...

A my dziś posprzątaliśmy te liściory na podwórku, teraz siedzimy z czerownymi wypiekami na twarzy:)
a Ł. dziś sobie walnał drzewem w noge tak że teraz siedzi i kombinuje żeby nie bolało, wiziął ketonal, okłada lodem ale nadal go rwie jak cholera...jak dziecko normalnie :Szok:

Cześć Mei:)
Ale Ci dziś pokrzyżowali plany :Szok:
Ja też nie mam jeszcze kurtki dla siebie, a dziś juz było cholernie zimno w jesiennej, dla Amelki też nie mam kurtki, tzn. kupiłam na all, dziś przyszła i jest za duża:(( także chyba pojedziemy do sklepu i kupie, bo juz nie ma czasu na kupno z all.
Fajnie ci się udało z tymi butami dla Filipka.

Cześć dziewczyny:)
Jestem padnięta! W weekend miałam zjazd, myślałam, że padnę... pobudki o 4 rano... przyjeżdżałam wieczorem i padałam:/ a jeszcze w piątek miałam w szkole zastępstwo i zamiast na 12 do pracy miałam na 7 rano:36_11_1: no i dzisiaj zaspałam... miałam wstać o 5:30, a wstałam o 6:30, a o tej godzinie to powinnam z domu wychodzić... Ale w sumie jestem bardzo zadowolona, że poszłam na studia:) Teraz po dwóch latach przerwy bardziej to doceniam:)
U nas wszystko dobrze - małemu zęby jak na razie dają spokój... Chociaż dwie górne trójki lada chwila będą się przebijać... Kubula duuużo czasu ostatnio spędza z moimi rodzicami i w sumie gdyby nie oni to nie wiem jak byśmy sobie poradzili... bo P. też zaczął studia i mamy zjazdy w te same weekendy... Kubula z wszystkimi jest baaardzo grzeczny, a ze mną dostaje takie rogi, że mam momentami dość:36_2_39: z jedenej strony strasznie za nim tęsknie, a z drugiej...:o_no:
Anielinka - dziękuję! Więcej zdjęć nie wrzucę bo na każdym wyglądam strasznie... na tamtym też...ale tamto zamieścił P. bez mojej zgody:leeee:
Cafe bardzo się cieszę, że z Tobą i chłopakami wszystko ok:)
Kasioleqq jak tam???
Andzia fajnie, że spacerówka już doszła:) Jak tam dziewczyny po spacerze? Poznałam dziewczynę z Twoich okolic:) Mieszka 3 km od Książa:)
Magda zdrówka dla Miśka:Całus:

Gosia ale masz tempo! Praca, studia i oczywiscie Kuba! A dopiero narzekalas, ze ciagle w domu :hahaha:
Super, ze jestes zadowolona z opieki rodzicow nad Kuba, czlowiek od razu spokojniejszy.
A na fotce wygladasz bardzo ladnie i powinnas chociaz nam pokazac wiecej :)
A jak chodzenie Kuby?

Mei fajnie, ze chociaz mialas mozliwosc wyskoczyc i choc troche odreagowac. Nie martw sie, ja jak gdzies wychodze to tez juz jakas dretwa jestem. Tyle, ze ja to mam juz swoje lata :hahaha:
Super udalo sie z butami dla Filipa. My nie mam jeszcze dla Michałą butow na zime, za to w szafie wisza 2 kombinezony i 1 kurtka :)

Anielinka ale te nasze dzieci podobne. Michał tezn iby grzeczny, a jak cos mu nie wychodzi to rzuca czym popadnie :sofunny: Ale nie narzekam!

Cafe suuuuuper wiadomosci po wizycie u gina! Ale chlopak irosna! No i rewelacja, ze juz maja podobna wage, a przeciez sie martwilas!

Hej kobiety, miałam wieczorem dwie godziny korków i padam na twarz:)
W dodatku strasznie mnie kłuje w podbrzuszu po prawej stronie, nie wiem czy jajniki czy co, ale boli jak cholera:Płacz:
Spacer udany, wózkiem jeździ się dziwnie, ale fajnie:
) Dziewczyny zachwycone, weszłyśmy do parku i w miejscu, gdzie zawsze była wysiadka dzisiaj cisza, dalej jechały wózkiem. A Stasiu był z nami, dzielnie dawał rade trzymając się jedną ręką wózka, robiliśmy przystanki na ławeczkach, widac było, że zmęczony, ale nie narzekał:)

Magda bidoki, ale Was wzięło. Dobrze, ze już wychodzicie na prostą, duuużo zdrówka dla Was!!!DO kiedy masz zwolnienie?

magda_79
Wlasnie Misiek mi powiedzial: tyle kłaków Milana, mamo odkurzaj! :lup:
A wczoraj do P. jak cos mu sie spodobalo: ciuchciastycznie!!! (ze Stacyjkowa :lup: )

:sofunny::sofunny::sofunny:

cafe82
a u gina dobrze
szyjka stoi w miejscu,na szczescie
te bole to niestety skurcze,dostalam wiecej fenoterolu i mam lezec

za to chlopaki przez 2 tyg przybrali po pol kilo!!
suuuuper
maja po 1,5 kg...waza prawie rowniutko
za 2 tyg kolejna wizyta

gin powiedzial,ze bedzie dobrze jak dotrwam do 34 tyg..ale ja wiem swoje,i spokojnie do grudnia dotrwam,i tyle

Super wiadomości!!! Ale chłopaki wielkie!!! A Ty się kochana oszczedzaj i czekaj na grudzień!!!

Mei

Andzia Twoje laski nawet jak brudzą to i tak są słodkie;P Te ich umorusane, ucieszone buźki powalają:yes: Chociaż, szczerze współczuję sprzątania i przebierania:Histeria:

I Ty to mówisz, przecież widziałaś je na stołówce, jaką oborę potrafiły zrobić:Oczko:

Fajnie, że udało się z butami. A Filipek kładzący spać resoraki, w ogóle mnie nie zdziwił.
CO do spania to trudno mi coś doradzić, ja chce, zeby dziewczyny spały jak najdłużej, Stasiu w ich wieku już nie spał, ale wiem, ze to jestrzadkość, ze z reguły dzieci śpią d przynajmniej 3 rż, zresztą jak poszedł do p-kola to w pierwszym roku drzemał.

anielinka
andzia

Moja Maryśka przechodzi słuchajcie typowy, książkowy bunt 2-latka. W sobote w ogóle pierwszy raz była jazda, zeby została u moich rodziców, bo ona chce do mamusi itd. Jak tylko jej coś nie pasuje to potrafi odwalić taką histerie, ze głowa mała, rzucia się na ziemie, bije, gryzie, szczypie, drze się w niebogłosy. Przed chwilą układała klocki, coś tam jej nie wychodziło, więc w nerwach porozrzucała wszystkie, po całym pokoju:Histeria::Histeria::Histeria:

Skąd ja to znam...myslam ze Amelka z tych grzeczniejszych dzieci i mnie to ominie :Oczko:
ale właśnie w takich sytuacjach jak np. układanie klocków jak jej coś nie wychodzi to wpada w taką histerie że szok :Szok:rozrzuca po całym pokoju, a sama rzuca sie na podłoge i wali głową, na szczęścieo dywan (dobrze że mam puszysty:)), ale czasem walnie tak mocno że az płacze :Histeria:

:hahaha: a nie mam dywanów, więc wali łbem o podłoge:)
ALe ze Amelka tez takie numery, no jestem w szoku:Oczko:
Szkoda, ze kurtka za duża, ja też mam 92 rozmiar. Pokażesz jaka?

Gosia ale u Ws intensywnie, najważniejsze, ze wszyscy są zadowoleni!!! Fajnie, ze rodzice tak pomagają przy Kubusiu:yes:

gosiammm

Andzia fajnie, że spacerówka już doszła:) Jak tam dziewczyny po spacerze? Poznałam dziewczynę z Twoich okolic:) Mieszka 3 km od Książa:)

Jaki ten świat mały, ciekawe czy ją znam?

anielinka
Andzia tak myślałam że nie uwierzysz w histerie Amelki:Oczko: ale naprawde tak jest i to od niedawna, jak zobaczyliśmy taka akcje po raz pierwszy to byliśmy w szoku, ale teraz to juz częściej takie himery, najczęsciej jak jest juz śpiaca i marudna to wtedy ją wszystko wkurza najbardziej...

Ależ wierzę kochana:Oczko:
U mnie Zośka ma dużo większą cierpliwość, uwielbia puzzle, siedzi tak długo, aż nie ułoży. A Maryśka od razu się wkurza, potrafi zbudować naprawde fajne budowle z klocków, ale jak tylko jej coś nie spasuje to histeria taka, ze hej!!!

andzia
anielinka
a kurtka taka tzn. płaszczyk, bo takiego szukałam, zasugerowałam się tym rozmiarem, bo w h&m właśnie mierzyłam rozmiar 92 i był ok, a ta też tej firmy, ale duzo większa...

A rozmiarów nie czytała? Oczko:
Kurtka bardzo ładna:yes:
Masz do tego czape i szal?
Ja szukałam na all, ale nic mi w oko nie wpadło.

czytała, czytała...:hahaha: ale jakoś wydawało mi się że będzie dobra...no trudno, pojedziemy może jutro i kupimy w sklepie, nie ma to jednak jak się przymierzy:)
a czapki i szalika tez nie mam na zime, ale znalazłam coś takiego Kocham Czapki! KOMPLET SZAL+CZAPKA Sowa 46-50 (1275224897) - Aukcje internetowe Allegro

hej hej

anielinka troszke pocieszajace,ze nawet twoja amelcie dopadl bunt:Oczko:

mei usmialam sie z filipa...hehe...na pewno fajny widok,jak przykrywa autka,hehe

magda pewnie do konca tygodnia zostaniesz w domu,coo?i baaardzo dobrze....jak nocka?

gosia uuu intensywnie u was,sil zatem...i ciesz sie,ze rodzice bez problemu zajmuja sie kubula,masz z glowy tak istotna rzecz

Hej, u mnie kolejna nocka z pobudkami, nie wiem czy to w końcu te 5-tki czy co? Od 1.30 próbowałam je przekonać, zeby poszły spac, skapitulowałam o 3-ciej i zrobiłam mleko:Zakręcony:

Anielinka
czapa super, ale zupełnie nie pasująca do naszej kurtki, będe szukać dalej:)
Cafe oby udało się wszystko porobić!!!Czasu naprawde niewiele zostało, chcecie jechać na zakupy w weekend?

andzia
Hej, u mnie kolejna nocka z pobudkami, nie wiem czy to w końcu te 5-tki czy co? Od 1.30 próbowałam je przekonać, zeby poszły spac, skapitulowałam o 3-ciej i zrobiłam mleko:Zakręcony:

Anielinka
czapa super, ale zupełnie nie pasująca do naszej kurtki, będe szukać dalej:)
Cafe oby udało się wszystko porobić!!!Czasu naprawde niewiele zostało, chcecie jechać na zakupy w weekend?

co z ttymi nockami,przeciez ladnie juz spaly,niee?
moze zeby je mecza
a po mleku zasnely bez problemu?
moze glodne?