Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Chata ogarnieta!
Ide sie wykapac i lece, bo juz pozno.

Mei i ja polecam takie drewniane puzzle, Michał je bardzo lubi, a przy tym nie sa drogie. Za wczorajsze zaplacilam 13 zł :)

Andzia gdybym siedziala z Michałem w domu to tez bym wykorzystywala jego fascynacje tata. A tak to wracam steskniona do domu, a on tylko: tatuuuś!
Jeszcze do tego tak ladnie do niego mowi :)

andzia
Magda powodzenia w załatwianiu wsyzstkiego i wracaj szybko!!! Michał jedzie z Wami?

Na szczescie P. zabral rano Miska ze soba, wiec siedzi z tciami, a P. w pracy. Sama dzisiaj rzadze :yuppi: Jakie dziwne uczucie :hahaha:

Cafe nie moge sie doczekac fotek!!!

Co do jedzenia to Michał od jakiegos czasu je bez problemu, ale oczywiscie ma swoje ulubione rzeczy :)

Witam się i ja:)
jaki tu ruch od rana :yuppi: nie to co wczoraj wieczorem...niu-niu :Oczko:

Magda powodzenia w załatwianiu spraw, wracaj do nas szybko:)
Cafe fajnie że jestes:) z niecierpliwością czekamna zdjęcie Olka:) ja wczoraj też podcinałam włosy Amelce, bo miała takie nirówne, ale jak się dorwałam do tych nożyczek, to Ł. musiał mi je zabrac, bo biedne dziecko by bez włosów zostało:Oczko: jakis talent fryzjerski się we mnie odezwał :hahaha:
Mei super że Wam się taka wycieczka udała, czekam na fotki:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Cafe mam do ciebie takie pytanie, Ty sprzedajesz na allegro jakieś rzeczy? bo coś mi się obiło o uszy że tak...czy ktoś Ci wpłacał pieniądze poprzez Płacę z Allegro???
bo ja mam problem z tym, jedna jedyna osoba mi tak wpłaciła 09.04 i do tej pory nie mam ich na koncie, napisałam wczoraj do allegro, ale jakoś się nie spiesza z odpowiedzią...

anielinka
Cafe mam do ciebie takie pytanie, Ty sprzedajesz na allegro jakieś rzeczy? bo coś mi się obiło o uszy że tak...czy ktoś Ci wpłacał pieniądze poprzez Płacę z Allegro???
bo ja mam problem z tym, jedna jedyna osoba mi tak wpłaciła 09.04 i do tej pory nie mam ich na koncie, napisałam wczoraj do allegro, ale jakoś się nie spiesza z odpowiedzią...

sprzedaje ale niestety nie pomoge,u mnie zawsze placa zwyklym przelewem
nie mam pojecia jak to jest z funkcja Place z Allegro,przykro mi

cafe82
tak odbiegajac na chwile
czy waszym dzieciom przeszkadza kupol w pieluszce???
bo olkowi wcale:Histeria:
siedzi na nocnkiku czesto...czesto robi i siusiu i kupola ale nie sygnalizuje ze chce,ze zrobil

Amelka w pieluche wogóle nie robi, tzn. zdarza się bardzo żadko jak np. wychodza zębole i wtedy ma taką żadką więc chyba nie zdązy zawoałać:) a tak jak chce na kibelek to zaczyna stękać tak śmiesznie i wtedy idzie w strone łazienki i stoi pod drzwiami:)

anielinka
cafe82
tak odbiegajac na chwile
czy waszym dzieciom przeszkadza kupol w pieluszce???
bo olkowi wcale:Histeria:
siedzi na nocnkiku czesto...czesto robi i siusiu i kupola ale nie sygnalizuje ze chce,ze zrobil

Amelka w pieluche wogóle nie robi, tzn. zdarza się bardzo żadko jak np. wychodza zębole i wtedy ma taką żadką więc chyba nie zdązy zawoałać:) a tak jak chce na kibelek to zaczyna stękać tak śmiesznie i wtedy idzie w strone łazienki i stoi pod drzwiami:)

suuuper
olek czasem chwyta sie za pieluche ale sporadycznie
i moja lekarka powiedziala,ze w zwiazku z tym musimy zaczekac z odpiluchowaniem,bo nie ma to sensu....dziecko musi byc swiadome,co robi

Cześć Kobitki:))
Witam sie i ja:)) Coś w tym chyba jednak jest że jak Cafe w domu to i na parentingu ruch się robi:)) Ja juz od 8 w robocie, zimno mi jak nie wiem, niby na polu pieknie ale w rzeczywistosci jest tak cholernie zimno .....
Wize że jednak wiekszosc z nas obcieła te nasze szkrabki:) moj tez juz zaliczyl raz fryzjera i teraz musze znowu isc, ale neiwiem jak to bedzie bo on teraz nawet nie chce się dac uczesać a co dopiero dac obciąć?? W ogole sie ostatnio taki jakis niedobry zrobił że hej:)) nic sie nie slucha dziad mały:) można mu mówic że nie wolno ale on i tak swoje.

Magda zazdroszcze przygotowan do slubu jak to bardzo milo wspominam:)) a co do zazdrosci o Michałka to Cie rozumiem u mnie tez wazniejszy jest teraz tata niz ja. W ogole jak przyjezdzam po Matiego po pracy do rodzicow to mowie Wam jaki jest placz jak go biore do domu...nie che ze mna wcale isc! A mi przykro wtedy jak nie wiem:(( Mam czasem wrazenie ze ja mu wcale nie jestem potzrebna, tylko Dziadziu i Tata.

Wczoraj bylismy poogladac wozki,w sumie mam super wozek ale chce kupic taka parasolke zeby byla lekka i malo miejsca zajmowała aucie:)) Upatrzylam sobie 2 modele i teraz mam dylemat ktory wybrac :))

A ponizej moj mały Skarb:))

Anielinko a masz skonfigurowane konto na allegro? W zakładce Płacę z Allegro, konfiguracja konta... Tam masz ustawienia, czy wpłaty dokonane przez Płacę z Allegro mają być przelewane na twój rachunek bankowy automatycznie czy na żądanie. Przepraszam, że się wtrąciłam i mam nadzieję, że pomogłam:Całus:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png