Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Caly post mi uciekl!!!!:36_2_16: Magda-gdzie tak fajnie w Szczecinie dzieciaczki moga sie bawic?? Andzia-jak tam wypad??? My dzisiaj po premierze sankowej, Julka zasnela... A tak wogole to nasze dzieciatko wrocilo do siebie i do Nowego Roku nie puszcze jej do p-kola, teraz w nocy nie wiem co to placz, jak to mozna docenic chociaz po 2 dniach.... kly wyszly, kaszek puszcza, wszystko na dobrej drodze odpukac... i tego samego Wam zycze!! a teraz sprobuje jeszcze raz pofoczychttp://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/pierwsze_wyj_na_sanki.JPGhttp://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/0073.JPG

czesc dziewczyny rzeczywiscie pustki u nas bardzo duze...

my wczoraj bylismy u znajomego na urodzinach jego zona zrobila mu niespodzianke nie wiedzial ze bedzie mial impreze, ale sie nagimnastykowala zeby sie nie dowiedzial, ale bylo fajnie oleczek posiedzial z nami tylko godzinke i Seweryn zawiozl go do domu a dziadki sie reszta zajeli....

my juz mamy choinke ubrana i wszytskie bombki z dolu lataja po mieszkaniu.....na szczescie wiedzialam co sie bedzie dzialo wiec szklane dalam do gory a plastikowe na dol tak wiec olek z kotem lataja jak wariaty za bombkami....:o_no::lup:

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

i ja sie witam

justynka no pewnie,zrob sobie wolne zrob
sylwia julcia cuuuudna.....dawaj wiecej zdjec:8_2_96:

a my wzielismy sie od samego rana i ogarnelismy,K nawet pomogl wiec szybko to poszlo
teraz czekam za siostra....najpierw razem idziemy na zakupy,pozniej ukochana ciotka zostanie z olkiem a ja z K pojdziemy ....bo u nas znow -15 brrrrr-kiedy skoncza sie te arktyczne mrozyyy????

Życzę Wam spełnienia wszystkich marzeń,
przychylności wszechświata,
siły w ramionach i czystego ognia w sercu,
co zapali wszystko wokół Was szczęściem i radością.
Niech wszystko czego się dotkniecie,
stanie się pomocne w spełnieniu marzeń,
a każda najdrobniejsza nawet czynność
przybliża Was do bycia najszczęśliwszymi i
najbardziej uśmiechniętymi osobami spośród wszystkich ludzi.
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku
życzę wszystkiego tego, co od Boga pochodzi.
Oby skrzydła wiary przykryły kamienie zwątpienia
i uniosły serca ponad przemijanie.

Magda ślicznego masz synka! Te rzęski... Laski wymiękną:oops: I nawet nie myśl że jesteś do d..!!! Każdy by tracił cierpliwość w takich chwilach i może Misiek to czuje i nie może się uspokoić? Jesteś na pewno super mamą i strasznie wam współczuję takiego trudnego i długiego ząbkowania... :Całus: Na pewno dacie radę, ale co się nacierpicie to wasze....:Całus: Pewnie już próbowałaś ale napiszę... Jak mi Filip odstawiał takie histerie i nie mogłam go uspokoić to podawałam mu viburcol. U nas pomagało. A tak poza zmartwieniami to super, że urodzinki udane:) i że młody się wyszalał:D Kombinezonik fajowy tylko powiem ci, że w naszym strasznie w kurtce wcina się zamek (też cocodrillo), więc trzeba bardzo uważać, bo już tak się "wyrobił", że czasem jak nie przytrzymam suwaka to się rozjężdża kurtka od dołu... Mam nadzieję, że u was tak nie będzie.

Andzia i jak tam po zakupach?

Sylwia Juleczka śliczna!!! Dawaj więcej fotek, takich bez śpiworka bo na tym zdjęciu tylko oczka jej błyskają:36_1_21:A psiaka takiego mam za sąsiada:lup: Strasznie jazgotliwy:Histeria: Jak tylko zacznie szczekać, to Filip leci do drzwi i woła Hau hau! bo lubi psy... Szkoda, że nie możemy sobie na psiaka pozwolić...

Justynka ja właśnie z tego powodu min. dałam sobie spokój z choinką bo Filip + dwa koty to dla mnie zbyt wiele:lup: A taki śpiworek widziałam gdzieś na allegro ale razem z sankami i coś ponad 200 kosztował... Ale fajna rzecz, zwłaszcza na takie mrozy.

Cisza taka dziewczyny na zakupach szaleją:36_1_21:

U nas noc do bani. Filip znowu chory:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko::Histeria::Histeria::Histeria: Na szczęście nie gorączkuje, kaszlał w piątek więc poszłam z nim do lekarza. Doktorka powiedziała, że cośtam się dopiero zaczyna i na szczęście nie dostał antybiotyku. Wczoraj P. wziął go do siebie i przyniósł takiego zmęczonego, że Filip zasnął o 18:30! Za to rano po 4 był już na nogach:Kiepsko: A dodatkowo całą noc kaszlał i dostał kataru:Kiepsko: I ma powiększone węzły chłonne::(:Z temperaturą też u nas kiepsko. - 17 stopni:Szok: Dobrze, że już niedługo się ociepli. Szkoda tylko że na święta będzie chlapa... Ech... Rozpisałam się jak zwykle:Nieśmiały:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

mei zdroweczka dla filipka:Całus:

bylismy na zakupach ale po godzinie tak strasznie rozbolala mnie glowa,ze na sygnale wracalam do domu-migrena:le: cala niedziela do du....:le: polozylam sie i jest troche lepiej ale szalu nie ma
w kazdym razie zdazylismy tylko mlodym kupic prezenty...ale w sumie te najwazniejsze mamy z glowy a co z reszta???w srode juz robie sobie wolne wiec cos wymysle(a mialo nie byc na ostatnia chwile)

Szkoda, że nie znalazłam tego z jakieś 3 lata temu, może do drugich urodzin Rumburaka bym uzbierała kasę:lup:
https://shop.bmwgroup.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Store-BMWShop-Site/en_GB/-/EUR/ViewProductDetail-Start?CatalogCategoryID=ggqgMthKn8AAAAEWNQxA7I.Q&BuyingMode=Default&AddedToBasket=false&ProductUUID=e4KgMthKPQYAAAEWsu8UAo_J&ProductRefID=80+91+0+409+791%40Store-BMWShop&add=&Quantity=1&variationUUID=CKSgMthKWokAAAEWPD4UAo_G

:36_1_21: Ale tak nawiasem mówiąc to chętnie kupiłabym taki rowerek biegowy tylko w normalnej cenie, ten jest o tyle fajny, że ma kask w zestawie i można przerobić go na zwykły rowerek... Faaajny:lup: Na deser, skoro dzisiaj już tak was wymęczyłam dorzucam zdjęcia pochorowańca

Filip to taki powsinoga, więc dobrze:) On do wszystkich teraz polezie. Nawet do obcych ręce wyciąga... Te nasze dzieciaki to cwane bestie, więc lezą gdzie się je rozpieszcza::(: A tam wszystko mu wolno. Bardzo się cieszy na widok P. Szkoda tylko, że P. jest taką watą (żeby nie napisać brzydziej) i o niczym nie decyduje a we wszystko wcina się jego ojciec! Może jestem już przewrażliwiona, ale wkurzyłam się jak zobaczyłam przypadkiem, że przebierają Filipa w ciuchy które oni pokupowali:Rozgniewany: Jakby te w których przychodzi to parszywe były! Szkoda gadać. Jest jeszcze mnóstwo rzeczy takich bez sensu, ale to walka z wiatrakami. Ciężko mi się nawet o tym pisze bo już mnie w gardle ciśnie. Smutno mi.

Mei
cafe82
pospalismy wszyscy godzinke
ale fajnie tak sie polenic :8_2_96:

:36_6_3:

Ja tą niedzielę w pracy spędzam::(: i Wigilię:Kiepsko: i sylwestra:Histeria: :lup:

Ale w sumie za tą twoją pracowitość to powinnaś przeleżeć cały dzień:36_1_21:

szkoda:(
no ale rozumiem,ze innego wyjscia nie ma
ja nie moge doczekac sie srody:8_2_96:
gotuje olkowi delikatna zupke....od wczoraj robi luzniejsze kupaki,nie wiem co jest bo poza tym nic ... zobaczymy jutro

a reszta babulcow co porabia???

Witam poweekendowo:)
u nas mroźnie jak cholera w nocy -22, a w dzień wcale nie lepiej, tylko kilka stopni wzrasta :36_6_9:
my dziś pojechalismy tez na zakupy, bo ciągle coś trzeba dokupić :o_no: dostałam dziś w prezencie od Ł. sweterek, który sobie wcześniej upatrzyłam:)

Sylwia no to super że Julcia doszła już do siebie i przesypia nocki, oby tak dalej:), fajowo wygląda na sankach i masz bardzo fajne okrycie, nic dziwnego że w nim zasnęła:)
zawsze miałam pytać Cię o pieski, jakie macie i ciągle zapominałam:what: a teraz widze, że świetna parka z nich:)
Cafe strasznie wspołczuje migreny, wiem jaka jest dokuczliwa :grrrrrr: dobrze że chociaż troche pospaliście:)
a co z Olkiem? może zębolki???
Mei zdrówka dla Filipka, strasznie wypadły Ci te dyżury w pracy :Histeria:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam niedzielnie:)

Sylwia Julka śliczna:) super ma śpiworek:) i pieski fajne:)
Magda och ten nasz przystojniak!!!! Michałek jak zawsze słodki! A na krzesełku jak cudnie zasnął... często mu się to zdarza;)? Moja bratanica kiedyś na nocniku zasnęła:hahaha:
Cafe super, że chociaż prezenty dla najmłodszych kupiliście:) współczuje migreny:36_2_16:
Andzia co tam u Ciebie???
Mei super Filipek wygląda:) Kubuś też ma kombinezon (spodnie+kurtka) z cocodrillo i na szczęście nic złego nam się z suwakiem nie dzieję... Zdrówka dla Filipa!
Anielinka u nas też mroźno, ale ja to nawet lubię taką pogodę:)

My dzisiaj byliśmy w Poznaniu... zrobiliśmy zakupy... na szczęście w markecie nie było tak źle i szybko się uwinęliśmy:) Prezenty mam tylko jak na razie dla dzieci... wszystkim kupiłam po książce... bo ja nie lubię na szybkiego, bez przemyślenia robić prezentów:36_2_16: a zwłaszcza, że kasy za dużo na ten cel nie mamy... nie chciałam kupować byle jakich zabawek na odczepnego, a więc kupiłam po książce... dla każdego coś fajnego;) Mam nadzieję, że będą miłym urozmaiceniem... Ja i P. nie mieliśmy sobie robić prezentów, ale obkupiliśmy się w ciuchy, ja kupiłam sobie spodnie i sweterek i od razu człowiekowi lepiej:)
Kubie kupiliśmy pieluszki pampers bo były w promocji i jeszcze dostaliśmy do nich chusteczki nawilżone:) A Kubuś był cały dzień baaaaaardzo grzeczny:) w markecie co chwile chciał sięgać do wózka po jakiś produkt, pokazywał palcem i mówił "am am am";)
No i Yoko miała sprawdzian... pierwszy raz została na tak długo (6 godzin) w domu:) ale była baaaaardzo grzeczna... już wcześniej zauważyliśmy, że ona wykorzystuje naszą nieobecność na... wyspanie się... tylko, że do tej pory zostawialiśmy ją na maks. 2 godziny i dzisiaj troszkę się bałam... ale na szczęście nic nie zostało ruszone:)

Witam kochane!
My juz po zakupach - jak zwykle nie kupilismy tego po co pojechalismy, al to norm. Michał zostal z moimi rodzicami.
My dalej bez pezentow :lup:
Ja kupilam sobie kurtke, a reszta to zwykle zakupy. Kasy poszlo od cholery, a nawet nie licze ile jeszze przed nami. ale co ja Wam bede pisac, dobrze wiecie ...

Sylwia Julcia slodka na tych sankach. Prosimy o wiecej zdjec Juli i jej rodzicow :) Pieski fajowe! JAk traktuja Julke? JAk siersc?
Co do super mejsc dla dzieci w Szczecinie do zabawy to jest ich juz mnostwo. Bardziej kameralne i ogromne.

Mei tulam mocno w zwiazku z P. Musi Cie to wszystko koszmarnie wkurzac!!!!
A Filip boski, jak slodko spi. A chcialam Michalowi kupc taki sam kombinezon jak Wy macie :)

Gosia brawa dla Yoko! U nas tak rozowo nie bylo. No, ale my mamy psa z ADHD :lup:
Super, ze zakupy udane!

Michalo juz drugi raz zasnal w krzeselku. Tym razem na szczescie mialam aparat po reka :hahaha:

Cafe wspolczyje migreny. Ja mam koszmarne bole glowy przy kazdej wizycie w hipermarkecie. ale chyba u mnie to oczy powoduje te bole.

Andzia hop hop! Jak bylo na zakupach??

Justynka ale macie atrakcje choinkowe. Dlatego nas choinka niezbyt duza i stoi na komodzie :)