Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...u nas od rana słonko świeci i jest pogoda taka w sam raz:)
z rana pojechaliśmy już po zakupy spożywcze, bo Ł. dopiero będzie koło 20 w domu....i jeszcze jutro pracuje:lup:
A ja dziś czuje się okropnie, nogi dają mi ostro w kość :Histeria: wczoraj na wieczór Amelka chciała żebym z nią potańczyła, zrobiłam jeden obrót i coś mi strzeliło w nodze, ledwo co doszlam żeby usiąść na kanapie :Histeria: rozbolało mnie w tym samym miejscu co ostatnio miałam te zapalenie żyły, wziełam te tabletki co miałam ostatnio, posmarowałam maścią i miałam nadzieje że dziś będzie już dobrze... a tu du...jestem już kompletnie załamana tymi nogami, ledwo co chodze, czuje się jak babcia 70- letnia :Płacz:

Andzia oby dziewczyny się wybiegały na dworze i dały Ci dziś troche spokoju...teściówke prosiłaś żeby została ze Stasiem? czy sama zaproponowała???

Cafe co to dopiero będzie jak dzidziole będą miały taki sam charakter jak brat...:)
fajnie że masz dziś wolne, odpoczywaj sobie i czekam z niecierpliwością na więsci polekarzowe:)

Magda to super że Michał tak ładnie się bawi ze straszymi...u nas jest tak że moja bratanica Julka jest o 1,5 roku starsza od naszych dzieci i za cholere nie umią się razem bawić :Szok: wszystko zabiera Amelce, wszystkie zabawki są jej itd., na początku jak Amelka była mała to nie rozumiała tego i ustępywała, ale teraz już jest starsza i zaczyna się bronić, no i jest awantura gotowa :Padnięty: zabawa Amelki z Julką to poprostu koszmar:( najgorsze jest to że brat i bratowa już nie maja pomysłu jak na nią reagować...zastanawiali się nad przedszkolem, że może tam nauczyła by się z dziećmi bawić i nic nie zabierać...

Veronica
no to rzeczywiście wczoraj z męzolem zaszalałaś :lol:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
cafe82
pospalismy godzinke
czekam na pranie i idziemy na spacer
pozniej musze sie przygotowac (jak ja tego nie cierpie ) i polece ...w ciazy tak chetnie chodzi sie do lekarza,niee?:)

Oj chętnie! ja się wybieram tyle czasu do gina i wybrać się nie moge, pójde chyba wtedy jak zajde w ciąże, bo wtedy to już będe zmuszona...:hahaha:

no ja miedzy ciazami bylam tylko 2 razy na cytologii...
a teraz doslownie lece z mila checia:hahaha:

Tesciowa przylazła odwiedzić dzieci i wykorzystałam ją, żeby została. Ona oczywiście bardzo chetnie, poźniej na bank zryje mi tyłek, że przeze mnie czegoś tam nie zdążyła zrobić, bo wiecie, ona taaaka zapracowana i w ogóle:Wściekły: NIe lubie jak ona zostaje u mnie podczas mojej nieobecności, bo wszędzie tytra:Kiepsko: A na spacerze za długo nie byłyśmy, bo Maryśka na placu zabaw wleciała w fontannę i była cała mokra.

Cafe fajnie, jakbyś sie dzisiaj dowiedziała kto tam w brzuszku siedzi. A imiona śliczne wybraliście, ja chciałam początkowo Baśkę i Maryśkę, ale K. wolał Zośkę:)

ANielinka ale jesteś biedna z tymi nogami:Całus: Jejciu, nawet nie wiem co Ci poradzić.
Mi siada kręgosłup, nosze Stacha na kbelek, z kuchni do pokoju, z kanapy na łóżko itd. Czuje, ze jest coraz gorzej::(:
Mój K. jutro nie do pracy, ale chce jechac na kaczki, bo sie sezon zaczał. Jak rzeczywiscie pojedzie to mi tą wiatrówą mózgownicę przestrzelę:Histeria:

Vercia moje tez wszystko wylewają i kruszą, a wiem, ze najczęsciej robią to celowo, dla zabawy. Juz nie mam na nie sił, jak czytam, ze wasze dzieci rysują lub malują farbami, to mi sie ryczec chce. MOja trójka dzisiaj razem zaczęła rysowac, a po minucie zaczęło się świganie kredkami, wyrzucianie wszystkiego, wyrywanie Stasiowi jego rysunków itd.

andzia
cafe82
dziewczyny
moze chce ktoras sprzedac podgrzewacz do butelek?
szukam takiego ,ktoiry nadaje sie tez do samochodu,w ktorym mieszcza sie tez sloiczki...
albo moze polecicie jakis fajny?
dla olka nie kupowalam ale teraz to chyba musze miec

Ja nie mam, nie używałam w ogóle.

mowisz,ze nie jest potrzebny?
a uzywalas mikrofalowy do podgrzewania?czy jak?

Cafe słoiczki w mikrofali, a do mleka gotowałam wode na bieżąco, w dzbanku zawsze miałam zimną i robiłam pół na pół. Jak dziewczyny były małe to rzadko z nimi wyjeżdżaliśmy, więc samochodowy w ogóle nie był nam potrzebny. Myśle, ze na razie nie musisz kupowac, zawsze później można dokupic. A może akurat uda Ci się karmić piersią. Masz laktator?

veronica_20
andzia
Cafe ja myślę, ze możesz spokojnie z tym poczekac, a przy dwójce to i tak musiałabyś mieć dwa. Ja już bym wolała kupić za to mikrofale:)

Vercia a nóż widelec trafi się wcześniej:lol:. Ja tez w ciązy nie jestem, a mam lenia jak cholerka[/QU
:ass:

:lol:

Moje panny wstały, i tak pobiły dzisiaj rekord 1.45 snu:)

andzia
veronica_20
andzia
Cafe ja myślę, ze możesz spokojnie z tym poczekac, a przy dwójce to i tak musiałabyś mieć dwa. Ja już bym wolała kupić za to mikrofale:)

Vercia a nóż widelec trafi się wcześniej:lol:. Ja tez w ciązy nie jestem, a mam lenia jak cholerka[/QU
:ass:

:lol:

Moje panny wstały, i tak pobiły dzisiaj rekord 1.45 snu:)

uuuuuu....:yipi:

a moj syn przymierza chyba 10 pare moich butow...najbardziej podobaja mu sie te na obcasie .... :hahaha: