Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Ja powoli zmykam pod prysznic, o 22.50 leci film "Ray", polecam, bardzo dobry:yes:

Chciałas jeszcze się tylko trochę powymądrzac:Nieśmiały:
Ostatnio był temat rowerkowy, my mamy taki jeden 3-kołowiec po Stasiu, kiedys Wam pokazywałam, mamy tez jeden taki mały dwa kółka+dwa boczne, dzisiaj go wyciągnęliśmy i normalnie szaleństwo. Maryśka sama przepedałowała krótki odcinek:Szok: I będziemy musieli sie rozejrzec za jeszcze jednym takim. W każdym razie chciałam napisac, ze jakby ktoś chciał kupic rowerek, to chyba właśnie lepiej taki, Stasiu jeździł nim do 4 lal, wiec na pewno na dłużej posłuży, niż 3-kołowy.
Tu fotka Stasia, zebyscie wiedziały o jaki mi chodzi:

http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/xxx_351.jpg

Andzia w domku jestem i zaraz zmykam spać... Ja właśnie dzisiaj byłam patrzeć na rowerki bo chciałam "przymierzyć" Filipa. U nas popularne bardzo zrobiły się takie rowerki biegowe, ale Filip jest jeszcze za mały. Szalenie podoba mi się ten

BMW Kidsbike rowerki dla najmłodszych super!!!BMW (1033704221) - Aukcje internetowe Allegro
Ale cena też jest szalona:lup::Kiepsko: :Histeria: No w każdym razie chyba zdecyduję się na coś w tym stylu... A Filip upodobał sobie takie coś...

Rowerek jeĹşdzik Puky W1 wutsch laufrad,biegowy (1033819842) - Aukcje internetowe Allegro

Wyglądało na bardzo wygodne jak na tym siedział, ale dla mnie to wygląda jak niedorobiony jeździk i z rowerem niewiele ma wspólnego...

Brawa dla Marysi za przejechanie kawałka! Filip na bank by nie ujechał...

Ach zapomniałabym... Cafe z tej pracy dostałam wypowiedzenie, żebym właśnie nie musiała czekać na ten zasiłek, ale że z poprzedniej pracy zwolnili mnie za porozumieniem stron i od tamtego czasu nie minęło 6 m-cy to na zasiłek muszę czekać... Dla mnie to jest bez sensu;)

Kurde zagadałam się z siostrą przez skypa... Dobranoc kobitki::):

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

mei no faktycznie ten rowerek to niedorobiony jakis,a co do UP to i tak nic nie rozumiem....pamietam,ze kiedys owszem trzeba bylo czekac 3 mies ale pod warunkiem,ze sam sie ktos zwolnil...no ale nie orientuje sie w tych wszsytkich przepisach-jednym slowem szkoda,ze musisz czekac- ale pozniej dostaniesz przez pol roku lub przez przez rok,tak?
andzia brawo dla maryski...olek nie potrafi pedalowac ale uwielbia jezdzic na rowerku...a ten stasiowy bardzo fajny-cos podobnego kupimy ale mysle ,ze za rok
magda dobrze doczytalam,ze garnitur kupiony?suuuper

Hej,
Zośka od rana ma taki humor, że dramat. Na szczęscie na razie nie pada, wiec licze, ze uda sie wyjsc i pzrewietrzyć mózgownice.

Cafe :Całus:
Mei rowerka za ponad tysiąć złotych na pewno bym nie kupiła. Ten nasz jest po moim chrzesniaku i drug tez chcemy jakis uzywany wyhaczyc

A co do Marysi to my tez byliśmy w szoku, Stasiowi troche zajęło zanim opanował pedałowanie, no ale ona to taka mała chłopczyca, wszystkie płoty i inne przeszkody musi zaliczyc:Oczko:

andzia
cafe82
andzia a moze grill,frytki,szaszlyki....jakies surówy?

No myślałam o tym, ale po pierwsze to ma być zimno, a po drugie dopiero niedawno zasialiśmy trawe na naszej działeczce, bo nam krety i nornice całą poryły:Histeria:

no rozumiem
pogoda sie nie przejmuje,na pewno prognoza sie nie sprawdzi:Oczko:
grill fajna sprawa,bo szybko ... a dzieciaki lubia frytki i takie taM
mozna rybke zrobic do tego

innych pomyslow brak

cafe82
andzia
cafe82
andzia a moze grill,frytki,szaszlyki....jakies surówy?

No myślałam o tym, ale po pierwsze to ma być zimno, a po drugie dopiero niedawno zasialiśmy trawe na naszej działeczce, bo nam krety i nornice całą poryły:Histeria:

no rozumiem

innych pomyslow brak

Cafe ja w niedziele mam rodzinke, dla kolegów zrobimy w innym terminie!!!

andzia
cafe82
andzia

no rozumiem

innych pomyslow brak

:o_no::sofunny:

sorki,bylam pewna,ze dzieciaki przychodza

cafe82
andzia
cafe82

no rozumiem

innych pomyslow brak

:o_no::sofunny:

sorki,bylam pewna,ze dzieciaki przychodza

Oj na to musze się psychicznie nastawić. Jak mi Stachu zaczał wymieniać liste potencjalnych gości, to o mało z krzesła nie spadłam:Szok:

Witam! :)

Cafe dostanę przez pół roku, bo to zależy od stopy bezrobocia w danej gminie, lub powiecie... Nie pamiętam. W ogóle te przepisy są takie, że tylko leżeć i kwiczeć... Wiadomo, wszystko dla dobra państwa, żeby takie darmozjady jak ja nie miały za lekko;) Mam nadzieję, że jednak kiedyś wyjadę do tej Holandii, ale pewnie jeszcze sporo czasu minie... Falnie, że możecie się polenić z Olkiem:) A co do teściowej... Czasem trzeba zacisnąć zęby:( Jak ja nienawidzę takich sytuacji... Tulam mocno!!!

Andzia takiego rowerka też bym niestety nie kupiła, no chyba, żebym spała na pieniądzach;P Ale sprawa super z tymi doczepianymi pedałkami... Na długo starcza... W ogóle wykonanie też mi się podoba. My mamy rowerek po moim chrześniaku taki jak kiedyś chyba Anielinka pokazywała, ale jeszcze się nie sprawdza bo młody ma za krótkie nogi i nie sięga pedałów:lup: Nawet prowadzić jest go ciężko bo mu te nogi dyndają i się obijają o pedała, których nie da się zablokować a o samodzielnej jeździe to nawet nie marzę... Szukam właśnie na allegro jakiegoś biegowego bez pedałków, bo w sklepach u nas nie widziałam a u Niemców drogo. A o Marysi pomyślałam dokładnie to co napisałaś, że to taka mała chłopczyca, na każde drzewo niedługo wlezie:36_1_21:

Gosia co za pech z tą pracą... Mam nadzieję, że nie będzie tak jak napisałaś, że im na wrzesień pieniążki się skończą;( Trzymam kciuki, żebyś dostała pracę szybciej, a jak nie to chociaż w tym wrześniu! Dobrze przeczytałam, że ten staż tylko na 4 m-ce??? :(

Heloooo...
Cafe wcale Ci sie nie dziwie że nie możesz spać:) no jak już drugi test wyszedł pozytywnie to musi być fasolinka :Oczko: jeżeli wszystko będzie ok to załapiesz się do kampani grudniowej" coooo???? :Śmiech:

Magda super że gajerek kupiony, czasem takie nieplanowane zakupy bardziej się udają niż te planowane...nie moge się tylko doczekać kiedy Miśkowi kupicie, lubie takiech maluszków w gajerkach, wtedy wyglądają na takich dorosłych :Śmiech:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Jeszcze wam napiszę jak fajnie jest u mnie w UP::): Ostatnio dostałam skierowanie, żeby podejść do okienka nr 1. Patrzę a tam pusto, więc lecę cała w skowronkach... Załatwiłam co trzeba a tam pani do mnie mówi, żebym poszła jeszcze do pośrednika pracy... Idę a tam kolejka, że hej! No nic. Odstałam 1,5h (były dwa okienka i jedna kolejka, ale w międzyczasie jedna pani zrobiła sobie przerwę...). Przyszła moja kolej i pani miła pyta jaka praca mnie interesuje... Więc mówię, że na zmiany, bo wtedy więcej czasu spędzam z dzieckiem a ona, że mamy dzieci do lat 3 nie mogą pracować w nocy:Szok: Więc się pytam: to co macie w takim razie do zaoferowania? A ona na to: No mamy w tej chwili JEDNĄ ofertę, ale NIE MOŻEMY jej pani zaproponować, bo jest to praca na zmiany:glass::glass::glass::o_noo::o_noo::o_noo: Następna wizyta w lipcu:lup: Na pewno wam napiszę jak było:36_1_21: