Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i ja na chwilkę:)
My wczoraj wróciliśmy...rozpakowaliśmy się, poczytałam was, oglądnęłam M jak M i poszłam spać... Od rana piorę... teraz już trzecia pralka pierze, a to jeszcze nie koniec :Padnięty: Teście palą, a więc jak od nich przyjeżdżamy, to nawet rzeczy których nie używaliśmy muszę przeprać:/
Święta minęły jako tako, trochę odpoczęłam... Najgorzej miała Yoko... teście mają takiego wrednego kundla (inaczej określić się nie da) który najchętniej zabroniłby Yoko nawet oddychać... jak tylko gdzieś się ruszyła to warczał... a jak zaatakował ją jak jadła ze swojej miski karmę to biedna nawet jeść nie chciała::(: Wczoraj jak przyjechaliśmy o 17 tak Yoko padła i spała z małymi przerwami do rana... Ale dzisiaj już obudziła się szczęśliwa:36_2_25:
Kubuś znów jest chory i rano zaliczyliśmy lekarza:/ Na szczęście osłuchowo czysty i dostaliśmy tylko bactrim, i flavamed... wczoraj w nocy tak biedny kaszlał... teraz zasnął... mam nadzieję, że troszkę pośpi...

Cieszę się, że u wszystkich święta udane:)
Andzia gratulacje dla Stasia za opanowanie jazdy na dwóch kółkach:):36_2_25:
Magda Michałek jak zawsze rewelacja! Ślicznie mówi:) Kuba w święta miał gadane i powtarzał dziękuje (kuje) dzień dobry (bry)
Beata zazdroszczę przejażdżki rowerowej... ja strasznie dawno na rowerze nie jeździłam... będziemy musieli chyba sobie sprawić rowery:) bo na samochód się nie zapowiada :Oczko:
Anielinka współczuje nocki:( u nas też przez to choróbsko i zęby była nieciekawa:/

Mam chwile wytchnienia, zołzy śpią, Stasiu zjadł obiad, wymęczył mnie w kilka gier i poszedł sie bawic.

Beata
my tez mamy foteliki do rowerów i nie moge sie doczekac, az gdzies wyruszymy. Ale Stasiu musi jeszcze potrenowac jazde bez bocznych kółek, bo na razie jeździ jak wariat.
Fajnie, ze święta udane. Jak idzie interes?

ANielinka pierwszy dzień świąt dałam rade z dieta, ael wczoraj pofolgowałam, łącznie z tortem i czekolada:lup:

Gosia zdrówka dla Kubusia!!!Moja Zosia tez zaczęła kaszlec, dałam jej rano syropek i zrobiłam nebulizacje, mam nadzieje, ze nic sie nie rozwinie.

A teraz Wam się pochwale, a co tam:Oczko:
Kupiliśmy działkę:) Na wsi, pod samym lasem...zawsze sie zarzekałam, że nie cierpię małych miast jak moje, a tym bardziej wiosek...a jednak::):
Jakaś Spółka Rolna podzieliłą dwa duże pola na działki i sprzedawała je jako rolne, dlatego były dużo tańsze niż budowlane, no i ze względu na lokalizacje ceny tez niższe niż miastowe...jestem po prostu przeszczęśliwa::):
Nie wiem kiedy zaczniemy coś robić, na pewno nie w tym roku, ale sam fakt, że mamy już ta działeczkę i perspektywę swojego małego domku z ogrodem jest cudowny::):

Hej,
K, wrócił dzisiaj wczesniej, czyt. o 17-tej::): i poszliśmy z dzieciakami na boisko, zołzy miały takie fochy popołudniu, że nie szło z nimi ujechac, tam sie wybiagały, Stasiu pograł z kolegami w piłkę i wszyscy szczesliwi::):

Beata
gratuluję pierwszej sprzedaży. Jak bede miała jakąś okazję, to na pewno równiez skorzystam z Twojej oferty:Oczko:
Gosia super foteczki, Kubuś słodziaczek, w tych dżinsach superowo wygląda:)

I ja witam poświątecznie.
Andzia, Gosia fotki bomba!! Nasze dzieciaki takie rozkoszne, aż łza się kręci w oku na ich widok. DZIEWCZYNY JAK ZAWSZE MODNISIE:Śmiech:
Andzia gratuluję zakupu działki.Nam jak dobrze ułoża się sprawy to bdzie4my mieli ogród w tym roku. Narazie ugór tylko.
Święta u nas spokojne. W niedzielę obchodzilismy 2 rocznicę ślubu :). Odwiedzilismy rodzinę, znajomych...
Dzisiaj pojechałam z małym do parku szabaw i w końcu kupiłam kalosze w jego rozmiarze. Nie mam fotek bo mamy rozładowane baterie a G. pożyczył ładowarkę :lup: Dzisiaj ładuję i wrzucę w końcu fotki.
Zmykam na m jak m.....
Jutro jak ogarnę sprawy w byłej pracy to zajrzę....

Witam!
Mam dosyc wszystkiego! Ciagle w biegu, nie mam chwili, zeby nawet pomyslec :(
Do tego nie mam czasu, zeby z Wami na luzie popisac. Juz nie moglam sie doczekac wieczora, zeby Was poczytac, ale moje dziecko zdecydowalo, ze przez godzine nie zasnie, a na koniec zarzyga wszystko lacznie z soba. Wiec na nowo mycie, przebieranie, usypianie. Dopiero wstawilam zupe dla niego na jutro. P. nie ma.
Weny juz nie mam na pisanie.
Z tego co pamietam:

Beata super aktywnie spedziliscie czas w Swieta! Gratuluje pierwszej wystawionej fakturki. Teraz to juz z gorki bedzie :) Kciuki mocno zacisniete!
A moze uraczysz nas jakimis fotkami swoich pociech???

Andzia po kolei:
gratki dla Stasia za rower! Dzielny z niego facet!
Fotki suuuper! Ogladam i ogladam! Pozniej jeszcze pokaze P. Dziewczyny jak ksiezniczki, ale i tak śnięte zołzy sa najlepsze :hahaha:
No i najwazniejsze - ogromnie sie ciesze, ze marzenie o domku z ogrodkiem stalo sie bardziej realne! Cudowna wiadomosc o tej ziemi. Swietna okazja. Daleko od miasteczka gdzie teraz mieszkacie?
Fajnie, bedzie gdzie na wakacje jezdzic :sofunny:

Gosia Kuba przeslodki! Te jego oczka niesamowite! Az sobie nie potarfie wyobrazic, ze on potrafi byc niegrzeczny!
I gratki za nowe slowka Kubulka!

Anielinka oby dzisiejsza noc byla lepsza!

A u nas powrot do rzeczywistosci! P. mial dzisiaj wolne, wiec rano siedział z Michałem, a po poludniu pojechalismy zamawiac obraczki. Goscu nam wycenil i zaproponowal, ze jak mamy swoje zloto to w rozliczeniu moze przyjac - nie ukrywam, ze bardzo nam to pasuje.
Mielismy jeszcze jechac dalej zalatwiac inne sprawy, ale pogoda byl tak cudna, ze skonczylismy w parku na spacerze i na lodach. Zaliczylam z Michałem przejazd ciuchcia wokol parku - byl wniebowziety.
Zaraz wrzuce fotki.
Teraz musze mu kupic w koncu adidaski na allegro. Zaraz wracam

Andzia suuuuper wiadomośc o tej działce, bardzo się ciesze że ty się cieszysz i jesteś szczęśliwa :Śmiech:
fotki super, podziwiam że dziewczyny wytrzymały taki długi maraton i to w dwie strony:) nic dziwnego że zasypiały na stojąco:)
Beata gratuluje pierwszej sprzedaży, oby tak dalej- powodzenia!!!
Gosia Kubula jak zwykle rozbrajający i przesłodki:) widze że Twój dzidziuś też śpi jeszcze w pajacykach:) Amelka też śpi i zawsze jak ją przebiore na noc to taką mam maleńką dzidzie :Oczko:
Magda a co to za histerie Michałka? zęby??? a te wymioty??
Veronica nie moge się doczekać fotek:))

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Veronica wszystkiego dobrego z okazji rocznicy, duuuużo miłości:Całus:
Czekam na foteczki!!!

Magda
co to za wymioty? COś zjadł?
Fajny dzień za Wami, o braku czasu nic mi nie mów, właśnie mówiłam Kubie, ze jak gdzies nie wyjedziemy sami bez dzieci, to ja po prostu zwariuje!!!

Anielinka
zdarzyło Ci sie kiedyś nie miec zadnej oferty na aukcji? Mi dzisiaj::(: I strasznie mi smutno:Płacz:

anielinka
andzia

Anielinka zdarzyło Ci sie kiedyś nie miec zadnej oferty na aukcji? Mi dzisiaj::(: I strasznie mi smutno:Płacz:

No pewnie że tak, nie zawsze wszystko pójdzie za pierwszym razem, wiem że jest smutno, ale zawsze jest szansa że za drugim coś pójdzie:)

No ja miałam 15 ciuszków na jednej aukcji, teraz chyba wystawie je pojedynczo.

Witam i zapraszam na kawke:)
Za nami fatalna noc, Marysia przed północą obudziła sie z przeraźliwym krzykie, dobre pół godziny ją uspokajałam, zasnęła na niecałą godzinkę i jazda od nowa. Raczej nic jej nie bolało, nie wiem, czy miała jakieś koszmarym w końcu ok. 3-ciej zasnęła u mnie na brzuchu, położyłam ja miedzy nami i tak spała do rana, nie jestesmy w ogóle nauczeni spania z dzieckiem, wiec obudziliemy sie z K. połamani jak stare dziadki:Oczko: