Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Magda ja od jakiegoś czasu używam cifa tego białego, bo widziałam na reklamie że on własnie też jest do czyszczeniania butów i innych pierdół, ale sprawdza się bardzo dobrze, naprawde polecam:)
Gosia współczuje usypiania :Szok:
u mnie raz się zdarzyło, że coś zabroniłam Amelce i mi walneła w twarz dwoma rękoma, byłam w szoku... oprócz tego że bolało, to nie wiedziałam jak mam postąpić, tłumaczyłam jej że tak nie wolno, itd., a w święta jak bylismy u teściowej i Amelce zachciało się smoka i Ł. jej nie chciał dać, to też strzeliła go w twarz :Histeria: jak na razie skończyło sie to na tych dwóch razach, ale obawiam się co bedzie dalej i jak na to reagować...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

hej mamuśki:)

ja całkowitą resztką net witam sie późnym popołudniem, nie możemy niegdzie dostać karty play...jakaś masakra nawet w punktach ply, mają coś z tymi maszynkami do produkcji kart...:(
mam nadzieję że jutro uda mi się gdzieś upolować doładowanie;)

madzia super foteczki:) szkoda że nie weszło więcej;/

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

anielinka
Hej Cafe co tam u Was, jak minał dzień???

hej anielinka

a dziekuje,dzien udany...pracowicie a pozniej udalo sie i zrobic zakupy,i pojsc z mlodym na plac zabaw...wrocilismy po 19...chlopaki machneli kapiel a ja wzielam sie za obiad na jutro i ciasto-k ma jutro urodziny i robie biszkopt z ptasim i galaretka z owocami

Witam wieczorową porą:)
Widze ze tu cos ostanio cisza... wiosna i wszytskie spaceruja:) a wieczorem takie pewnie padniete że tylko marzycie aby dzieciaczki usnely i same do wrka siup:))
Wybaczcie ze nei odpisuje kazdej ale mam takieeeeeeeeeeee zaleglosci ze az wstyd sie przyznac:(
Zdjecia wszystkich dzieciaczkow cudowne!!!!! ciesze sie ze Świeta mialyscie udane i troche odpoczelyscie:)
U mnie calkowity brak czasu, praca, dom, zakupy, i tak w kolko i dzien leci jak nie wiem... nie moge sie juz doczekac weekendu!!!!!!!
Musze sie Wam pochwalic ze od poniedzialku moje dziecko nie uzywa mumelka(smoczka):)) jakos tak wyszlo ze przez caly poniedzialek nie mial go wcale i stwierdzilismy ze sprobujemy mu nie dac i nie mozemy uwierzyc ze tak to nam latwo poszlo jak narazie. Mati nic sie o niego nie upomina, spi ladnie - jestesmy w szoku- tak jakby poprosty o nim zapomnial w sekundzie. Zobaczymy jak sie to potoczy dalej, czy sie uda???
Nie wiem co jeszcze pisac takze na tym chyba zakoncze:))
Pozdrawiam

Witam:)

za nami fatalna nocka, chyba kolejne trójki dają sie we znaki:Padnięty:
Pobudki z płaczem co godzine, raz jedna, raz druga:Padnięty:
A w dodatku pada deszcz, wiadomo, weekend się zbliża:Wściekły:

Tynia
gratuluje szybkiego i bezbolesnego odsmoczkowania:yes:
Cafe serdeczności urodzinowe dla mężulka::):
Kasioleqq mam nadzieje, ze uda sie kupic karte!!!

Witam!
Nareszcie moe usiasc. Od rana ciagle cos. Wczoaj padlam z Michałem, o 23 wstalam na chwile zeby iep rzebrac i spalam dalej. O 5 standardowo pobudka, ale noc ogolnie ok.
Maly za to wstal z chrypka i troche kaszle. Katar mniejszy, ale boje sie, zeby nie bylo gorzej :(

Andzia wspolczuje nocki! U nas tez trojki daja popalic. Misiek walczy juz od 2 m-cy, a na razie tylo jedna sie przebila :(
MAm nadzieje, ze u Was pojdzie szybciej!!!

O pogodzie nawet nie wspominam. U nas jeszcze nie pada, ale zimno i pochmurno. A ja jutro jak na zlosc nie jade do rodzicow, bo mama pracuje, wiec znowu caly dzien w domu :(

No, ale Wy macie fajne plany na weeknd, co? :)

Cafe wszystkiego NAJ dla K.!

Tynia gratki dla Matiego, ze jest taki dzielny bez smoka!

Kasioleqq co Wy macie za neta na karte? My mamy z playa bezprzewodowego, placimy na m-c 45 zl i jest suuuper!

Czesć Magda, mam nadzieje, ze u Michałka bedzie juz tylko lepiej:Całus: Podałaś mu ten antybiotyk?

A nasze plany przełożone na za tydzień, ze względu na dzisiejszego jubilata::):

ZOłzy mi od rana ciśnienie podnoszą, odkąd jedzą same, to tak bebrają i wymyślają, wczeniej wkładałam żarcie do buzi i był spokój, a teraz 3/4 talerza na podłodze, a 1/4 rozgnieciona w rekach, no zaraz mnie cos trafi. Ostatnio wymyślają i wybrzydzają, w efekcie jedzą bardzo malo:Wściekły:

Witam i ja:)
Wstyd się przyznać, ale my jeszcze wszyscy w piżamach:Niewiniątko:
Wczoraj zaliczyliśmy dwa spacerki - jeden troszkę rowerkiem, a trochę po nóżkach i zahaczyliśmy o plac zabaw:) a drugi już wózkiem po P. na pkp:) Nocka w miarę... chyba z dwie pobudki były tylko i pospał do 8:)

Andzia współczuję nocki...
Cafe zdrówka i szczęścia dla mężola z okazji urodzin:)
Tynia gratki dla Mateuszka za odsmoczkowanie:)

A gdzie Sylwia, Mei, Anouk, Prosiaczek, Rena i inne zguby????????????