Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...

Andzia współczuje nocki i kiepskiego poranka, mi też czasami nerwy puszczaja, a co dopiero tobie...:Całus:
Gosia ale Kubuś spryciula, sam wchodzi do tej szuflady?? Amelki to też ulubiona szuflada, ale na szczęście nie wpadła jeszcze na to żeby tam wejść:)
Justynka fajnie że chociaż ty masz speeda do roboty...ja jeszcze się nie dobudziłam, pospalismy do prawie 9 (z pobudką o 6 na mleko) :Nieśmiały:
Magda zdrówka życze dla Was, nie dasz rady się zwolnić wcześniej?ciekawe jak teściowa sobie da rane z Miśkiem, pewnie będzie się męczył, co?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

heju babki :) u nas brakonet nastapił ... ale juz załatwiłam i po problemie ... pan admin miał mnie w nosie to i ja mu pokazałam , ze sie cackac nie bede ... cos w ustawieniach u nas popieprzył i net sie cioł , działał jak chciał ,rozłaczał cały czas ... u nas stoi serwer i dziei niemu ludzie na innych wioskach mają internet ... no i kolezanka mówi , ze u niej wszystko normalnie działa , wiec pisze do pana , zeby mój problem rozwiazał , bo bez internetu pociac sie mozna , ten mje tu spławiał od 2 dni .. to sie wczoraj wina opiłam i na odwage zebrałam i maly sabotaz zrobiłam ^^ wtyczkę z kontaktu wyjełam ( ale śfiń ze mnie ) a tu o 7 rano Sms - "juz pani problem rozwiązany " :DD
Justynka kiedys pytałam czy Olo nie ospały po tym Zyrtecu , ale widze , ze sił i pomysow mu nie brakuje :)) co do testów , to raczej na siersc robi sie te punktowe .. chociaz od moich testów mineło wiele lat i moze cos sie juz zmieniło ..
Gosia Kubuś niezły akrobata , a jaka mina niewinna :)) super :))
Andzia biedaku .. sił kofana .. moza jak dziewczynki zasną to tez sie połóż na chwilke , zawsze to troszkę sił zregenerujesz .. a te kaszle to szlag by trafił ..
Madziu i dla Was zdrówka .. z tym zapisywaniem to swietna mysl , chyba i ja pomyslę o takim "pamietniku " :)
Anielinko ja Cie doskonale rozumiem z tym dołkiem , mam dokładnie to samo a od paru dni faktycznie nasiliło sie i wyć mi sie chce ..
i to prawda , ze dobrze , ze chociaz Wy jestescie kochane babury i dacie pobeczeć i sie wygadac , a najwazniejsze , ze ROZUMIECIE :)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

andzia
Czaesc Anouk:)
Super plany na dzis!!!
Ja nie wiem czy w ogóle pojdziemy na spacer, bo najzwyczajeniej w swiecie nie mam siły pchac wózka:Kiepsko:
A Justynce chyba chodziło o test ciazowy:Oczko:

łahahahhahahahahahaha no widzice , moja podswiadomosc karze mi o tym nie myslec i wypierac sie :DD o ja gupia pipa łahahhahahahahah
nie , testu nie robiłam bo tchórz jestem ... czekam na @ Justynka :D

anielinka
Anouk
dobrze pamietasz Justynko :) ale testy mamy 17 -go dopiero , ale dowiem sie wyszystkiego i jak chcesz to dopytam o te tabletki i wogóle mega wywiad przeprowadze , o tych innych testach i srodkach na alergię

ja myślałam że Justynka pyta o test ciążowy:)):hahaha:

no , no o to chodziło :D pipa z drutu ze mje :DDD

Chwila odpoczynku od pracy!

Andzia kladz sie ze swoimi laskami spac i tyle!

Anouk ale atrakcje Cie dzisiaj czekaja! Super!!! A akcja z netem dobra, a jaka skuteczna. hihihih!

Gosia ale Kuba zdolniacha! Hihih! Michał by z godzine gramolil sie do takiej szuflady :lup:

Anielinka moze Amelce zebole kolejne leza??!!
A moj Misiek dzisiaj z tatusiem siedzi, wiec luuuuzik :)

Anouk
co do enegrii dzieciaków , to naprawde maja jakies dodatkowe akumulatory , no nie do zdaracia młodziez jest ... zobaczymy jak do liceum będą chodzić ... dobudzić dziatwy nie bedzie mozna ,łot przewrotne te życie ...

No dokładnie:Oczko:
K. juz przy Stasiu zapowiedział, ze za te wczesne pobudki bedzie go co niedziele budził i wysyłał na 7-mą rano do kościoła:Psoty:

Wlasnie do mnie mama zadzownila, ze sciagnela moich chlopakow do nich i ze mam dojechac po pracy na obiadek. Ale suuuper! I z pol godziny wczesniej moze wyjde!

Anouk a z takim pamietnikiem to fajna sprawa. I tak juz zaluje, ze nie spisywalam wszystkiego wczesnije. Cale szczescie jest forum. ihihih!

Wczoraj co prawda spisalam tylko słowka Miskowe, ale zawsze cos :)