Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
Ja tak pozno, bo zostalam w domu. P. pomimo ferii ma w tym tygodniu ferie na sportowo o na kilka godzin musi chodzic do pracy. A Michał w nocy okropnie kaszlal, wiec zostalam.
Troche mam wyrzuty sumienia przez prace, no ale Misiek najwazniejszy. Na 15.30 idziemy do lekarza. Gdyby t nie byl juz weekend to bym nie panikowala, a tak to musze wiedziec co sie dzieje.

Ja tez od 6 na nogach i mam juz ogarniete. Zupe Misiek ma od wczoraj. Ja sobie wieczorkiem przygotowalam wszystko do naszej zapiekanki, wiec luuuuzik. Szkoda tylko, ze P. jedzie dzisiaj na trening, a jutro caly dzien na meczu. A moich rodzicow nie ma. Ale co tam, posiedzimy z Miskiem sami.

Andzia czekam na fotki Stasia! Musial super wygladac :) Bidulek z tym zalatwianiem sie, ale g rozumiem, bo i ja od zawsze mam takie blokady :(

Dla Ciebie teraz jeden maluch to pikus, co?

Ide sobie zrobic kawke, bo jeszcze nie pilam. Ktoras chetna?
I cicho, bo Michał chyba pierwszy raz w zyciu sam sie bawi juz jakies 15 min :))

Ja byłam na zakupach... A przed zakupami byłam z Yoko na spacerze i wywinęłam takiego orła!!!! Myślałam, że nie wstanę:/ Całym swoim ciężarem (a ciężar mam niemały) na plecy... Dobrze, że znajomy z drugiej klatki wyszedł z psem bo sama bym się nie podniosła :Padnięty: w pierwszym momencie myślałam, że mi się coś z kręgosłupem stało :Padnięty:

Magda dobrze, że zostałaś w domu z Michałkiem:) A ty jak się czujesz???
Andzia dobrze, że chociaż Zosia tak długo pospała i mogłaś tyle zrobić..

Magda dobrze, ze juz sie lepiej czujesz, oby u Michała tez sie nic nie rozwinęło.
Goisa ja wczoraj wywinęłakm dokładnie takiego samego orła i tez myślałam, ze kręgosłup złamałam. Jest taka ślizgawica wszedzie, ze szok:Szok:

Stasia pokaze jak bede miała fotki z p-kola.
Co do qpy to ma chłopak problem i nie chce robic w przedszkolu. Juz wszystkiego próbowalismy, nagrody itd, nawet z paniami rozmawiałam zeby go zachecały. nIe i koniec. K. twierdzi, ze to po mnie, bo ja tez zawsze swoje gófno do domu nosze:D

Wlasnie obalilam kawke i ciacho. Mlody chowa sie w przedpokoju i robimy a kuku :)

P. przed chwila dzwonil, ze znajomi zapraszaja nas na jutro wieczor na urodziny. I wiecie co? Nie mam najmniejszej ochoty isc.
A wszystko przez to, ze w nic sie nie mieszcze i najzwyczajniej nie mam co na siebie wlozyc. Jak pomysle o zakladaniu spodni, ktore ledwo dopinam ...
Ehh, dol na maksa :((((
Najchetniej chodzilabym tylko w dresie.

Magda naprawde nie wyobrazam sobie Ciebie nie mieszczacej sie w spodnie. No chyba, ze sobie jakies XXXS kupiłas:Oczko:
Wiem, ze łatwo sie mówi, ale sru ze spodniami, idzcie, odstresujcie sie, odpocznijcie troszke od codziennosci:yes:

My zmykamy zaraz na spacer, ale jak sobie pomysle o ubieraniu dziewczyn to mi sie odechciewa

Witam...
ja po lekarzu, dopiero co dotarłam do domu, taaaka kolejka:(
no a ja coś czułam że nie będe miała dobrych wieśi ::(:::(: dostałam skierowanie na oddz. kardiologii na badania, bo zrobiła mi ekg i niestety kicha:(( coś z moim serduchem nie tak :cry::cry: dobrze że moja mama pracuje na tym oddziale, więc w poniedziałek pojedziemy tam razem i będzie mi raźniej...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Magda idz na tą impreze, odetchniesz troche od codzienności...
dobrze że z Tobą juz lepiej, mam nadzieje że z Michałkiem też nie będzie nic poważnego...
Gosia dobrze że ci się nic nie stało po tym upadku...
Andzia nic nie mów o ubieraniu dziewczyn, mnie też to dobija no ale ty masz to razy dwa...:Szok:

dziś Amelka pospała do 8.15 calutka noc w swoim łóżeczku :))aż mi się wierzyć nie chciało...

andzia
Anielinka :Całus:
Trzymam mocno kciuki, żeby to nie było nic powaznego. Miałas juz kiedys jakies problemy z sercem?

Andzia nigdy nie miałam wcześniej żadnych problemów z sercem, oprócz tych ostatnich z kałataniem, no i te nadciśnienie- wszystko naraz się skumulowało, więc może to coś od czegoś...no zobaczymy, ja też mam taka nadzieje że te badania porobią mi w ciągu jednego dnia i nie będe misiała tam zostawać na noc, bo szpital kojarzy mi się z piekłem :Męki::Męki:

Anielinka trzymam kciuki. Dobrze, ze tego nie zbagatelizowałaś i poszłaś do lekarza. No i super, ze mama bedzie z Toba, zawsze to razniej. Mama jest lekarzem?

Siostra odbierze dzis Stasia, wiec mam luzik, ogarnełam syfek, wstawiłam ziemniaki i zrobiłam masełko czosnkowe na kolacje. Mam chote obejrzec dzis jakis filmik z mężem, oby nie musiał znowu pracowac po nocy.

anielinka
andzia
Anielinka trzymam kciuki. Dobrze, ze tego nie zbagatelizowałaś i poszłaś do lekarza. No i super, ze mama bedzie z Toba, zawsze to razniej. Mama jest lekarzem?

niestety, tylko pielęgniarką :)

Dlaczego niestety?
Na oddziałach więcej zalezy od pielegniarek niz od lekarzy:yes:
Lekarze przychodza raz dziennie i maja wszystko w nosie, to pielegniarki opiekuja sie pacjentami i odwalaja całą robotę.

andzia
anielinka
andzia

niestety, tylko pielęgniarką :)

Dlaczego niestety?
Na oddziałach więcej zalezy od pielegniarek niz od lekarzy:yes:
Lekarze przychodza raz dziennie i maja wszystko w nosie, to pielegniarki opiekuja sie pacjentami i odwalaja całą robotę.

a no zgadza się...mama lata z jęzorem na brodzie, a lekarze siędzą w pokoju lekarskim i bąki zbijają, a do pacjentów to z łaską przychodzą...

Anielinka bedzie ok - musi! Najwazniejsze, ze poszlas sie przebadac i nie bagatelizowalas tego kolatania! No i super, ze mama akurat na tym oddziale - razniej, no i opieke bedziesz miala fajna ;)

Ale spi pieknie Amelka! Szok normalnie! My juz nawet nie walczymy z Miskiem - spi z nami. Musimy w koncu kupic mu lozko!

Andzia jak dolek? Zakopany? K. znajdzie czas na filmik? :) Co ciekawego bedziecie ogladac?
Ale mi smaka narobilas na te babeczki.wrrr!

My po lekarzu. Wszystko ok. Kaszel tylko z gardla :) Calcium i sinecod. Mlody juz spi, P. na treningu. Bloga cisza w domu :)

Hej,
my zaraz zasiadamy ze Stasiem do chińczyka:D
Później chcemy obejrzec "Weronika postanawia umrzec"
Dołek można powiedziec zakopany, jest jedna rzecz, która baaaardzo poprawiła mi humor, ale narazie cichosza:Oczko:

Magda dobrze, ze kaszle tylko z gardła. Ja nie pojechałam osłuchac dziewczyn, bo K. wrócił po 19-tej.
Idźcoie na imprezke, a co::):