Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć kochane!

Stęskniłam się bardzo! Wczorajsza tragedia straszna... Bardzo mi szkoda rodzin zmarłych...

Udawało mi się na szczęście czytać was na bieżąco, ale też od świąt niezbyt wiele naskrobałyście! Święta minęły nam spokojniutko, później imieniny mamy - bardzo udane tego roku:) Później byłam jakaś taka zalatana, że nie miałam kiedy się po tyłku podrapać i jestem... Filip jest strasznie marudny... Bardzo mało je. Często płacze... Kiedy dzieciaczkom wychodzą piątki? Może to zęby go męczą? Nie wiem już sama, ale wiem, że zbieram jednak na nebulizator;) Młody tak często przynosi katar z tego żłobka (znowu ma), że nie mam sumienia go ciągle faszerować lekami... Na dodatek ciągle od niego się zarażam... P. na święta tak mnie podku..ił, że cały tydzień życzyłam mu sraczki!!! Mam nadzieję, że dostał.. Trzymajcie się mamuśki:* Do później!

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

a my wciąż oglądamy tv i wierzyć się nie chce, humory wiadomo jakie mama:((...

dziś Amelka wogóle nie chiała iśc na drzemke, pomimo tego że już od 11 się pokładała i marudziła, to nasze usypianie jej nie przynosiło efektów... więc stwierdziliśmy że skoro nie chce spać, to po obiedzie pojedziemy do miasta na spacer, nakarmić gołębie, łabedzie, bo wyszło słonko i zrobiło się ciepło...no to ja poszłam do łazienki suszyć głowe, Ł. się ubierał, wchodzimy do pokoju a nasza córcia smacznie sobie śpi na kanapie przy tv, prawie że na siedząco :glass: normalnie tak nas wkurzyła, bo szkoda było marnować takiej pogody...teraz śpi już drugą godzine, no ale co z tego jak zaraz słońce zajdzie:(...ona to zawsze wie jak nam dzień zorganizować :Zły:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

a my juz u rodzicow, ale z P., bo postanowil skonczyc wczesniej. Zdazylismy sie niestety poklocic i zaluje, ze jednak nie zostal w pracy.
Pogoda tez do d..., spaceru nie bylo. Poza tym Miska katar nabral rozpedu, doszedl kaszel. Ehhh...

Teraz tez siedziemy i ciagle ogladamy tv. I ja ciagle rozbita! nie moge sie pozbierac :(

Cafe milego spacerku!

Mei zdrowka dla Filipka! I zagladaj do nas czesciej :)
Coz ten Twoj P. znowu wymyslil???

Anielinka tp Wam Amelka dzien poukladala :hahaha:
Tak to jest z naszymi pociechami :)

Gosia jak golabki?

Cześć dziewczynki,
bardzo dziękuję w imieniu mojego taty za życzenia:Całus:

Dzień jakoś przeleciał, cieżko przejść do rzeczywistosci po tym wszystkim co się stało...STasiu zadaje mnóstwo pytań i na niektóre cieżko odpowiedzieć...
Jeszcze przed chwilą K. pojechał z tesciem do szpitala, bo do wczoraj go kłuje w klatce i ma wysokie ciśnienie::(:

ANielinka ale Wam Amelka urządziła popołudnie:Padnięty:
Gosia mnie sie ostatnio zdrazyło nie doprawić pulpetów, zawsze daje do środka cebule, czosnek i przyprawy, a ostatnio zrobiłam golusieńkie, bez niczego:Padnięty:
Cafe udało sie zaliczyc spacerek? U ns lało cału dzien, ale od jutro ponoc piękna wiosna.
Fajnie, ze udało Wam sie troche pobyć razem.
Justynka przykro mi z powodu taty kolezanki::(:
Czy on zginął tez pod Smoleńskiem?
Mei w końcu sie odezwałaś,u nas tez jest osttanio problem z jedzeniem, do niedawna dziewczyny jadły wszystko i to w sporych ilosciach, a od świat masakra, śniadanie be, obiad be itd.
Magda zdrówka dal Michałka, mam nadzieje, ze antybiotyk pomoże

Witam wieczorowo...
Kurcze coś mnie bierze... Katar mi leci z nosa i gryzie w gardle... Boję się bo Kuba teraz wszystko łapie:(
Anielinka dzieci tak mają niestety :Padnięty: jak chcemy żeby spały to nie śpią, a zasypiają w najmniej odpowiednim momencie...
Andzia zdrowia dla teścia :Całus: mam nadzieję, że to nic poważnego...
Justynka mi również przykro z powodu śmierci taty koleżanki ::(:
Mei miło Cię widzieć:) zdrowia dla Filipka!
Magda szkoda, że pokłóciliście się z P. Mam nadzieję, że już wszystko ok.

czesc dziewczyny, witam sie i zmykam do pracy...

andzia dobrze ze z tesciem wszytsko ok. ale lepiej zawsze sprawdzic...

gosia ty tak przypominasz o golabkach a mnie sie przypomnialo o lazankach tez dawno nie robilam chyba ostatnim razem jak bylam w ciazy i mieszkalam z tesciami

anielinka mnie to olek chodzby sie slanial na nogach sam nie pojdzie spac....

my od wczoraj dajemy olkowi atropine do oczu bo w piatem mamy badanie czy nie ma jakiejs wady wzroku i bedziemy nosic okulary ale nie wiem czy jest sens go tak meczyc w koncu jest malutki jeszcze....no zadecydujemy juz po badaniu....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam się i ja...
u nas pogoda brzydka, jest tylko 5 st. i jakoś tak pochmurno...
a ja zaraz wybywam do miasta, bo chce sobie kupić jeansy, no a że dziś mama ma wolne to zostanie z Amelką:yuppi: zalicze też lumpki, bo dziś poniedziałek więc wszędzie nowe dostawy...

Andzia masz na mysli te puzzle drewniane? ja ostatnio je ogladałam w sklepie, ale stwierdziłam że chyba one Amelke nie zainteresują, ale może spróbuje, bo u nas z zainteresowaniem zabwkami jest strasznie kiepsko:((

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam i ja:)
Kuba ogląda właśnie Teletubisie, a więc mam chwilkę:) Ogólnie to moje dziecko jest coraz bardziej ode mnie uzależnione:/ Wczoraj wyszliśmy z P. na godzinkę, a rodzice z nim zostali, a ten chodził od pokoju do pokoju i ryfkę robił jak nas nie mógł znaleźć... a więc stwierdziliśmy, że od czasu do czasu musimy go zostawiać...
Ja czuję się nieciekawie... katar z nosa leci, ciągle kicham:/ muszę zacząć zawczasu coś brać bo nie chce żeby to moje choróbsko się rozkręciło:/
Andzia a ja kupiłam Kubie na zająca te puzzle i co prawda ogląda je ze mną czasami i próbuje układać, ale przeważnie po chwili się wkurza, że jakiś element gdzieś nie pasuje i wywala...
Anielinka zazdroszczę samotnego wyjścia na zakupy:)
Magda jak tam Michałek?

Gosia zdróweczka, kuruj się!!!

Wasze dzieci od Was uzależnione, a moje całkowicie cygańskie:Oczko:
Wczoraj byliśmy u rodziców, było kilkoro gości, na 18-tą wszyscy mieliśmy pójść do kościoła, bo była msza za mojego dziadka. U mamy była tez pani Basia, przyjaciółka mojej babci, która widziała dziewczyny może 2-3 raz i zaproponowała, zeby nie brac ich do tego kościoła, ze ona z nimi zostanie. I została, świetnie dała sobie rade, a jak sie zegnaliśmy, to dziewczyny się do niej tuliły i całowały ją:)

Hop, hop, gdzie jestescie?
Wracam po 2-godzinnym spacerze i nie ma co czytać::(:

U nas piękna wiosna, 16 st., byłyśmy na spacerze z Jagódką i jej mamą, dziewczyny pobiegały po lesie, wybrudziły sie do granic możliwości, jak już trezba było wracać to Maryisa władowała sie do Jagódki wózka, a Jagódka jechała naszym wózkiem z Zosią, pod domem trzeba było sie przesiąść i był lament nie z tej ziemi:Padnięty:A od 15 minut zołzy wyśpiewują serenady w łózeczkach, a byłam pewna, ze zasną szybciutko:Szok:

Witam!
My od rana na miescie. Od srody zaczynamy nauki przedmalzenskie :)

Gosia kuruj sie!

Justynka moze jednak warto zaczac te okulary nosic teraz? Szybciej Olek przestanie je nosic.

Anielinka ale super, ze mama zostaje z AMelka. Udanych "łowów"

U nas tez puzzle codziennie w uzyciu. Misiek ma dwa rodzaje i juz widze, ze zaczynaja go nudzic i za je na pamiec. Musimy kupic jakies nowe. Dzieki nim mowi tez o wiele wiecej (choc ostatnio jak zaczal pyskowac to juz mi sie znudzilo to jego gadanie :lup: )

Ale nie moge narzekac, bo od jakiegos czasu bawi sie sam i w koncu nie wisi na mnie caly czas.

Nochal dalej zawalony, zadnej poprawy. Jutro idziemy do lekazra, bo widze, ze ten antybiotyk jst do kitu.

Andzia Twoje laseczki to naprawde cyganskie dzieci :) Ale i dobrze, bo w takich sytuacjach jak wczoraj przynajmniej nie ma problemu :)
Dobrze, ze z tesciem ok!!!