Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

kasioleqq
dziewczyny z ciekawosci wlazlam na watek obecnego konkursu, a tam handel wymienny:)

"zaglosuj na naszą fotkę rewanż gwarantowany" "kto pierwszy ten lepszy, zaglosuj na nas odwdzieczymy sie tym samym, piszcze na pw" :hahaha::hahaha: normalnie to jest chore!!!

Ja już tego nawet nie czytam, bo się gotuje z nerwów...chore to mało powiedziane ...:leeee:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Anielinka u mnie nieważne czy wcześniej czy później położe i tak dłużej nie pośpią. Kiedyś miały taki tygodniowy epziod, gdzie spały po 2 h, ale szybko się skończyło:Kiepsko:
Cieplutko u Was, u nas 15 st, zołzy z siorką na spacerze, Stasiu z kolegami w kałużach, ale zraz pewnie przyjdąi do wieczora bede miała 5 dzieci:Padnięty:

Kasioleqq czytałam to, żenada na całego:Wściekły::Wściekły::Wściekły:

My zaraz lecimy do mojej chrzestnej z zaproszeniem, ale na chwile musialam do Was zajrzec :)
P. ma wywiadowke - wspolczuje mu. Niektorzy rodzice gorsi od swoich uczniow.

Andzia ale tata zaszalal z prezentem dla siostry!!! Spodziewala sie tego? Super niespodzianka!

Ja tych watkow konkursowych juz nawet nie otwieram. Chpore to jest. organizatorzy chca przyciagnac nowe osoby do forum, a szkoda, ze przy tym traca szacunek tych "starych" :(

Moj Misiek pospal dzisiaj prawie 3 h u babci i ostatnio to standard :)
Lece bo wola: mama, kręcić i gonić!!!

dziewczyny raaaaatuuuunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to dziecko mnie dzis zabije:( on w ogole nie jest zmeczony co ja z nim wyprawialam to swiat nie widzial jakie akrobacje zeby choc troszke sie zmeczyl i zasnal...nie ma mocnych, albo sie kawy jakiejs opil albo ja nie wiem...chyba mu zaraz wiadro melisy zaparze to moze pojdzie spac...

ubieram go i ide na chwile na dwor chociaz kolo domu moze tam sie zmeczy chociaz odrobine, albo jeszcze bardziej sie rozbudzigr.s...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

maly zasnal, bylismy na dworze godzinke, ledwo weszlismy do domu a ten hyc do lozka i spi...;) licze na to ze juz sie do rana nie obudzi, ostatnio tak bylo, ale jak dzis bedzie to nie wiadomo;/

dziewczyny mam pytanko ma ktorys z waszych maluszkow moze ta skrzynke na listy z fisher price??? chcialabym mu to kupic, ale nie wiem na ile ciekawa jest ta zabawka, bo kupilam mu ta swinke skarbonke i prawie w ogole sie nia nie bawi...;/

andzia ale rodzice zaszaleli z prezentem dla siorki!
kasioleqq i co,kacperek ciagle spi??
anielinka ale u ciebie cieplutko,u nas szalu nie ma ale przynajmniej nie pada i spokojnie mozna spacerowac
magda wszsytkie zaproszenia juz wreczone?

a ja mialam jakis kryzys ,poszlam jeszcze na spacer,pozniej do moich rodzicow i choleres ledwo doszlam...jakos duszno mi sie robilo,niedobrze...troche pomdlilo ale na szczescie juz ok
wlasnie najbardziej boje sie,zebym nie miala mdlosci bo sobie tego nie wyobrazam-praca,olek i zyganko(rzyganko??)

Cafe jak mówisz o tym rzganku i mdleniu to mi sjuz sie odechciewa wszytsiego:) Ja 5 miesiecy ciązy mialam wyciete z zyciorysu tak mnie okropnie mordowalo i jak sobie teraz tylko to wspomne to tego sie najbardziej obawiam w ciazy bo nei wiem jak to znowu wytrzmam!! A jeszcze z dzieckiem to przeciez nie polezy, nie odpocznie a tu czlowiek nie mogl w ogole funkcjonowac...
Życze Ci aby Ci nic nie bylo!! a powiedz mi jak mialas przy Olku?

cafe Kacper spał, 40min, i znow marudzi...ale wiem co mu jest 5 ida jak nic, ładuje cala reke az do tylu do pycholka i gryzie wszystko co sie da...teraz gotuje mu kalafiorka z maselkiem na kolacje i dam mu nurofen i moze zasnie spokojnie;)
no a Tobie to wspolczuje kochaniutka, ale mam nadzieje i trzymam kciuki zeby mdlosci i te ciazowe dolegliwosci cie ominely:)

cafe82
tynia babo ,no ciebie o tej porze sie tutaj nie spodziewalam:Oczko:

z olkiem nie bylo zle,na poczatku mdlilo ale tylko z samego rana...szybko przeszlo a pozniej bylo super

A widzisz:) czasem potrafię zaskakiwać:)) W takim razie tylko pozazdrościc takiej ciąży!! oby i ta była taka superowa!!!:)

Mam chwile, bo Stachu siedzi w wannie. Musze jeszcze skoczyć na zakupy jakieś, a średnio mi sie chce:Kiepsko:
Popołudnie miałam wesołe, bo do Stasia przyszło dwóch kolegó, wszystko było ok, dopóki nie zamknęli się w pokoju, zołzy odprawiały lamenty pod drzwiami i wszelkimi możliwymi sposobami próbowały się do nich dostac, Zośka wpadła na pomysł, żeby podsunąć krzesło do drzwi i wtedy dosięgnąć do klamki:Histeria:

Kasioleqq
to CIę Kacper porobił:Oczko:
Mam nadzieje, ze po kolacji ładnie zaśnie i pośpi do rana

Cafe oby to była jednorazowa akcja. Ja z zołzami miałam dwa razy taką dusznosć, ze musiałam usiaść i złapać dech, poza tym żadnych mdłości itp, czego i Tobie życzę.

Tynia a Ty kiedy planujesz następną dzidzię?

Magda Michałowi nudno u babci, że tak długo śpi?:Oczko:
A co do prezentu to siostar sie nie spodziewała, ona ma od niedawna prawko, mama jej nei daje auta, wiec tatuś kupił, zresztą ona zawsze był oczkiem w jego głowie, a świadectwo mat. maiała z paskiem, wiec powiedzmy, że się należało:) Mam kolejnego kierowce jakby co:Oczko:

Tynia ja czytam dzieciom bardzo dużo ksiazek, Stasiowu tez zawsze dużo czytałam, a zołzy mówią tylko po chińsku, a Stasiu zaczął mówić po 2 r.ż., myślę, że nie ma reguły, każde dziecko inaczej, moje zainwestowały w motorykę i głupoty póki co, wiecznie biegają, skaczą z krzeseł, tapczanów itd:Oczko:

andzia
Tynia ja czytam dzieciom bardzo dużo ksiazek, Stasiowu tez zawsze dużo czytałam, a zołzy mówią tylko po chińsku, a Stasiu zaczął mówić po 2 r.ż., myślę, że nie ma reguły, każde dziecko inaczej, moje zainwestowały w motorykę i głupoty póki co, wiecznie biegają, skaczą z krzeseł, tapczanów itd:Oczko:

olek tak jak andzine zolzinki....chociaz nie czytam bardzo duzo....musze to zmienic

Cześć dziewczyny:)
Ja tylko na chwilę, bo Kuba przechodzi dzisiaj samego siebie:/ Energia go rozpiera:36_11_1:
Z dobrych wiadomości dzisiaj kilka razy się puścił i przeszedł sam 2-3 metry:)
Wieczorem byłam na jednej rozmowie kwalifikacyjnej:) Okazało się, że moim potencjalnym pracodawcą jest moja koleżanka z liceum:smile_move:

andzia
Mam chwile, bo Stachu siedzi w wannie. Musze jeszcze skoczyć na zakupy jakieś, a średnio mi sie chce:Kiepsko:
Popołudnie miałam wesołe, bo do Stasia przyszło dwóch kolegó, wszystko było ok, dopóki nie zamknęli się w pokoju, zołzy odprawiały lamenty pod drzwiami i wszelkimi możliwymi sposobami próbowały się do nich dostac, Zośka wpadła na pomysł, żeby podsunąć krzesło do drzwi i wtedy dosięgnąć do klamki:Histeria:

Kasioleqq
to CIę Kacper porobił:Oczko:
Mam nadzieje, ze po kolacji ładnie zaśnie i pośpi do rana

Cafe oby to była jednorazowa akcja. Ja z zołzami miałam dwa razy taką dusznosć, ze musiałam usiaść i złapać dech, poza tym żadnych mdłości itp, czego i Tobie życzę.

Tynia a Ty kiedy planujesz następną dzidzię?

Magda Michałowi nudno u babci, że tak długo śpi?:Oczko:
A co do prezentu to siostar sie nie spodziewała, ona ma od niedawna prawko, mama jej nei daje auta, wiec tatuś kupił, zresztą ona zawsze był oczkiem w jego głowie, a świadectwo mat. maiała z paskiem, wiec powiedzmy, że się należało:) Mam kolejnego kierowce jakby co:Oczko:

Andzia a mysle ze w tak gdzies w nastepne wakacje sie wezmiemy do roboty:))

Cafe w sumie szczegóły pracy nieciekawe... Praca w saloniku prasowym... na umowę zlecenie... stawka godzinowa malutka... jeden dzień od 9-21 a drugi wolny... no i co drugi weekend wolny... Od bidy mogłoby być... zawsze można zmienić, a jakaś kasa by była, ale jutro rano jadę do UP i zobaczymy co tam powiedzą:)

Ja już wróciłam ze sklepu:)
Taaaak mi się nic nie chce, ze szok:Szok:

Gosia wielkei brawa dla Kubusia!!!
Fajnie z tą praca, tak jak mówisz, skoro co drugi dzień wolny, to zawsze będzie czas, zeby szukac czegos lepszego.

Tynia na nudę najlepsze wrześnióweczki:)

Już dawno nie było u nas takiego ruchu, super:)

andzia
Ja już wróciłam ze sklepu:)
Taaaak mi się nic nie chce, ze szok:Szok:

Gosia wielkei brawa dla Kubusia!!!
Fajnie z tą praca, tak jak mówisz, skoro co drugi dzień wolny, to zawsze będzie czas, zeby szukac czegos lepszego.

Tynia na nudę najlepsze wrześnióweczki:)

Już dawno nie było u nas takiego ruchu, super:)

Tak Andzia i dlatego tu jestem:)) nie ma jak Wrześnióweczki!!!!!!!!!!!:D

gosia :brawo: :brawo: dla Kubunia, suuuper;) no i z praca swietnie tylko szkoda ze umowa zlecenie, cholera wszedzie teraz daja umowe zlecenie, a wtedy nic sie nie nalezy, ani zwolnienie, ani opieka na dziecko;(
tynia ja Kacprowi nie czytam az tak duzo i nie czytam mu przed snem tylko w ciagu dnia...

nie wiem co wiecej mialam napisac ide umyc dziecko bo nadal nie zamierza isc spac...;/