Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Stasiu już w łóżku. Od tego ciągłego przenoszenia go wszystko mnie boli, z boku między pachą a cyckiem, wiecie o co kamon? No tak mnie boli, chyba się poobrywałam::(:

Cafe ja CIę i tak podziwiam, ze dajesz rade jeszcze dojeżdżac pociągami:o_master: Mam nadzieje, ze uda się kogoś znaleźć, ale wiadomo, ze jak swój biznes, to i tak tzreba samemu wszystkiego dopilnować.

Anielinka Z:Oczko: Ma ten bebzol wielki:)

coś pustki dzisiaj.....gadzina przed chwilą zasnęła i zapewne nie raz wstanie z rykiem...zrobiłam kawke i przygotowałam notatki:Spoko:
Andzia okna umyłam jak drukowalam pracę, marcel nawet pomagal wyrzucać papier do śmieci:Śmiech:
Mei, fotki superanckie!! Filipek cudny!! Chciałabym, zeby moj Marcel miał bujną czuprynę a on łysawy jakiś......
Cafe, fajnie, że macie dziewczynę na zastępstwo...i tak Ciebie podziwiam, że jeszcze dojeżdżasz do pracy....ja od 3 miesiąca lezałam i miałam l4 ale teraz to chyba wolalabym latać do ludzi....takie dłuższe siedzenie przytłacza....

Witam wieczorowo!
Vercia ja Cię proszę wleć do mnie i ogarnij ten mój bajzel bo tobie to nawet wliczając czas dojazdu szybciej to pójdzie niż mi :Oczko: no nie mogę dojść do ładu w tej mojej chałupie, a co wrócę z pracy to gorzej!
Mei fajnie, że jesteście zadowoleni! Filipek przystojniak na całego! Super zdjęcia!
Andzia pewno coś sobie poobrywałaś... uważaj na siebie...
Cafe to dobrze, że już nie długo będziesz mogła więcej poodpoczywać:)

Vercia no tak, jak się praca drukowała, to Ty okna myłaś. Ze ja też na to nie wpadłam:lup:
A Marcel musi być chyba grzeczny chłopak, że Ty możesz przy nim tyle rzeczy zrobić.

Mei dzięki za foteczki:Całus:
Ja swoje wyslę jutro, bo dzisiaj juz nie mam sił.
Kolejny wieczór próbuje uporządkować zdjęcia do wywołania i kiepsko mi to idzie, ostatni raz wywoływałam w listopadzie 2008, w dodatku na kompie mam syf i już oczopląsu dostaje:Histeria:

Andzia :ass:
Marcel nie jest grzeczny i nie przesadzam!! Lubi mi pomagać to jest plus ale na miejscu nie posiedzi i wszystko wyciąga, wywala, grzebie, rozmazuje i takie tam.....:Padnięty: Na szczęście ma momenty, że się zabawi....jak drukowałam ustawę i takie pierdoły to siedzial na stołku i wyciągał kartki z drukarki na bok....a jak jesteśmy w kuchni to wsiada do krzesełka, bierze klamoty i bawi się a ja szykuję coś.....ale jak sie nudzi to potrafi dać popalić!!
Ogarnęłam połowę pracy, spisałam pytania....oby do jutra coś w mózgu zostało....w ogóle to odliczam dni do @(Andzia, chyba wiesz o co kaman....)

Gosia no tak najlepiej narobić ciekawości na dobranoc i zostawić:Oczko:

Andzia foty poszły! U nas też jest ciężko z umyciem głowy::(: Zastanawiam się nad kupnem takiego ronda kąpielowego na głowę, ale coś czuję, że to będzie niewypał... Super, że macie wózek::): Samopoczucie Stasia na pewno się po takich spacerach poprawi.
Co do powodzi... Nas nie zalało. Ogólnie w Zgorzelcu są same góry i doliny, więc zalanych było tylko kilka miejsc w pobliżu rzeki a ja mieszkam blisko ale na wielgachnej górze:)

Cafe pięknie wyglądasz!!! Brzuchol duży ale co się dziwić! No ale nogi, buzia nie popuchnięte, super!!! Oleczek superowy:D Też bym nie uwierzyła że to dwulatek:P

Vercia późno Marcel chodzi spać:) Ja bym nie wyrobiła z młodym do 22:Padnięty: A Filippo czupryna jak u Pottera! Nic się nie da z nią zrobić:/ A fryzjera się boi okropnie;(

Anielinka kiedy nam pokarzesz nagranie z Amelką? Ja chcę posłuchać jak mówi:D

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

gosiammm
andzia
gosiammm

:ass:
nie o poczęcie tu chodzi :Oczko:

To kiepsko:Kiepsko:
Czekam na więcej podpowiedzi:Oczko:

no nie mogę... jak stan się będzie utrzymywał to jutro napiszę:)

Już wiem, już wiem:)
Super!!!

Vercia trzymam kciuki!!!
A @ dużo się spóźnia?
Po odstawieniu tabsów czasem się wszystko rozregulowuje.

Zmykam pod prysznic, mam dosyć zdjeć, papa

heja;)

wczoraj mialam do Was zajrzec, ale padlam z mlodym jak ylko wrocilismy z dworu o 21:Oczko:
na 11 30 ide do gina, cos czuje ze nie wszytsko jest w porzadku, mam silne skurcze i boje sie ze mnie bedzie chcial polozyc do szpitala, jak da skierowanie to chyba nie wezme, nie bede miala z kim mlodego zostawic a zreszta chcialabym z nim spedzic jak najwiecej czasu zanim Kornela sie urodzi i bede musiala dzielic czas miedzy ich dwoje...-moze sie nie potrzebnie nakrecam, mam nadzieje...
moje dziecie jeszcze spi, a ja juz ogarnelam w kuchnie i wstawilam pranko...
mama wroci z pracy o 10 i idziemy do lekarza i do administracji lokalowej tam u babci zeby dowiedziec sie jakie sa szanse na sprzedanie tej chaty,lub na zamiane jej na dwie...
aaaaaaaaa zapomnialam prosze dzis trzymac kciuki bo puscilam totka jest dzis 8mln do wygrania, wczoraj poklocilam sie z R.i powiedzialam ze jak wygram to zabiram dzieci buduje sobie wielka chalupe i nawet mu nie powiem gdzie mieszkam..:Oczko:

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

wczoraj chyba ze dwie godziny czytalam zaleglosci i teraz nie wszystko pamietam wiec jak kogos omine to przeprazam..

Madzia, Andzia, Mei fotki superowe, zazdroszcze Wam ze moglyscie sie spotkac i spedzic troche czasu razem:) dzieciaczki przeslodkie i w ogole super;)

cafe gratuluje synka, druga bedzie na pewno corcia:)
odpoczywaj troszke kobitko, nie ma co sie przemeczac:) a co do kopniakow to ja sie nie znam ale podtrzymuje zdanie dziewczyn ze jak dzieciaczki troszke urosna to bedziesz pewnie bardziej zorientowana ktory maluch kopie;) Oleczek super facet nie poznalabym go wyglada na 4 lata:Oczko: no a Ty wygladasz kwitnaco:) super:)

vercia Ty to na prawde jestes superwomen:) nie wiem jak Ty dajesz rade zrobic przy Marcelu tyle bojowych zadan:)
kciuki trzymam az mnie palce bola:) dasz rade jestem przekonana:)

gosia Ty sie kochana nie czaj ze komus sie dobrze z Toba pracuje, tylko gadaj zeby stawke podwyrzszyla, albo zmniejszyla ilosc obowiazkow, skoro dobrze jej sie z Toba pracuje i zalezy na wspolpracy to na pewno uda sie cos wynegocjowac:)
trzymam kciuki zeby Kubula wreszcie przelamal strach i zaczal smigac:)

Anielinka Amelka taka grzeczniutka babo zazdroszcze Ci mam nadzieje ze moja córka tez bedzie grzeczna:)
a Ty bidulo z ta noga to sie masz faktycznie...trzymam kciuki zeby we wrzesniu lekarz Ci pomogl:)

justynka i oby Tobie tez bol nog minal..;)

wiecej nie pamietam musze chyba wrocic pare stron wstecz:)

Tynia u nas tez komarow bez liku a najgorsze jest to ze jest tez plaga os, ostatnio jedna mnie uzadlila...;/ moj Kacper tez nie wyglada na swoje dwa latka, kazdy mowi ze ma ok.3 latek:)

justynka moj Kacper na pieniazki mowi szesc...lub kasa:) wszyscy sa zdziwieni bo dzieci przewaznie mowia na pieniazki trzy, a on szesc:)

beata Ty widze tez pojawiasz sie i znikasz??? zdrowka dla Izuli:)

nie wiem czy to juz wszystko, ale mam nadzieje ze nikogo nie pominelam:)