Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

A ja dopiero teraz się wyrwałam:P

Anielinko doktorka mi powiedziała, że to zapalenie bakteryjne... Augmentin Przepisała i kupę innych leków:( Mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie... Najgorsze jest to, że znowu musimy siedzieć w domu:Płacz:

Dziewczyny nie myślcie, że ze mnie taka snobka:Psoty: Nie było by mnie stać na taką drogą zabawkę, choćbym naprawdę chciała mu ją sprezentować sama... Wymyśliłam coś konkretnego i jako chrzestna dam po prostu więcej kasy a złoży się pewnie jeszcze na to moja mama i jedna siostra...:Histeria: No ale w sumie to jak przeczytałam swojego posta to jasno z niego wynika, że chcę to kupić sama:lup::lup::lup: Dobra ze mnie chrzestna:Szok:

Andzia mam nadzieję, że do rana Ci przejdzie. Jak nie, to ziemniaczki na szyję, żeby się wygrzała:smile_move:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Witam:):bye:
Kurcze ostatnio coś weny do pisania nie mam... Przy Kubie kompa nie mogę otworzyć bo zaraz przy mnie stoi i chce coś od siebie napisać forumowym ciotkom;)
Mei fajny warsztat:) tylko drogi... Ale jak składacie się w parę osób, to dlaczego nie??? Zdrówka dla Filipka!
Andzia śliczne sukienusie dziewczynki dostały:)
Magda super, że mogłaś trochę wyrwać się z domu:) Ja nie pamiętam już kiedy ostatnio byłam na jakichś babskich pogaduchach....
Anielinka ale kicha z tym prądem i netem... ja sobie takiej sytuacji nie wyobrażam...

A u nas wszystko po staremu...

Witam sie i ja sobotnio! Dzisiaj w nocy mielismy masakre!! Julka sie co chwile budzila z placzem, planowalam sobie, ze jak tylko zasnie (ma drzemke zawsze ok 12) to i ja sie "walne" na chwile zeby troche odespac, a ona juz odjechala w drodze ze spacerku i teraz spi w wozku, a ja sie zastanawiam kiedy sie obudzi:36_2_16: Wczoraj 2 posty mi sie skasowaly!! Andzia - Julka chodzi do p-kola na 5godz. 3x w tygodniu, tu dzieci moga zaczac po ukonczeniu 1 roku, jesli jest wolne miejsce. odkad zaczela to niestety, ciagle jakis katar albo kaszel, ale podobno to na poczatku normalne:ehhhhhh: Zmykam troche ogarnac i pozniej zagladne:bye:

Witajcie sobotnio...
u nas nocka ok, tzn. Amelka obudziła się koło 24 akurat jak my sie kładliśmy i nie chciała spać, wiec dałam mleko jeszcze troche pobrykała po łóżku i wkońcu padła i tak dziś do 8.30 spałyśmy:))
no dziś jak zwykle sprzątanie, obiad itp. ale byłyśmy też na długim spacerze, Amelka usneła, ale udało mi się ją przełożyć do łóżka i rozebrać z kurtki i czapki, teraz śpi już ponad godzinke, dziś ją znowu przeytrzymałam dłużej, żeby mieć tą jedną drzemke...
a ja dopiero co usłyszałam w radiu że dziś Andrzejki :what: kiedyś to zawsze na jakieś imprezy szliśmy a teraz:neutral: ...Ł. na dodatek jedzie dziś po pracy jeszcze na montaż, bo ma duże zlecienie i musi je skończyć, więc samotny wieczór mnie znowu czeka:Zły:

Andzia jak szyja? i nastrój?
Gosia fajnie że się odezwałaś, proszę zaglądać mi tu częściej!!!:Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Cafe Twoja mama ma racje, z jednej choroby druga choroba...nie ma co, robota nie zając :Oczko: a o zdrowie trzeba dbać, a przy zapaleniu osk. miałaś kaszel? bo ja miałam jakieś 2-3 tyg. temu i mi przeszedł, ale coś mnie boli w klatce piersiowej, tak jakby mi się nie oderwało i mi charczy, nie wiem co to może byc...
sobota mija strrasznie nudnie, Ł. pojechał na montaż, a ja z Amelka siedzimy jak kołki:(((

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

nie mialam kaszlu...dopiero czulam takie igielki w gardle...i wtedy mnie dusilo
no i wlasnie w klatce piersiowej czulam ciezko wiec wolalam isc do lekarza....no i okazalo sie ,ze to zapalenie oskrzeli
po 5 dniach antybiotyku poszlam do kontroli....no i angina o kolejny antybiotyk.....ale nie biore.....

szkoda,ze same siedzicie....wzdych.....zycie.....