Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,
Gosia ja tez myślałam, ze świeże powietrze bardziej wymęczy dzieci, niestety pobudka przed 6-tą. A ja mam zakwasy po wczorajszej bieganinie:Padnięty:I o,8 kg mniej, przez 3 dni uderzeniówki schudłam 2,3 kg:lol:

Cafe miłego dnia:Całus:

ANielinka ja tez nie widziałam zadnych fajnych czapek, te berety sa od jesieni i juz przymaławe.
Fajnie masz z tym podwórzem

Beata kciuki sa, ja tez ciekawskie jajo, wiec nie trzymaj nas długo w niepewnosci:)

Witam...u nas juz piękna pogoda się robi 11 st i slonko świeci od rana:)))
a na Amelke chyba działa powietrze, bo wczoraj w dzień spała 2,5 godz. a na wieczór poszła spać o 20 i wstała dziś o 7.30- a ja obudziłam się o 7 i już byłam wyspana i czekałam az moje dziecko się obudzi:)

Andzia zadziwiasz mnie tym szybkim spadkiem wagi, ale może to ta Twoja waga elektroniczna tak dobrze pokazuje :)) no ale nic dziwnego tyyyle masz ruchu na świezym powietrzu...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

beata694
Pakamera Artystyczna - akcesoria kuchenne - Drewniaki - leciutkie słodziaki

no to powiedzcie co o tym sądzicie?

Ale to Twoja stronka?? Bo ja się zakochałam:36_3_3: uwielbiam takie rzeczy:36_3_3: i jak myślałam o otwarciu sklepu int. to był to jeden z moich pomysłów... żeby sprzedawać takie piękne niepowtarzalne rzeczy, a nie takie których miliony na allegro i w innych sklepach...Super...

Witajcie!!
Beti super sklep!! zawiewszki bomba!! Bardzo też spodobały mi się torebki:brawo:
Andzia Marcel nie ma tempki ale kaszle nadal i to mnie martwi, nigdy nie byl chory na tyle, żeby brac antybiotyk...nie wiem nawet jak długo ma taki kaszael trwać??? Jutro pójdę chyba na kontrolę....
Gosian Kuba chodzi???
Ja już pomyłam okna, taras, piorę firany....

A ja znowu na momencik, ale obiecuje dzisiaj na dluzej zajrzec wieczorkiem.

Tez zazdroszcze Wam tych spacerow. Taka piekna pogoda, a ja w pracy, ale wracam do domu, nie jem nic, bo szkoda czasu i od razu z Michałem na dwor.

Impreza suuuper! Spokojnie bylo, bo towarzystwko raczej starsze. Ale w mojej ukochanej knajpie :). Popilam winka i dzisiaj P. mnie wiozl do pracy. Wrocilam o 1, a o 5 pobudka, wiec czuje sie masakrycznie, ale nie zaluje. Dawno sie tak nie nasmialam.

Ok, uciekam. Poodpisuje Wam pozniej.

Buziolki!

my po pierwszym spacerku, byłysmy u koników a później na placu zabaw z moją bratową i bratanicą. Amelka miała straszna frajde na zjeżdzali, na początku nie wiedziała o co chodzi i hamowała butami, a poźniej jak się rozbujała to nie chciała zejśc, no i troche na huśtawkach się pobujała ale u nas takie są bez zabezpieczeń, więc troche się bałam że poleci do przodu...ogólnie pogoda boooska, chyba ze 20 st. normalnie upał:))) a jak ja się nalatałam za nią :)))
teraz Amcia śpi, ja robie obiad, a później dalej wybywamy, bo szkoda marnować dnia, podobno weekend ma być deszczowy :((

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Moje zołzy śpią już godzine, wyszalałyśmy sie na placu zabaw od 10-12::):U mnie tez 20 st, ale troche wieje.

Vercia cała Ty::):Sekundy na dupsku nie usiedzisz. Kaszel poinfekcyjny może trwać nawet do 2 tyg. Trzymaj się!!!

Magda wiem, co to znaczy krótko spać po baletach, ale warto było co? Akumulatorki naładowane i o to loto:Oczko:

Anielinka ja tez sie dzisiaj nalatałam między zjeżdżalniami, a huśtawkami itd. Przydałaby sie dodatkowa para rąk na takim placu.

Witam wieczorowo:)
Tata nas dzisiaj porwał do nich:) Zadzwonił do nas rano, z pytaniem czy do nich pojedziemy, a my na to jak na lato:)))) Mówię do Kubusia: "Pojedziemy do babci i dziadka" A on na to: "Talka!" (Natalka - moja bratanica) i pobiegł do drzwi wyjściowych bo już chciał wychodzić:) U rodziców wzięłam Kubę i Milunię na plac zabaw, Kuba się troszkę przespał, poszliśmy ku wielkiej radości Kubusia po Natalkę do przedszkola i jakoś nam dzień zleciał...
Przyjechaliśmy od rodziców przed 17 i poszliśmy po P. na pkp:) Potem kąpanie, mleko i spanko:)
Ja wzięłam się za czytanie "Języka dwulatka" bo muszę coś zrobićztym moim dzieckiem i moim podejściem do niego bo coraz mniej mi cierpliwości:/

Jak któraś chce to mogę przesłać "Język dwulatka" bo mam w pdf na kompie...

Przepraszam, że nie odpisuje każdej z osobna ale nie mam siły...

Wpadłam na chwilunię...czekam na G. obiecał piwo i takie tam bzdety....
Andzia ja już zatęskniłam za tymi domowymi obowiązkami, typu sprzątanie dokladne....jak jestem w pracy to nie zwracam uwagi na szczegoły a w domu w domu jak jestem to nieład mnie wkurza...:Spoko:
Młody zasnal, jutro jedziemy na wizytę kontrolną...
Idę poprasować zasłonki, póki nie ma G.
Spokojnej nocki!!!

Dzień dobry!
Stawiam kawkę:kawa::kawa::kawa:

Ale mi się spać chce...:leeee:

Beata mi twój link nie działa:( Ale gratuluję i trzymam kciuki::): Edit: Już działa!!! Uwielbiam takie rzeczy:in_love:

Gosia ale miałaś fajny dzień! Pewnie nawet nie wiesz kiedy zleciał, co? ::): Ja cię bardzo proszę o książkę, bo czasem okropna jestem a pewnie niepotrzebnie::(:

Anielinka pusto bo pogoda dopisuje::): Wszystkie na dworze siedzimy!

Magda nu nu, obiecałaś:Oczko: Mam nadzieję, że Misiek dał wam pospać i trochę odespałaś sobie winkowanie::):

Veronica zdrówka dla Marcelka!!

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png