Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Magda ale sie ciesze ze wesele i slub udane:) szkoda ze Misiu chory...zdrowka dla niego:***

vercia ja Cie podziwiam ty ciagle cos robisz kochana zazdroszcze Ci ciaglego zapalu:)

a u nas pogoda do kitu taka jakas nie zdecydowana...bylismy chwilkę na spacerku ale bylo chlodno i Kacper nie chce juz wyjsc na dwor siedzi i oglada bajki;)
a co u was kobitki jak weekend???

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Witajcie:)
Ja zabiegana:) Wczoraj byłam w Lesznie z P. i Kubą. Chciałam odebrać dokumenty swoje ze szkoły, a tam się okazało, że wyjątkowo dziekanat nieczynny bo było absolutorium:/ Połaziliśmy po Lesznie zaliczylimy pizza hut, Kuba w jedną stronę strasznie się cieszył na jazdę pociągiem był mega grzeczny, za to w Lesznie i w drodze powrotnej dał nam strasznie w kośc:/ ale to za długo już dla niego było....
Dzisiaj P. ma urodzinki:) pogoda u nas całkiem całkiem. Byliśmy zagłosować, a potem rodzice przyjechali i poszliśmy na działkę:) Najlepsze było jak tata nas odwiózł samochodem, my z P. wychodzimy samochodu, a Kuba nam macha ręką i mówi "paaaa" Myślał, że on nie wysiada, ale był na nas zły jak go wzięliśmy z samochodu:o_no:
Jutro jedziemy do Poznania, już rano wyruszamy, musimy pozałatwiać parę spraw i mam nadzieje, że zrobimy jakieś zakupy:) Muszę kupić sobie jakieś mieszanki do chleba, bo kupiliśmy sobie ostatnio na allegro automat do chleba i zakochaliśmy się w domowym chlebku:) Wkładamy wieczorem składniki do automatu i tak go ustawiamy, żeby rano mieć cieplutki chlebek mmmmm pycha!!!

Hej laseczki,
u nas weekend leniwy, ale dość sympatyczny.
Wczoraj domowo-działkowo, pogoda średnia, ale grilla zrobiliśmy. Dzisiaj z rana pojechaliśmy do Pozania w celu kupienia butów, K. i Stasiu sobie kupili, ja już nie miałam szans. NIe zabraliśmy wózka, bo jechaliśmy mniejszym autem i nam się nie zmieścił, a zakupy z zołzami na smyczach-koszmar. Po godzinie mieliśmy dosyć, dużo starszych osób z pogarda patrzyło na te smycze, za to młodzi rodzice często nas zaczepiali gratulując pomysłu i pytając gdzie je zakupiliśmy.
Teraz czekam na wyniki wyborów, tak sobie myślę, ze gdyby wszyscy ci, którzy głosowali na Komorowskiego tylko po to, żeby Kaczyński nie wygrał, zagłosowali na Napieralskiego, to miałby on sporą szansę wygrać:yes:

Magda bardzo się cieszę, że wszystko się udało::):Myślami byłam wczorak z Wami. Z niecierpliwoscią czekam na foteczki.
Zdrówka dla Michałka, rozumiem, ze tesciowa zrezygnowała z wesela zeby z nim posiedziec?

Gosia serdeczności dla P.
ALe się u Was intensywnie zrobiło.
Super ta maszynka do chleba, ja kiedyś robiłam sama chleb na zakwasie, czy do tej maszynki była jakaś książka z przepisami?

ANielinka i jak byliście w wesołym miasteczku?

Kasioleqq ciesze sie, ze sie odezwałaś. Jak się babcia czuje?
Powodzenia w dalszym remontowaniu!!!

Veronica ale szalejesz kulinarnie, nono:o_master:
Ja na niedziele zrobiłam skromnie tarte truskawkową, ale i tak cała zniknęła.

Cafe hop hop, jak się czujecie w trzypaku?

Gosia fajny chyba tez musze sobie taki sprawic, bo tak nie lubie tego kupnego chleba, ze szok...;/

Andzia no staruchy maja to do siebie nic w dzisiejszych czasach im sie nie podoba, wozki to byly najlepsze za ich czasow kawalek ceraty ktora w tylek parzyla i 4kolka...a o smyczach tez slyszlalam negatywne opinie od starszych...ale coz czasy sie zmieniaja...;) no tez czekalam na wyniki i wlascieiwei to moze dobrze ze bedzie ta druga tura...

cafe co u was???

Na wielu forach czytałam, że laski wyrabiaja sobie w tym urządzeniu cisto drożdzowe i inne. Nie mogę się doczekac kiedy upiekę chlebek!!
Gosia a zakwas kupujesz czy jak??
Magda z niecierpliwością czekam na foto!!
Cafe hop, hop
Andzia super, że udało wam się wyrwać z domku.
G. w ramach przeprosin zabrał nas na festyn. Trochę posiedzielismy ze znajomymi i ogólnie biała flaga na maszcie!

Witam...
za nami baaardzo udany weekend, wczoraj udało się nam pójść na wesołe miasteczko, Amelka miala frajde:) a dzis pojechalismy do Parku Dinozaurów w Łebie, pogoda dopisała, było suuuper :yipi:
oczywiście jutro wrzuce jakieś fotki:)

Magda bardzo się ciesze że wszystko się udało::): czekam z niecierpliwością na fotki...
szkoda że Misiek się rozchorował w takim dniu::(: zdrówka dla niego! dobrze że teściowa się nim zaopiekowała....
Gosia wszystkiego naj dla męża!

przepraszam że więcej nikomu nie odpisuje, ale jestem dziś padnięta po tej wycieczce...
Dobranoc!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

czesc kobitki :) u nas w miere spokojny weeknd .. zleciał szybko i w wiekszosci spedziłam go sama z Julką bo M do późna w pracy .. chyba sobie to tak organizuje zeby nie myslec o problemach .. w Julke cos wstapiło ryje jak dzik i szleje na całego od rana do późnej nocy ŁAAAAAAAAAAA naewt chwili spokoju nie ma :) ale pocieszna przy tym jest strasznie ;P
Madzia to fantastiko ze wszystko sie udało :D bardzooo sie cieszę :) szkoda tylko Miśka :( zdrówka dla niego i oby rozeszło sie po "kościach " z ta choroba , i kuna dawaj foty !! bo nie usiedzimy spokoje długo !! :))
Kasioleq witanko :)) fajnie z babcią lepiej :) i ze niedługo bedziecie na nowym mieszkanku .. oby wszystko poszło po Waszej mysli :)
Gosia spóźnione zyczenia dla meżola :) z tym automatem bomba , własnie wierce dziure w brzuchu dla starego zeby mi taki sprezentował , moja przyjaciółka taki ma i ten jej chlebek cebulowy ... MNIAMMMM
Andzia dopsze ze weekend udany , zakupami sie nie dziwie .. jak mam jechac z Julką do sklepu to dostaje wysypki , jak koza wsio z pólek sciaga i zawsze ale to zawsze ma cos do załatwienia w innym kierunku niz my !
Anielinka tez zazdroszcze tego wesołego miaasteczka , pewnie Amelka podziwiała wszystko z otwarta buzią bo tam napewno atrakcji masa :) koniecznie daj jakąs fotkę ;)
Vercia ześ mnie zaraziła tym sernikiem i tez zrobiłam , naparwde prosty i pyszny :)) JUlka dziś w nocy (ok 1) sie przebydziła , popiła picie i zasneła a stary do mnie " wes prosze ukroj mi tego sernika bo mnie skręca i nei wyrobię jak go nie zjem " myslałam ze pęknę ... Z G juz lepiej ? a do tego chleba dodaje sie zakwas albo poprostu drozdze o ile dobrze pamietam .. z tymi oczami doskonale Cie rozumiem tez mam alergie , w sobote jak kosiary okoliczne ruszyły do boju to myslałam ze wydrapie spojówki ...

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

helołł;)

a ja dopiero sie ogarnelam zeby do was zajrzec...
R.ma dzis wolne i nie spie juz od 6..;/ nie mogl spac wiec ja tez nie powinnam....:36_2_12:
Kacper ma dzis w sobie szatana, sika po katach, bije, gryzie, drapie i rzuca wszystkim i we wszystko...;/

a mnie az nosi z nerwow...

zaraz wybieramy sie na miasto, bo musze oplacic rachunki itd. ale strasznie mi sie nie chce nigdzie wychodzic...najchetniej przelezalabym caly dzien...

Ciasto stygnie, młody śpi.....raj na ziemi :sofunny:
Dzwoniła przed chwila przyjaciółka, że w końcu jej man się oświadczył:yipi: strasznie się cieszę!! Jak tylko młody wstanie to pojedziemy jej pogratulować, na ploty a później do mojej mamy....Obiadu nie robię bo G. w trasie, od wczoraj mam mamusine gołąbki...
Anouk znlazłam przepisy na stronce jednej ale dzięki za info. Nie mogę się doczekac na ta maszynę. Ostatnio jakies opóxnienia na allegro, nocnik też jeszcze nie doszedł:Zakręcony::Zakręcony: