Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

a mój Kapiś właśnie wstał, się naspał chyba ze 40min...
pogoda dupowata...więc przed pracą nie wyjdziemy, a po pracy tym bardziej...
Magda współczuję Ci tych zęboli Misia...swoją drogą słodki cwaniaczek z niego:lup:
Mei zjadłąbym pizze taką własnej roboty chyba mamę zmolestuję jak wróci bez gipsu póki co czeka na lekarza, wiecie co kazali jej przyjść na 10,a jeszcze jej nie przyjęli...masakra...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Dziewczynki moje Kochane BARDZO, BARDZO DZIEKUJĘ ZA PAMIĘĆ I ZYCZENIA!!!
Jest mi tym bardziej miło bo jak narazie to pamięta o tym tylko moj mąż:)
Ja ostatnio nie mam na nic czasu...do tego jestem taka zmeczona ze jak wracam z roboty to marze o spaniu i o 21 juz chrapie:) Ten tydzien mam na 2 zmiane do roboty to juz w ogole jest porazka, wracam do domku kolo 19...Powoli mam juz dosc tej roboty no ale cos cos trzeba jesc...
Andzia zakupilam ostatnio ksiazke o tej cudownej dieci dr Ducana, wlasnie sie w nia zaglebiam i jak tylko toskoncze to biore sie za siebie:) wygladam juz tragicznie i zaczelo mi to przeszkadzac. Powiedz mi co ty o tej diecie myslisz ? skuteczna? schudłaś cos? bo ja niestety nie na bierzaco na parentingu.

A nam się udało godzinę pospacerować, od razu humory lepsze:) Teraz sie chmurzy i chyba bedzie znowu padac.

Tynia co do diety to ja jestem na niej 4-ty tydzień i schudłam ok 4-4,5 kg., na początku waga spadała szybko, teraz wolniej, a od 3 dni ani drgnęła. Początki wiadomo sa trudne, trzeba sie przyzwyczaic i przestawic, teraz juz z górki, głodu w ogóle nie czuje, nawet przywykłam do tego dukanowskiego jedzenia, choć czasem mam ogromną ochotę na "inne" jedzenie. Nie ukrywam, ze kilka razy tez zgrzeszyłam:Nieśmiały:Ile chciałabyś schudnąć?
Magda Ty masz malutko do zrucenia, to pójdzi Ci szybciutko. Ja juz sie nie moge doczekac III fazy.
Pozdrów tjaktorzyste:D
Anielinka rzuć słonkiem::):
Gosia podziwiam Cie, ja osbie nie wyobrazama dnia bez drzemki, wiem, ze im to potzrebne, zreszta gdzies dopiero od 2-3 miesiecy te dzremki wyglądaja u nas w miere normalnie, bo wczesniej moje dzieci jak pamietacie spały po 15 minut:Padnięty:A i dla mnie jest to jedyna chwila oddechu w ciagu dnia, gdzie moge coś na spokojnie zrobic, choćby jak teraz posprzaac po śniadaniu:Niewiniątko:

Andzia ja chciałabym żeby Kuba chodził spać szybciej wieczorem... Bo ostatnio to w ogóle nie mamy wieczorów dla siebie... Kuba pada o 21:/ A do tego Kubuś przeważnie z popołudniowej drzemki budzi się w mega niedobrym humorze:/ Czasami dochodzi do siebie przez godzinę albo dwie:/ Dlatego wolałabym żeby tych drzemek w ogóle nie było:/

Gosia ja się wymądrzam, o od 40 minut słyszę śpiewy w łóżeczkach, nie wiem co im dzisiaj odbija:Padnięty:

A jak powstają galerie, to rzadko kiedy wywieszają ogłoszenia o prace, bo ludzie i bez tego skłądają oferty. Pamiętam jak w Poznaniu otwierali Stary Browar, kupe moich kolezanek dostało tam wtedy prace, wysyłając CV w ciemno, więc może spróbuj:yes:

andzia
Gosia ja się wymądrzam, o od 40 minut słyszę śpiewy w łóżeczkach, nie wiem co im dzisiaj odbija:Padnięty:

A jak powstają galerie, to rzadko kiedy wywieszają ogłoszenia o prace, bo ludzie i bez tego skłądają oferty. Pamiętam jak w Poznaniu otwierali Stary Browar, kupe moich kolezanek dostało tam wtedy prace, wysyłając CV w ciemno, więc może spróbuj:yes:

Tylko w browarze było wiadomo jakie sklepy otwierają... Do takich większych sklepów to pewnie, że można przez net wysyłać zawsze... a tutaj nie wiadomo kto otwiera... czy to będą jakieś sklepy firmowe czy inne:/

andzia
A nam się udało godzinę pospacerować, od razu humory lepsze:) Teraz sie chmurzy i chyba bedzie znowu padac.

Tynia co do diety to ja jestem na niej 4-ty tydzień i schudłam ok 4-4,5 kg., na początku waga spadała szybko, teraz wolniej, a od 3 dni ani drgnęła. Początki wiadomo sa trudne, trzeba sie przyzwyczaic i przestawic, teraz juz z górki, głodu w ogóle nie czuje, nawet przywykłam do tego dukanowskiego jedzenia, choć czasem mam ogromną ochotę na "inne" jedzenie. Nie ukrywam, ze kilka razy tez zgrzeszyłam:Nieśmiały:Ile chciałabyś schudnąć?
Magda Ty masz malutko do zrucenia, to pójdzi Ci szybciutko. Ja juz sie nie moge doczekac III fazy.
Pozdrów tjaktorzyste:D
Anielinka rzuć słonkiem::):
Gosia podziwiam Cie, ja osbie nie wyobrazama dnia bez drzemki, wiem, ze im to potzrebne, zreszta gdzies dopiero od 2-3 miesiecy te dzremki wyglądaja u nas w miere normalnie, bo wczesniej moje dzieci jak pamietacie spały po 15 minut:Padnięty:A i dla mnie jest to jedyna chwila oddechu w ciagu dnia, gdzie moge coś na spokojnie zrobic, choćby jak teraz posprzaac po śniadaniu:Niewiniątko:

Andzia tak min to ja bym chciala schudnac z 5 kg ale tak naprawde to 10:))