Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Zadzwoniła przed chwila kolezanka, która miał pójsć z nami na sylwka, ze nie ida, bo nie maja z kim zostawic dziecka. Ewidentnie coś mi tu śmierdzi, kręci jak nic:Wściekły:Do jutra ma dac znac na 100%. Mam nadzieje, ze pojda, jedna para zrezygnowała zaraz na poczatku, bo wyjezdzaja, zostawlismy w 4, teraz jak Ci nie pojda to bedzie kiszka:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:

Gosia gratulacje!!!
Anielinka super,ze u lekarza wszystko ok.
Andzia-nie powiem, ze wiem co czujesz ale moze troche... moj R tez jak do pracy wyruszy o 6.30 tak widzimy sie ok 20 codziennie, a jak juz jest w domu to chce troche odpoczac, ja Go rozumiem, ale... Teraz od jutra jestesmy wszyscy w domku, wiec bedzie napewno lepiej!! Pamietaj, ze niestety cos za cos, odpocznijcie pare dni razem, napewno pomoze:36_15_9:
Mei-opowiadaj zawsze jak Ci zle, napewno pomoze, samemu ciezko trzymac w sobie, lepiej sie wyzalic.:36_2_51:
A u nas dzisiaj nie chce zapeszac ale juz nasza Juleczka wrocila, rano obudzila sie jak zwykle o 7 i dalej spac nie chciala, wraca Jej apetyt, no i te kly sie przebily, kaszel dalej Ja meczy ale juz sie nie budzi z placzem. A co najwazniejsze z testow wyszlo ze nie ma uczulenia na psy, a co do penicyliny to okaze sie pozniej...
Jak wracalismy dzisiaj od lekarza to byla prawdziwa burza sniezna u nas, doslownie nic nie bylo widac na wyciagniecie reki, wszyscy jechali ok 20km/h, ja szczerze bylam przestraszona..., Julka siedziala i nasladowala dzwiek wycieraczek bo zamarzaly na szybie, przynajmniej mnie rozsmieszyla. Pomimo tego, ze mamy opony z kolcami i ESP to i tak w zakretach goraco mi sie robilo, jeszcze czegos takiego nie przezylam:36_1_15:

Anielinka-zapomnialam, przepraszam wczoraj ogladalismy Twoja Amelke i ma super wloski!!! A jaka smieszna, moj R mowi, ze przy Niej to Julka jak lysolek!!! My nie mozemy sie doczekac kiedy bedziemy Jej robic kiteczki, chociaz teraz probujemy bo Julka chce bo ja mam dlugie wlosy i widzi jak sie czesze. Jutro wstawie pare zdjec od nas, jestesmy zasypani!!!