Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i ja...
my pospalismy oczywiście do 7, ale póki co jestem wyspana idziemy zaraz jeść śniadanko, a Amelka fascynuje się bajką:)
Andzia naprawde Tobie dieta nie jest potrzebna, ale skoro twierdzisz że źle się z tym czujesz to próbuj, próbuj...ja już nic o sobie nie mówie, wyglądam po tej zimie okropnie, aż nie moge się w lustro patrzeć, a wiosna idzie ...:Szok:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Cześć Anielinka

anielinka
andzia
Gosia przepis mam taki:
6 jaj, 3/4 szkl. cukru, 12 dag mąki. I wyszedł zakalec, nie wiem dlaczego:Wściekły:

bez proszku??? ja mam taki z proszkiem, dostałam go kiedyś od mamy i zawsze mi wychodzi...

no bez proszku, poda j mi swój jak mozesz. Już chciałam olać tego torta,a le moze sie jednak skusze na podejscie nr 3:)

No wlasnie ja tez jak poczytalam to sie napalilam. I tez wlasciwie ta dieta mi by odpowiadala.
A ile kosztowala ta ksiazka???

Anielinka no wlasnie BMI mam dosyc niskie. Ale co z tego skoro spodni dopiac nie moge, bo mam taki brzuchol. Cwicze brzuszki, ale to tylko buduje miesnie w srodku, a na wierchu efektow nie widac. Tak samo z moimi grubymi nogami :( Nie moge kupic normalnych spodni, bo jak nogi uda mi sie wcisnac to sa luzne w pasie :lup:

Witam Dziewczynki:)
Widzę że tu dziś u Was koncik kulinarno-odchudzający:))
Szczerze Wam powiem że i ja sie muszę za siebie wziąśc bo juz mi wszystko zaczyna przeszkadzać...tylko aby mi sie jeszcze chcialo......!!!!
Ja juz od 8 w robocie:( do tego wstałam rano i jestem tak przeziebiona że ledwo żyje.Mąż zaplanowal nam na dzis tyle fajnych planów i chyba dupa z tego będzie buuu.
Wybaczcie że nie odpisuje kazdej z osobn ale mam takie zaległości że nie nadązam nadrobic.
Pozdrawiam

magda_79
A gdzie Mei, Sylwia, Anouk?

Jestem obecna::):
Właśnie od rana nadrabiam zaległości w czytaniu bo trochę mnie ominęło::(:

Filip pobił rekord w długości chodzenia do żłobka i już od piątku siedzimy w domu:Kiepsko: Kaszle jak opętany, smarka i jednej nocy gorączkował, kupaki be:Szok: Jak usłyszałam, że dostał antybiotyk i skomentowałam: "znowu?", to usłyszałam od lekarki, że wcale tak często nie bierze antybiotyku i że nie choruje tak często:Histeria::Histeria::Histeria: Trochę się wkurw. W ogóle przed wczoraj Filip zasnął o 16:30 (myślałam, że zrobił sobie tylko drugą drzemkę) i spał do 6:00!!! Miałam tyle czasu i nic nie zrobiłam, bo ciągle się stresowałam, że coś jest nie tak i latałam sprawdzać czy oddycha! A całe to spanie jest pewnie po lekach jak myślę... Mnie też coś wzięło, nos zatkany, gardło boli:Kiepsko: Z pracy już mnie zwolnili:Oczko: a P. ostatnio znowu męczy mnie o szansę... Co za bezsens, a gdzie szansa dla mnie? Ciągle tylko on i on:Wściekły:

Dziewczyny wasze zdjęcia i filmiki są świetne:36_1_21: Wasze dzieci rozkładają na łopatki!

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png