Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i ja:)
U nas nocka nieciekawa... Kuba całą noc popłakiwał i rzucał się...oczywiście u nas w łóżku... a ja ostatnio jak się przebudzę w nocy to tak mi trudno zasnąć....:/ Kiedyś padałam ledwo głowę do poduszki przyłożyłam...
Andzia trzymam kciuki żeby czwartkowy wyjazd się udał! Zdrówka dla dzieci!
Magda super, że Michałek tak ładnie nocki przesypia!
Justynka głos oddany;)

Ja dzisiaj chyba piernik będę piekła... bo chciałabym jakiś przepis przed świętami wypróbować...

Hejkum:))
Widze że tu juz ruch od rana:)
Mateuszek dał mi dzis pospac aż do 8 także jest super!! w nocy bez zadnych pobudek:) ja jeszcze gnije w wyrku a Mati łazi po pokoju i ogląda bajki. Powiem Wam że straszny kinomaniak z niego!!!!a teraz przy tym nowym TV to juz w ogole moglby caly dzien ogladac.
Dzis znowu szykuje nam sie kolejny dzien w domu, szaro i ciemno na polu:((
Andzia trzymam kciuki aby się udał planowany wyjazd w czwartek!!
Magda Michaś boski:))
Głosy na pokoiki oddane:)

czesc dziewczyny...ja juz po zakupach i zaraz trzeba bedzie zmykam do pracy...olek byl u dziadka a teraz siedzi i sie bawi stoliczkiem, powiem wam ze bardzo fajny wynalazek mam troszke spokoju....

a mnie cos w miejscu nerki boli nie wiem czy mnie przewialo czy co a tak cieplo sie ubieram....

ale dzisiaj sie zimno zrobilo jak nie wiem co szaro i mokro, wilgoc jest bardzo duza i dlatego tak zimno wiec olek dzisiaj na spacer raczej sie nie wybierze....

no moje dziecko dzisiaj do 7.30 dalo pospac nie wiem co mu sie pozmienialo ale oczywiscie o 3 wstaje na karmienie....

ja wzoraj odkrylam ze wychodzi mi osemka ale do wczoraj nie bolalo a dzisiaj mnie cos tam juz smeci, byleby za bardzo nie dalo sie we znaki ze to wychodzi....

magda gratki dla michalka za przesypianie nocki w koncu mu sie odmienilo na dobre....

andzia jak twoja ferajna dobrze sie czuja???trzymam kciuki za to zeby wyjazd sie odbyl....

cos cicho sie zrobilo ja patrze a olek w kwiatku siedzi i ziemie wyciaga a jak na nego krzyknelam ze co robi a ten taki usmiech ze az mi sie cieplo zrobilo taki slodzial ze nie moge i jak tu krzyczec...i znowu tam siedzi i obrywa mi liscie....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witajcie...
nocka ok, oczywiście pobudka na mleko o 1 i o 6.30 póżniej poszłyśmy na dosypke i spałyśmy do 8.30:)
rano byłam na pobraniu krwi, pogoda okropna, leje deszcz i jest strasznie ciemno że przy lampce siedze...

Justynko no to w domu masz małego pracusia:)
Andzia i co dzisiaj jedziecie do lekarza? jak dziewczyny?
Magda ale macie teraz super nocki, no ale należy się Wam to teraz...
Gosia ja kupiłam przedwczoraj przyprawe do piernika, z tą myślą że może też go upieke, ale nie mam żadnego sprawdzonego przepisu, jest tylko ten na opakowaniu- w miare prosty, ale może poczekam aż ty zrobisz pierwsza :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

My po spacerze... Kuba zjadł kaszkę i poszedł spać....
Anielinka ja w tamtym roku też robiłam piernik z przepisu na opakowaniu (bodajże przyprawa firmy gellwe to była) dobry wyszedł, ale chciałabym spróbować jeszcze inny przepis może będzie lepszy;) przeglądałam na WŻ przepisy, ale tam tyle tego jest, że nie wiem który wybrać...
Justynka kurcze nie wiem jak to jest... czy odliczają 24 godz... hmm...

Ale tu cisza...
my bez spaceru, bo strasznie wieje. Ogólnie nie jest źle, Stasiu się sam ładnie bawi, zołzy gorzej, ale co tam. Stachu pokaszluje od czasu do czasu, zołzy mają zieloe gluty i od czasu do czasu jak im cos tam spłynie to zakaszlną. Mam nadzieje, ze K. wróci o rozsadnej godzinie, zeby do lekarza podjechac...

Justynka
głosik oddany,
Gosia na Twoje konto nie moge dzis wejsc, moze rzeczywiscie 24 h trzeba czekac

CZeść Magda:)
Fajnie, ze chociaz u Ciebie dzien miło zleciał...
Ja mam tylko nadzieje, ze dozyje chwili kiedy moje dzieci będą grzeczne i będą sie razem ładnie bawic, a nie piszczec non stop::(:
Ach normalnie dolina::(:
Zołzy zasnęły pół godziny temu, prawie 2h ryczały, katar i chyba zeby dodatkowo atakuja.

Bliśmy u lekarza; zołzy osłuchowo czyste, gardło ok, tylko widać ściekającą flegme, cos tam maja zapisane, ogólnie nie jest źle.
Stasiu ma zaczerwienione gardło, minimum tydzień w domu+leki.

Załatwilam, ze DStasiu mogłby jutro pojechac do mojej babci, do zołzów przyjdzie teściowa. Niby gra i trąbi, tylko, że mojego małsza coś rozkłada, leży juz w wyrku i spi. No jak nie urok to sraczka, naprawde, nic nie mozna zaplanowac. Jak jutro nie pojedziemy, to do Swiat juz nie ma szans::(: