Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
Witam!
Tyyyle piszecie, a ja nie moge. Buuu!

Tynia caly czas mysle o tej Waszej akcji z Matim i nie moge dojsc do siebie. Dobrze, ze nic sie nie stalo i Twoj A. byla w domu. Makabra- wystarczy sekunda ...

Andzia Twoje zołzy chocaz chca same jesc. A moj Michał jak Amelka. Nie lubi sie brudzic - szczegolnie rak. Ostatnio chcial zjesc kawalek ciasta, a nikt mu nie chcial go podac to rece zalozyl z tylu na plecach, nachylil sie nad talerzykiem i tak gryzl po kawalku :lup:
Nie wspomne, ze samodzielne jedzenie lyzeczka nie wchodzi w gre, bo tylko wyrzuca wszystko naokolo!

:sofunny::sofunny::sofunny:
Sprytny Michał:)

Dziewczyny, a jak u reszty wygląda samodzielne jedzenie?
ZOłzy jedzą same już kilka miesięcy i odkąd im na to pozwoliłam, to nie ma opcji, żeby je karmić. Czasem tylko sięd uda podać im zupe, wtedy sadzam je w krzesełkach, kładę na stole laptopa i właczam na You Tubie pisoenki:Nieśmiały:
Poza tym tragedia::(: Po każdym posiłku są całe do przebrania. ZOśka w ogóle uwielbia takie wymemłane jedzenie wyjmować z buzi i oglądać i wtedy albo wkłąda je spowrotem do dzioba, albo rzuca na ziemie, albo próbuje wcisnąć Marysi, a jak ta siedzi za daleko to dorzucić tym jedzeniem do niej:glass:

vercia fajnie z wozkiem,wypucujesz i bedzie ok,a z remontem i zazdroszcze i wspolczuje,najlepiej byloby wziac sie ,zrobic i z glowy,no ale chciec a miec
magda hehe usmialam sie z miska,olek je tylko sam,wszsytko-juz nie karmimy go,bo po prostu nie pozwala na to,takze ma swoj talerzyk widelec i wcina
andzia sil sil sil-wez moze podrzuc dzieciaki do rodzicow,cooo?da rade,zebys odpoczela ?kuzwa az przykro mi ... :Kiss of love:
goska trzymam kciuki moooooocno
anielinka ale amelka pospala....ile bym dala zeby olek sopal chociaz do 7:Histeria:

cafe82
andzia no olek tez caly do przebrania chociaz coraz lepiej sobie radzi....ja juz przestalam sie przejmowac,poza tym on nie je juz w krzeselku tylko przy stole wiec wszsytko wokol brudne

No to mnie troche pocieszyłaś:)
A Olek już na normalnym krzesle siedzi?

CO do podrzucenia dzieciaków, to nie ma takiej opcji, rodzice cały dzień w pracy, do teściowej nie dam, choćbym się zesrać miała, trzeba sobie radzić:Padnięty:

andzia
cafe82
andzia no olek tez caly do przebrania chociaz coraz lepiej sobie radzi....ja juz przestalam sie przejmowac,poza tym on nie je juz w krzeselku tylko przy stole wiec wszsytko wokol brudne

No to mnie troche pocieszyłaś:)
A Olek już na normalnym krzesle siedzi?

CO do podrzucenia dzieciaków, to nie ma takiej opcji, rodzice cały dzień w pracy, do teściowej nie dam, choćbym się zesrać miała, trzeba sobie radzić:Padnięty:

ehhh,szkoda...z tesciowa doskonale cie rozumiem:Oczko:

na normalnym,bo on musi tak jak my i koniec!
malo tego,odpadaja takie dzieciowe sztucce...musza byc normalne,metalowe:Histeria:

Cafe u mnie podobnie, musi być tak jak one chcą i koniec. Dobrze wiedziałaś kogo wybrać na synową:yes:
Zresztą za rok idą do p-kola i do tego czasu musza samodzielnie jeść, sikać itd.
Tylko mi czasem cierpliwości na to wszystko brak.
Mam postanoweinie, ze jak się w końcu zrobi ciepło to zdejmujemy pieluchy i zakładamy gacie, już widze co się wtedy będzie działo:Szok:

Ufff szef juz pojechał wieć wskakuje tu ponownie:))
Ale widze że jak ja moge to tu jakaś ciszaaaaaaa nastała....
Dziewczyny co do samodzielnego jedzenia mojego Niunia to szczerze Wam powiem ze mi sie jakos specjalnie nei spieszy i niewiele robie w tym kierunku:) nie chce mi sie z nim bawic, dlugo to trwa, itp:)) ale czasem daje mu np jakiegos danonka itp i wsuwa nawet ladnie:)ale widze ze u was to dosc ostro idzie to moze i ja powinnam mu na to czesciej pozwalac...hmmmm