Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wieczorkiem...

u nas pogoda dziś boooooska :Śmiech: chciałabym żeby taka pozostała...
jak zwykle w taką pogode dzień minąl nawet nie wiem kiedy...
oczywiście do lekarza się nie dostalam, bo juz było za późno i numerków nie było, a ludzi cały tłum na poczekalni :Zły: w poniedziałek o 6 rano ma iśc teściówka i mnie zarejstrować...zobaczymy

Magda Misiek prszesłodkie ma te swoje teksty :Podziw:
patrze tak na ten Twój suwaczek i aż się wierzyć nie chce że za 2 tygodnie ten wielki dzień dla Was...szok, jak to szybko mineło:) wszystko juz pozałatwiane???

Kasioleq jak tam remont???

Veronica zdrówka dla Was!!! Andzia pewnie przy takim kaszlu zaleci oklepywanie:) ale ja się na tym nie znam, więc niech się sama wypowie :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Anielinka ja juz nwet nie patrze na suwaczek, boje sie :)
Nie wszystko gotowe niestety, ale przestalam sie nakrecac.
Andzia dobrze mi na napisala, ze najwazniejszy jest sam fakt, ze bierzemy slub.
I troszke teraz spokojniej do tego podchodze. Po prostu juz bym chciala, zeby byl 19 czerwiec i tyle.
Baaardzo podobaja mi sie nasz obraczki i nie moge sie doczekac kiedy bede mogla nosic swoja. P. prawie codziennie zaklada swoja i podziwia :hahaha:
No i ciesze sie jeszcze swoim nazwiskiem poki je mam :lup:
Jutro probny makijaz o 9 rano.

Witajcie kobietki:)
Ja tylko na chwilkę bo jeszcze musze się zająć tą moją dodatkową pracą:)
Powiem wam, że odkąd chodze do pracy to mam takiego powera:-D Jak byłam z Kubą w domu to ciężko mi było z nim wyjść na spacer, a dzisiaj zaliczyłam pracę, zrobiliśmy zakupy, zaliczyliśmy plac zabaw, a jeszcze wieczorem placek upiekłam bo goście zapowiedzieli się na jutro na południową kawkę, bo później to ja do pracy idę:)
Magda Misiek ma super teksty:) Kuba jak na razie nas zaskakuje pojedyńczymi słówkami, ale jak już coś powie to tak wyraźnie, że jesteśmy w szoku;)
Anielinka szkoda, że do lekarza się nie dostałaś:(

Cześć:lol:
Dopiero usiadłam:Padnięty:
Rano jak odsłoniłam rolety i zobaczyłam pięknę niebo i słonko, to myślałam, że mam omamy:Oczko: K. miał dzisiaj wolne, wiec cały dzien spedziliśmy na dworze, zołzy juz ok, tylko nie chcą jeść w ogóle, dzisiaj są na jednym jogurcie i kilku chrupkach, obiadu nie, kolacji nie, strasznie mnie to martwi:Kiepsko:
Stasiu strzelał dzisiaj takie fochy, że ręce opadają. zaprosił sobie dwóch kolegów i w ogóle nie umiał się z nimi zgodzić, cały czas się kłócili, każdy miał inną koncepcję zabawy i żaden nie chciał ustąpić, jeszcze zołzy potraktowły jednego dość ostro łopatką i się bidok rozpłakał. Mówie Wam, trzy światy z tymi dzieciokami.
Jutro idziemy do znajomych na grilla, chyba się schleje jak świnia za ten cały popieprzony tydzień:Histeria:

Cafe dobrze, że tesciowa juz wie, przynajmniej macie z głowy.
Wagą się nie przejmuj, się zruci:yes:
A teraz możesz się obżerać do woli, czego zazdraszczam:D
Mam nadzieje, ze uda Wam się jutro odpocząć!!!

Gosia super, że jestes zadowolona z pracy, zdradź jeszcze szczegóły co do tej drugiej:)
I brawo dla Kubusia za nowe słówka, a jak z chodzeniem? Są postępy?

Tynia brawo dla Mateuszka gaduły!!!
Współczuje pogody i powodzi, jak przeczytałam, ze fala wraca, bo morze jej nie przyjęło, to nie mogłasm uwierzyć::(:
Miłego spotkania z siostrą!!!

Kasioleqq wybór mebli i innych dupereli do mieszkania często kończy się prawie rozwodem, cierpliwości więc życzę i udanych decyzji!!!Fajnie, że odpoczełaś trochę od Kacperka

Anielinka szkoda, że nie udało się dostać do lekarza, oby tesciowa Cię zarejestrowała.
Brawo dla Amelki za gadulstwo, nagraj ją koniecznie i pokaż ciotkom

Magda rzeczywiście mało czasu zostało, siupel:)
Ciesze się, ze masz takie nastawienie do ślubu::):
Przyjmujesz nazwisko P. czy bedziesz miała podwójne?
A michałek jak zwykle rozwala, jak czytam o tym co Wasze dzieci mówią, to nie chce mi sie wierzyc, że są w tym samym wieku co zołzy:D

Vercia przede wszystkim zdrówka dla Was wszystkich!!!
Kaszel poinfekcyjne może się utrzymywać do dwóch tygodni, ja bym dawała Marcelowi jakiś syrop wykrztuśnym ewentualnie oklepywanie i jak nie będzie się poprawiać, to poszłabym go osłuchać.
Jesli Marcel nie gorączkuje, to możesz go spokojnie zabrać na spacer, tylko pilnować, żeby za dużo nie biegał!!!
Mam nadzieje, ze troszkę pomogłam:)

Powiedz mi czy daleko masz do Osiecznej? Lekarz, do którego my jeździmy stamtąd pochodzi i wiem, że tam też przyjmuje, jakby co moge podesłac numer, jest naprawde bardzo dobry. Odkąd jeździmy do niego (ponad rok), to moje dzieciaki nie miały ani razy antybiotyku, nawet przy zap. oskrzeli.

Andzia zazdroszcze jutrzejszego grilla ze znajomymi. My cos nie mozemy sie zgrac. Jutro P. ma mecz, a ja z Michałem do rodzicow na dzialke.
Przyjmuje nazwisko P.

Dzisiaj bylo mnostwo dzieci na placu zabaw w podobnym wieku jak Michał. I jedne gaduly, inne baaaardzo żywe ... Nie ma to znaczenia. Misiek gada wszystko, a sierota przy tym taka, ze szok. Guz na guzie, siniaki itp. :lup:

hej kobitki:)

ja to mam pecha nigdy nie moge z wami pogadac, ale o tej porze co wy tu sie pojawaicie to ja spie...:lup:

ostatnia nocka bez Kacperka minela rewelacyjnie pospalam do 7:30jestem wyspana i ogolnie jest ok, bo pogoda jest przepiekna:)

teraz biore sie za sprzatanie, potem po zakupy i bede czekac na synusia;)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Magda zdrowka dla Michasia;) no i mam nadzieje ze kryzys minie:) ja tez tak mialam i to dlugo bo do konca jak pracowalam to mialam meeeega lenia i wszystko bylo na nie....;/

Anielinka szkoda ze nie udalo sie dostac do lekarzza, ale tak to wlasnie u nas jest...;/

gosia super ze praca tak ci przypasowala i oby tak juz zostalo...:) no i napisz jak z chodzeniem Kubusia:)

Andzia fajnie ze dziewczynki juz ok, a apetyt moze nie dopisuje bo jest tak cieplo, a zazwyczaj jak jest tak cieplutko to sie jesc nie chce...

o matko znow mi przypada dzyzur sobotni???

ja juz chawire wysprzatalam, teraz gotuje pierozki dla synusia bo zaraz przyjedzie, ale sie ciesze, bo jest piekna pogoda i pojdziemy na spacerek i lody:)
wczoraj kupilam mu fajniusia czapeczke z daszkiem taka bardzo cieniutka na taka pogode w sam raz:)

Witam się i ja...
Kasioleq widze że znów dziś dyżurujesz :Śmiech:

u nas pogoda przepiekna ::): w cieniu 25 st. ale i tak siedzimy w domu tzn. posiedziałysmy też troche na podwórku w piaskownicy, ale nigdzie nie możemy dalej się wybrać, bo Ł. dziś na montażu i kisimy się w domu ::(:pomyłam dziś wszystkie okna, bo jak słońce przyświeciło to cały ten syf było widać, a że dookoła domu mam drzewa to okna dosłownie były zielone od tych pyłów:Szok:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Hello
My po dizalce. Nigdy wiecej tak jak dzisiaj. Pojechalismy przed 11 i myslalam, ze nie bedziet am problemy ze spaniem. Michał byl zmeczony, nie mogl zasnac, takie szopki odwalal, ze szok. W koncu zasnal na godzine w wozku, ale obudzil sie w jeszcze gorszym humorze. Nastepnym razem przyjdziemy po drzemce. Ale ja sie poopalalam, byl grill :)
Michał zaskoczony, bo piaskownica rozlozona, mnostwo zabawek :)
Pozniej wrzuce fotki.

Rano mialam probny maikjaz. Wyszedl suuuper i jestem bardzo zadowolona :)

Anielinka pytam sie, bo moze pojedziemy do Mielna na urlop to jesli nie macie za daleko to moglibysmy sie spotkac :)

Kasioleqq ale musialas sie stesknic za Kacperkiem :)

Andzia jak dziewczyny? Jak sie udalo grillowanie?