Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć kobity!!!

U mnie brzuchol cały czas twardy, dzięki czemu mam kilka nowych ogromnych rozstępów i doła:(
W ogóle wszystko mnie swędzi i drapię się aż do krwi!!!

Veronicadobrze, że internet juz działa, wiem co to za ból!!!

Cafe ja też mam popuchnięte ręcei stopy, czasem nawet nie mogę zgiąć palców. Lekarz mi mówił, że jak same dłonie i stiopy puchną to nie jest powód do niepokoju. Ale przyznam, ja też już się tym denerwuję!!!

Gosiamm
myślę, że Twój Piotrek ma rację. A kiedy następne USG?

Cześć dziewczynki,
widzę że upały nieźle dały się Wam we znaki - mi zresztą też - czułam się jak Schreck!!! nogi i ręce ogromne, kostek nie widać i aż dłonie mnie od tego bolały. Wiem że każda z Was ma swoje sposoby na te obrzęki ale mi zdecydowanie pomagają liście kapusty - zimnej z lodówki - i nimi owijam te miejsca - wyciągają gorączkę i dają ulgęęęęęęęęęę.....................
Na szczęście słonko odpuściło, dzisiaj w nocy nawet się wyspałam i tylko 3 razy do kibelka...

gosiamm - fajnie że już w domku i że wszystko ok:)
Cafe - może razem się "sypniemy" pod koniec sierpnia - bo tak jak mówiłam że u mnie odliczanie już od 24 - bo wtedy odstawiam leki, a Ty kochana kiedy odstawiasz?

http://lilypie.com/pic/081107/gYcb.jpghttp://b1.lilypie.com/Zbxcp1/.png

CZeść Anet!

Oj te puchnące nogi iłapki to chyba nie uniknione w te upały.....
Mi znowu plecy nawalają!!!
Chciałam namówic K. na zakupy, co by choć trochę skorzystać z wyprzedaży, może bym coś dla dzieciaków kupiła, ale postawił jeden warunek:muszę sobie na te zakupy jakiś wózek inwalidzki skombinować, inaczej mnie nie zabierze!!! Takiego mam męża!!!

cześć babeczki:)
u mnie dzisiaj chłodno na szczęście i nogi nie spuchnięte a co do tej opuchlizny to mi gin. mówił, że przez te ostatnich kilka tyg. organizm gromadzi duuuużo wody, która się przyda przy porodzie więc hmm może w tym coś jest ;)
ale w upał tez mam nogi jak baaanie od rana do wieczora :(
mam nadzieję, że ta pogoda utrzyma się do końmca tyg. a swoją drogą to mi czas teraz szybko leci ... ale mma swoje dni marudzenia i wtedy też narzekam na wszystko...
w tym tyg. może w końcu przyjdą mebelki i mąż w końcu pomaluje pokoik... no i jeszcze zostały ostatnie zakupy wanienka, fotelik, kilka kosmetyków i to wszystko :)

Hej dziewczyny! Tydzien mnie nie bylo i tyle do przeczytania: szpitale, badania itp. Od razu widac, ze nasze dzidziusie juz niedlugo beda z nami. I jestem pewna, ze wszystko bedzie ok. Musi byc! Ja tez juz z utesknieniem czekam na moment kiedy bede mogla przytulic Michałka :)

Ja moge sie pochwalic, ze od piatku jestem zareczona :). Akurat mialam urodzinki i w ramach prezentu poplynelismy wodolotem do Swinoujscia i tam mnie moj Przemek zaskoczyl :). Bylo super! Dzisiaj bardziej oficjalnie u rodzicow.

A poza tym to ja dalej w biegu. Hhiihih! Zakupy dzidziolowe wciaz czekaja, tak samo pranie. Nie mam kiedy tego ogarnac :(. Jak rano wstaje to do wieczora na nogach. Tylko remonty i remonty.